Tahribattan Disko Kralına Resim Gönderen Mürit
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------yalçın çakır öldürdü beni gülmekten : )
-----------------------------
Yalçın Çakır'da resmini çekip göndermiş,süperdi ya :D -
yalçın abiye bende cok güldüm :D...eet tbt diil :(( ama ilk bakısta tbt gibiydi..bu muridi tbt li yapmak lazım :D
-
O adam benim :d
Hayatımda hiç izlemedim o programı ama resmi bulan varsa beklk
-
ekranın yarısında fazlasını kaplayan ve sağ alt taraftan hizalı kısım word belgesi. arkada chrome açık tam ekran ama arkada kalmış. ikisi birleşince tbtye benzer bir görüntü olmuş. ama görünen bir site bile dğeil, word belgesi.
-
Prometheus bunu yazdı:
ekranın yarısında fazlasını kaplayan ve sağ alt taraftan hizalı kısım word belgesi. arkada chrome açık tam ekran ama arkada kalmış. ikisi birleşince tbtye benzer bir görüntü olmuş. ama görünen bir site bile dğeil, word belgesi.
-----------------------------hacı son tehşis senin ve dogru :D adamında arkasından ne kadar laf oldu yaa :D
-
resimdeki eleman benim burdan arkadaş ist. öğrenci sorucaktım kendisinede face de yok tlf da kapalı.%99 o yada ben benzetiyom ama o olması lazım
tbt ye girmişliği var ama fazla değil ben link falan yollayınca anca :)
-
hurferus45 bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
tbt değil sanki
-----------------------------bu resimden bahsediliyorsa bunun tbt ile alakası yok, bu elemanın monitörde office word veya blog gibi bişey var.
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
hurferus45 bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
tbt değil sanki
-----------------------------bu resimden bahsediliyorsa bunun tbt ile alakası yok, bu elemanın monitörde office word veya blog gibi bişey var.
-----------------------------aynen hocam alakası yok
-
bu gece kral çıplak var mutlaka izleyin çok eğlenceli şu okanın programları yabancı film izlemem okanın programını izlerim. :)
-
oha benım resmın ne ısı var arkadas orada ;:D:D:D