Tahrikey

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

bayramda sevapdır die açdık ama bu gidişle bayram bitmeden geri gelicek tahri-key sistemi...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Eyvallah hocam yaa çok iyi olur.İnan ki artık yetti a.q. Fugitive ye katılmıyorum.Forumu düzeltmek için protesto yapılırsa desteklerim.Sonuçta biz tahribat için bunu istiyoruz.Eğer userlardan bu kadar çok tepki gelmeseydi bu tahri-key sistemi olur muydu? Biz tahribatla bağdaşığız.Bu siteyi hep en iyiye taşımak bizim görevimizdir.Bunu engelleyeninde karşısındayız

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek

illede tahri keyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yeni acemi üyeler diim artık forum die bişi bırakmadılarki

maynağın biri forum verilirmi die konu açtığı bile oldu bea daha ne beqlionuz üyeliği kapamak için bilmiom

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    Fugitive bunu yazdı:

isyan yok bakınız kurallar

http://www.tahribat.com/forumabout.asp

Forum Kuralları

"Forum içi bölücülük yapanın (Örneğin imzalara Bizim isteğimiz olana kadar foruma gelmiyoruz, protesto ediyoruz gibi şeylerin) sonucu sorgusuz sualsiz ban'dır. Kimseyi zorla tutmuyoruz. "

al işthe forum fazla okumanınn yan etkiler ondan okumuorm ben :D Fugitive, arkadaş saka yapıor bakma sen ona okumamıs daa kuralları ahlaksız..

NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    lan artık midem kaldırmıyo ortalığa toplanan ameleleri görünce ne kadar çok amele ve eziq nüfusu varmış lan nette hepsi buraya geldi a.q. wc den beter oldu

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fugitive
    Fugitive's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

Eyvallah hocam yaa çok iyi olur.İnan ki artık yetti a.q. Fugitive ye katılmıyorum.Forumu düzeltmek için protesto yapılırsa desteklerim.Sonuçta biz tahribat için bunu istiyoruz.Eğer userlardan bu kadar çok tepki gelmeseydi bu tahri-key sistemi olur muydu? Biz tahribatla bağdaşığız.Bu siteyi hep en iyiye taşımak bizim görevimizdir.Bunu engelleyeninde karşısındayız

Birader  neye katılmıyosun hey allahım ya sanki ben aksi birşey iddaa etmişim gibi HOLYONE 'ınyazdığı kurala saçma diyen zihniyet tahribatla bağdaşığız dio ilginçsin bakalım bu siteye üye olmasaydın ve tahrikey sistemi olsaydı sende bu forumda paylaşımda bulunmak için deli gibi tahrikey arasaydın görürdüm seni ....Herşey forum için yapılıyor tahribatın mantığı bu değilmiydi özgür olmak yönetimde bi hoşnutluk yapmış tahrikey arayanlar üye olsun diye tahrikeyi kaldırmış  iki kişi saçma sapan msj yazdı die gelen tüm yeni üyeleri yargılamanında manası yok!!

You think the game is over ? It has just begun ;)
Toplam Hit: 4098 Toplam Mesaj: 17