Tahripolat
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------tabi anlayamayanlarda olabilir, iq da bittigi icin is :|
-----------------------------ne dicemi bilemedim yani abartma istersen ne sert eleştirmeye gerek war ne de böle sert cevaba. atişmaya gerek yok ama cok basit olmuş gerçekten tahripolat demişin tahribatla ne alaka süpermen gibi kiyafet. yana sadece tahripolat yazmişin tahribattakiler sewinsin bizim adimizi duyuruo desin mi die düşündün. ten rengini bile deiştirmemişin bırakda biraz yorum yapsinlar yani... =)
-
Beğenmedim, espiri çok yersiz, diziyi izlemiyorum ama daha orjinal bir espiri olabiliridi.
-
emeğe saygı + rep hocam sana
-
bu ne simdi ?
-
kazım kızı vurmasaydı iyiydi (:
-
sen şimdi burda anlamayanlara iq muhabbeti yaptığına göre ve ben de anlamadığıma göre dolaylı yoldan bana hakaret etmiş oluyorsun..
Peki bu bana sana "mal" deme hakkını verir mi? :|
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kazım dün voltranı oluşturdu resmen gelene gidene sıktı :F
-
Kreyzi bunu yazdı:
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------kazım dün voltranı oluşturdu resmen gelene gidene sıktı :F
Ştreş yapıyor abisi :D -
genel'de yapılan kinayeyi çakabilitem yüksektir ama bende pek bir şey çakamadım. keske şu anlayamayanlara moron demeseydin hoş olmamış emeğine sağlık
1 ) kafa ile ten rengi hem piksel yoğunlu hem renk olarak uyumsuz en azından yüzü biraz karartıp hafif noise uygulasaydın.
espriyi çakmadım şöyle bir şey düşünmüş olabilirsin polat süper güçlere sahip bir kahraman ülke'yi kurtarıyor ama bunu tahribat ile nasıl ilişkilendirdiğin hakkında herhangi bir malumat'a sahip değilim.
-
Asosyal bunu yazdı:
genel'de yapılan kinayeyi çakabilitem yüksektir ama bende pek bir şey çakamadım. keske şu anlayamayanlara moron demeseydin hoş olmamış emeğine sağlık
1 ) kafa ile ten rengi hem piksel yoğunlu hem renk olarak uyumsuz en azından yüzü biraz karartıp hafif noise uygulasaydın.
espriyi çakmadım şöyle bir şey düşünmüş olabilirsin polat süper güçlere sahip bir kahraman ülke'yi kurtarıyor ama bunu tahribat ile nasıl ilişkilendirdiğin hakkında herhangi bir malumat'a sahip değilim.
-----------------------------emin ol o da sahip değil :)