Tahta Adam - Wooden Dummy - Satin Almak ?
-
dayı seni yemişler galiba :S 1 yıl falan yok
rahat bi 5-6 yıl var
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
rahat bi 5-6 yıl var
-----------------------------5-6 yil da gercekten cok buyuk yollar kat edilir fakat dummy ye baslamak daha erken olabilir, daha dogrusu bu is kisinin kendisinde bitiyor. Ben suan haftada 3 gun gidiyorum ama bu egitimlere 5 veya 7 gun gitmeyi dusunuyorum. Zaten ilk yil belki duzgun yapamam, haklisin sende fakat, yavas yavas, azimle, inaniyorum ki yapabilirim ve ilerleyebilirim guzelce. 5-6 devam etmeyi dusunuyorum hatta omrum boyunca yapmayi dusunuyorum bu sanati fakat, dummy nin zamani konusunda tam hemfikir degilim prometheus kardesim.
-
SpArK bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
rahat bi 5-6 yıl var
-----------------------------5-6 yil da gercekten cok buyuk yollar kat edilir fakat dummy ye baslamak daha erken olabilir, daha dogrusu bu is kisinin kendisinde bitiyor. Ben suan haftada 3 gun gidiyorum ama bu egitimlere 5 veya 7 gun gitmeyi dusunuyorum. Zaten ilk yil belki duzgun yapamam, haklisin sende fakat, yavas yavas, azimle, inaniyorum ki yapabilirim ve ilerleyebilirim guzelce. 5-6 devam etmeyi dusunuyorum hatta omrum boyunca yapmayi dusunuyorum bu sanati fakat, dummy nin zamani konusunda tam hemfikir degilim prometheus kardesim.
Haftanın 6 günü antrenman yapıyorum hatta dai-sihing'imle kankayım ama senin antrenmanınla geçilmiyor bu formlara.. seminerlerle geçiliyor dostum.. acele etme bencede alsanda şimdi pek bişey yapamazsın bu yüzden hevesin kırılabilir.. sen önce siu lim tao'yu bitir geç zaten o sana yeteri zevki verir ilerde.. tahta adam marangozda yaptırılır ama özel ölçüleri var o ölçülere uygun veya yakın olmalıki sağlam ve güzel olsun.. dandik bir ağaçtanda yaptırmayacaksın en sağlamından olacak ceviz gibi mesela.. -
deli_dervis de demiş zaten
senin fazladan yaptığın antreman daha iyi olmanı sağlar ama daha hızlı ilerlemeni sağlamaz
hareketlerin beynine ve vücuduna oturması için de bi zaman geçmeli
herşey zamanında ve sırasıyla
-
Deli_Dervis bunu yazdı:
SpArK bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
rahat bi 5-6 yıl var
Haftanın 6 günü antrenman yapıyorum hatta dai-sihing'imle kankayım ama senin antrenmanınla geçilmiyor bu formlara.. seminerlerle geçiliyor dostum.. acele etme bencede alsanda şimdi pek bişey yapamazsın bu yüzden hevesin kırılabilir.. sen önce siu lim tao'yu bitir geç zaten o sana yeteri zevki verir ilerde.. tahta adam marangozda yaptırılır ama özel ölçüleri var o ölçülere uygun veya yakın olmalıki sağlam ve güzel olsun.. dandik bir ağaçtanda yaptırmayacaksın en sağlamından olacak ceviz gibi mesela..
-----------------------------Evet bugun bende dai-sihing'im le konustum, simdilik erdek dummy almiyacam fakat senin dedigin gibi cok saglam ceviz filan insan anotomisine yakin esneklikte guzel bir tane yaptiricam seneye 1 milyar civarina. siu lim tao yu da bitirdikten sonra dumy seminer ve egitimine baslicam, en az 3 ay gerekiyor galiba 116 dummy teknikleri icin ya, neyse bakalim, bir yil sonraya dogru uygulayacam ozaman bu dediklerimi.
-
hocam cok para ya o paraya motorsıklet alır vura vura parcalarısn.
Marangoz a cok daha kalıtelısını 150 tl e yaptırabılırsın ya
-
İzmirdeki bu salonun ücreti nedir..
-
hayatta para vermem.