Tahta Kürdan İle İlgili Bir Soru
-
hocam o kurt olayı şöyle oluyor kurtlar tedavi amaçlı doktorlar tarafından yerleştiriliyor bu tedavi yönteminin amacı kurtları kangrenli bölgeye yerleştirip kangrenli dokuyu yemelerini amaçlamalarıdır. bu böyle bir kaç seans boyunca sürer bu kurtların özelliği... kesinlikle sağlam dokuya karışmazlar sadece kangrenli ve ölü hücreleri yerler umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.
-
Asosyal bunu yazdı:
-----------------------------
hocam o kurt olayı şöyle oluyor kurtlar tedavi amaçlı doktorlar tarafından yerleştiriliyor bu tedavi yönteminin amacı kurtları kangrenli bölgeye yerleştirip kangrenli dokuyu yemelerini amaçlamalarıdır. bu böyle bir kaç seans boyunca sürer bu kurtların özelliği... kesinlikle sağlam dokuya karışmazlar sadece kangrenli ve ölü hücreleri yerler umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur.
-----------------------------evet analadım teşekkürler ama var ya böyle pişmemiş et yiyienin beyni kurtlanıyo falan ona bağlandım bi an :D
-
Kürdanı bilmem de benzer bir olay anlatayım. Bir ara biz eve böyle paketle (50'lik 100'lük mü ne) pipet almıştık. Teker teker paketli değil bu arada bunlar, tek paket içinde, çekip çekip kullanıyon işte. Bu da evde makarnaların bisküvilerin vb kuru şeylerin olduğu dolaptaydı. günün birinde meyve suyu içecektim, çektim böyle sanki biraz zor geldi meyve suyu ağzıma. ağzımda katı yumuşak bir şey hissedip gittim lavaboya çıkardım ağzımdakini. Kurt çıktı. Aldım o pipetlerin topluca olduğu torbayı önüme içlerine baktım birkaç pipetin. Çoğunda kurt vardı böyle kozalanmış halde. Güve midir kelebek midir nedir çok oluyordu zaten evde. atmıştık tüm pipetleri. Hala tek paketlenmemiş pipet kullanacaksam içine bakarım.
-
Ne içtin hocam :O