Tails Kurulumu Sırasında?
-
tailsi sitesinden indirdim. bu universal programından tailsi işaretleyip usb ye yazdırdım.
başlarken usbyi seçiyorumm
if cpu 64.c32 not a com32r image boot
diye bir hata çıkıyo açılmıyo?
ilk defa deniyorum bu arada tailsi
-
Olay hakkında bir fikrim yok ama usb sandisk mi hocam?
-
KrypT bunu yazdı
Olay hakkında bir fikrim yok ama usb sandisk mi hocam?
aynen 8gb bu gün aldım daha:)
-
Hacim sandisk usbler removable drive olarak görünmüyor sistemde sabit disk gibi görünüyor. Bu yüzden usb disk kullanan bazı programlarda sıkıntı çıkartıyor. Dediğim gibi olayi bilmiyorum o yüzden sorununun sebebi kesin budur diyemiyorum ama imkanın varsa başka bir usb ile dene bir de.
-
birde öyle baakyım şimdi
-
LiLi ile atıp dene usbye
Dork: LiLi USB
-
Mr_Dark bunu yazdı
LiLi ile atıp dene usbye
Dork: LiLi USB
lili ilede olmadı lili hiç olmadı baştan uyumlu değil dedi
scandisk harici daha önceden windows kurduğum bir flashbellek ile deniyorum şu an
-
Unetbootin'de deneyebileceklerinin arasında.
-
olmuyor. cd ye yazdım cd den sonuç aldım fakat cd sürücüm çok boktan olduğu için inanılmaz yavaş. aşka yolu yokmudur
-
KrypT bunu yazdı
Hacim sandisk usbler removable drive olarak görünmüyor sistemde sabit disk gibi görünüyor. Bu yüzden usb disk kullanan bazı programlarda sıkıntı çıkartıyor. Dediğim gibi olayi bilmiyorum o yüzden sorununun sebebi kesin budur diyemiyorum ama imkanın varsa başka bir usb ile dene bir de.
fat32 yapınca sabit disk olmaktan çıkıyor müdür. ben öyle yapmıştım.
ama yinede tailse uyum sağlarmı bilmiyorum çünkü hiç denemedim.
-
zalimadam bunu yazdıKrypT bunu yazdı
fat32 yapınca sabit disk olmaktan çıkıyor müdür. ben öyle yapmıştım.
ama yinede tailse uyum sağlarmı bilmiyorum çünkü hiç denemedim.
fat32 ledim banamısın demiyor