Takas : Iphone 4S Vs Samsung Galaxy S3
-
Hocam sana önerim, mart ayının ortalarını beklemen yanlış hatırlamıyorsam, s4'ün tanıtımı ve piyasaya sürümü mart ayında olacak.
Ve S4 çıkacağı için sıfır S3'te yüksek oranda indirim olur kafa kafaya getirebilirsin.
Hayırlı satışlar. -
Melik bunu yazdı
Hocam sana önerim, mart ayının ortalarını beklemen yanlış hatırlamıyorsam, s4'ün tanıtımı ve piyasaya sürümü mart ayında olacak.
Ve S4 çıkacağı için sıfır S3'te yüksek oranda indirim olur kafa kafaya getirebilirsin.
Hayırlı satışlar.Haklisin hocam...ama karar verdim donmem geri...beklemem...sanalpazardan biriyle gorusuyorum suan bakalim...Sifir yurtdisi kayitli s3 var 200 liraya takaslayacam galiba...
-
iphone mu onerirsiniz yoksa galaximi?
-
Hocam pm atıyorum.
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı
iphone mu onerirsiniz yoksa galaximi?
Kesinlikle iphone :) bende bu ikinci ondan satiyorum...sirf meraktan galaxy istiyorum :D
-
KILICH bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdıKILICH bunu yazdıbirgaripaskbestesi bunu yazdıKILICH bunu yazdı
Tbt'den almak isteyen varsa ozel fiyat vericem muritler...takas teklifim hala gecerli...
Ekran degisimi 120 tl...Kusura bakmayin ama arkadasin dedigini baz alarak tbt'den isteyen pmlesin...ölü fiyatina satmaktansa oyuncak niyetine yegenime veririm :) parasal bi satis degil...Amac elimdekini degerlendirip androidLi bi tel almak o kadar...
KILICH hocam,
umarım dediğimi yanlış anlamamışsınızdır ki yazdıklarınızdan anlamadığınızı düşünüyorum. Sonuçta burası bir aile gibi, söylediklerimiz birbirimizin açıklarını kapatmak adına söyleniyor. Yoksa kimsenin art niyetli değil.
Tekrar hayırlı satışlar.Yok hocam,yanlis soyledigin bisiy yok....ama simdi bunu duyan gelir 300 e ver der deliririm :D 800 e vericem isteyene...
Gel sana S3 mini verelim :) kafa kafaya ne dersin :))
Sen bana s3 bul sifir ustune 500 vereyim ne dersin? :D
İnsan bi durtukleniyo gaza geliyo yurtdisindan Al gel hemen takasa gir diye :)
-
Konu Hala Güncel...Tel Numaramı Alan Arkadaş Aramadı Henüz :)
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hocam Tr kvk mi gnpa mi ne garantili iphone4s aliyorm bu hafta, 7 aylik ama sifir gibi temiz s3'um le kafa kafaya degisiyoruz. Bu arada benim s3 de genpali.
Aradaki fiyt farkini bu sekilde dusuneblirsin hocam
Bende de 7 aylık Turkcell'den alınma Genpa garantili 4S var. Şimdi sen yazınca ederine baktım da faturasına 2200 yazıyor ederi 1500 olmuş vay be.. :) Turkcell'e sözleşmeyi fesedelim dedik 1700 istediler..
-
Takas icin anlasma saglanildi...Siteden murit arkadasimizla anlastik...konu silinebilir...
-
KILICH bunu yazdı
Takas icin anlasma saglanildi...Siteden murit arkadasimizla anlastik...konu silinebilir...
Hayırlısı olsun :))