Takas Alışveriş Kategorisi Hakkında Önemli Duyurudur
-
7 Marttan itibarenki konular için: TBT üyelerine indirim konusu açarsanız mallarda %25, yazılım, hosting vs gibi elle tutulmayan hizmetlerde %40 ‘ın altındaki indirim konularını silebiliriz. Verdiğiniz indirimsiz fiyat ürünün gerçek fiyatını yansıtmıyorsa yine silebiliriz.
Kararın sebebi : özellikle ucuz ürünlerde %5-%10 indirimi zaten "abi son fiyat ne" diyince her esnaf yapıyor. Buranın reklam alanı haline gelmemesi için gerekli gördük.
Tabi kutusunda Ipad falan gibi fiyatı aşşağı yukarı fix olan bir üründe %15 indirim yapıyorsanız silmeyebiliriz de, ama çoğu durumda sileriz
Yüzdeyi yüksek göstermek için fiyatı şişirilmiş verirseniz sileriz.
-
buranın alışveriş sitesi olmadığını idrak edebilmeleri için gerekliydi böyle birşey, seviyeyi belirli bir düzeyde tutmak lazım, olması gerektiği gibi.
-
ben indirimsiz satıyom zaten sorun yok :)
-
İndirimsiz sat daha iyi =)
%10 indirimli hosting tahribatcilara sadece ayda 150$ dersen tahribattan kazik yedim der anlamayan. obur turlu alper kazikladi olur=)
-
Mantıklı bi uygulama.
-
Hocam benim son açtığım konu kurallara aykırı değil demi :D
-
Şeyhim güzel düşünmüşsünüz. gerçekten olmalıydı bu şekilde. 100 tllik şeyi pazarlık edip zaten 90a alıyoz. madem buraya konu açılacak güzelce indirin.
konu da sabitlense de herkes görse 3 5 gün.
-
Bugunden itibaren böyle yapioruz oncekilere ellesmiom
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Şeyhim güzel düşünmüşsünüz. gerçekten olmalıydı bu şekilde. 100 tllik şeyi pazarlık edip zaten 90a alıyoz. madem buraya konu açılacak güzelce indirin.
-----------------------------Mesela 8 tane beyaz, adedi 1m2 lik sıvı geçirmez taiwan malı led kullanılarak imal edilmiş armatürün 8 adedinin, 800 usd yerine 500 tl olduğunu yazsak bu ilan silinir mi?
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------Şeyhim güzel düşünmüşsünüz. gerçekten olmalıydı bu şekilde. 100 tllik şeyi pazarlık edip zaten 90a alıyoz. madem buraya konu açılacak güzelce indirin.
-----------------------------Mesela 8 tane beyaz, adedi 1m2 lik sıvı geçirmez taiwan malı led kullanılarak imal edilmiş armatürün 8 adedinin, 800 usd yerine 500 tl olduğunu yazsak bu ilan silinir mi?
-----------------------------1400 yerine 500 tl yazıyorsun silinmez
ama ürün fiyatı yuksek durumlarda örnegın araç satıyorsun 30 bin lira piyasada en ölüsü yuzde 10 indirimli tbt e 3 mılyar ındırımlı bu fıyat gercekten ıyı .
Ama genel olarak tbt ıcerısınde bu şekilde yuksek mıktarlarda urun filan satılmıyor yanlızcareklam ve google da ust sıralarda cıkmasından dolayı hit kaygısı nedeniylel açılıyor
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------müdür onu demek benm haddime düşmez de silinmez heralde
e tabi mesela ürün normalde 1000 tl , sen gelip TBTye 700 diyosan silinmemesi lazım
Not: başka bi siteye de ilan verip 700 diyosan , herkese ne anladım o skişten olur o zaman silniir heralde.
yani burdaki konu açmadaki maksat sadece TBT ye özel indirim olmalı. Doğru mu anladım