Takasa Varmısın?
-
Arkadaşlar Konuya Nasıl Giricemi Bilemedim,Açıp açmama konusundada bi haliy düşündüm, çünkü bu tür olayları sevmiyorum nebiliyim ama en sonunda açma kararı aldım içim rahat etmiyicekti yoksa kafamı kurcalıyodu. studyo fotoğrafçılını seviyorum ve bi hayli ilgim var, bunun için ufaktan başlamak istiyorum,kendi çapımda yapıyorum bişeyler,gelin görünki fotoğraf makinem yok istediğim kaliteyi verebilecek, çook yüksektende uçmak istemiyorum şimdilik normal bi digital makine işimi görür, parayı bastırıp alabilirim desemde yalan olur şuanlık durumum buna el verişli deil, bende elimdeki bazı şeylerle takas olayına girebileceğimi düşündüm, lütfen beni hor görmeyin,konuyu açıp-açmama konusunda kararsızdım.
takas edebiliceklerim bunlar:
* Kolon
* Pc Koltuğu
* Minton Digital Fotoğfaf Makinesi
Minton MDC 2700
ürünlerimde kesinlikle zerre sorun yoktur, zaten istanbul'dan alan arkadaş inceler alır ürünleri karşılıklı paylaşırız,şehir dışından talip olan arkadaşlar ise her hangi bi sorun çıktığında ürünü geri gönderilir ürünlerimi geri gönderir ve her hangi bir küsme,kırılmada söz konusu olmaz. ALLAH ta bana kimsenin hakkını yemeyi nasip etmesin.
ürünlerin resimleri>>>>>>

-
up
-
-
Edit: Upp
-
-mısın -musun soru eki ayrı yazılır :|
-
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Senin yazdığınla konunun bir alakası var mı ?
Ayrı yazmamış olabilir. Ancak sırf post atmak için post atanlara iyice sinir olmaya başladım hadi hayırlısı...
-
999Epineprin bunu yazdı:
Hocam cümlenin sonuna nokta konur.:\ -
kolon tamam makinada tamamda pc koltugunu saçtıcagını pek düşünmüyorum hocam bu arada konu up bir yardımımız dokunsun
-
Hepaq bunu yazdı:
kolon tamam makinada tamamda pc koltugunu saçtıcagını pek düşünmüyorum hocam bu arada konu up bir yardımımız dokunsun
-----------------------------yok hocam onuda veriyorum,talipsen pm at. hem satma deil hocam takas.. satmam parayla:S
-
neyle takas yapıcaksın hacı
-
brutalalien bunu yazdı:
neyle takas yapıcaksın hacı
-----------------------------digital fotoğraf makinesi.