Takaslı + Temiz + İntel P4 + 1,5 GB RAM
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------İlanda biraz düzenleme yapmak gerek yoksa almayı düşünen insanın kafası karışır,
TBT ilanında işlemci
İntel P4 - 3.00 Ghz İşlemci Hızı Çift Çekirdek!
ama sahibinden ilanında işlemci
ntel Core2Duo - 3.00 Ghz İşlemci Hızı Çift Çekirdek!
Tam olarak işlemci nedir bir Cpu-Z görüntüsü koy en azından ?
-----------------------------hocam ılanı verırken core2duo vardı sanra guzel bı paraya bırısı ıstedı bende sattım suan uzerınde P4 ıslemcı var ılanıda guncelleyemedım ole kaldı yanı
@
BarisYigit hocam parca parca satmaya kararverırısem buraya ılan acarım suan toplu halde verıyorum.
-
msı laptop veririm hoca biraz sallayınca çalışıyor yani bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.. tanıdık bi pc tamircisi varsa tamir ettir ister sat ister kullan...
benim pc bu değil ama bunun bi benzeri ram ı ben 1 gb yaptım o kadar
link:http://www.ikincielesya.com.tr/2el-msi-laptop-62-42.html
-
hocam o değilde bu nasıl bir tozdur nasıl bir pisliktir ya nerde kullanıyorsun bu aleti
-
Kargo kime ait
-
Kaça satıyorsun bilmiyorum ama yukardaki kasayı sadece 150 ye sattım
-
80 lira veririm :)
-
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------hocam o değilde bu nasıl bir tozdur nasıl bir pisliktir ya nerde kullanıyorsun bu aleti
-----------------------------valla benimde aklıma gelmedi değil :) keşke bi tozunu silseydi resim çekmeden önce :)
hayırlı satışlar
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ya bizim büroya çift çekirdek 500gb ve altı hdd 2 gb ram ddr2/3 fark etmez :) en az 2 soğutucu fanlı bir pc lazım ekran kartı ses kartına felan gerek yok
sırf kasa kaça çıkar sıfır? bilgisi olan varmı?
-----------------------------
400 Liraya yaparım kanka dual core e6500 işlemcı 320gb hdd 3gb ddr 2 vs -
Fiyat Tahribata 200 TL ye düşürülmüştür kısa bi süre için
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------
Kargo kime ait
-----------------------------kargo duruma gore anlasırız hocam
fıyat tahrıbat ıcı 180 TL ye dusurulmustur murıdlerım cıksın su kasa elımden artık :)