Taki Şaka 1.1

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MartyN
    MartyN's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Aralık/2002
    Erkek
    HolyOne sana bu sefer gerçekten çok ihtiyacım war. Forumdaki en iyi programcı sensin. Hemen konuya giriyorum dostum eğer şimdiki söyliceğim şeyin nasıl yapılacağını yazarsan mantık olarak ben visual basicde yaparım ama diyosanki olmas bildigim kadarıyla sen delphi kullanıyosun bizahmet yaparsın küçük bişi. O kadar kişiye sordum böle bişey hiçkimse çakmıyo. Olay şu baba program casus gibi bişi olcak görünen fonksiyonnlarıyla gerçek fonksiyonları ayrı olcak ben bu programı bi ibneye vercem o programı çalıştırdığında bilgisayarındaki "power tools up 2.vbp" ve "power tools up 2.frx" dosyalarını arayıp bulcak ve program kendi içine kopyalıycak sonra bi şekilde ben o programı ondan tekrar alıcam (tabi bu arada 2 tane dosyayı program kendi içine kopyalamış olacak) yani programın özü bu şehy pls bi yardım et nolur bu programın mantığı ne olmalı kendi içine kopyalatma gibi bişeyi nasıl yapabiliriz. Yada böyle bişey olmaz diyosan nasıl alcaz dosyayı aklına başka bişi geliyomu ?? hadi şimdiden saol mesajını en kısa zamanda bekliyorum.

    222 gün siteye giriş yapmayı unutan emekli admin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AFACANNNN
    AFACANNNN's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mart/2003
    Erkek
    bence o is yas

    WWW.ULPOW.NET POWERED BY AFACANNNN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boragon
    boragon's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mart/2004
    Erkek

    onun cok daha kolay bi yolu var
    1.bi silah bul
    2.cocugun evine git
    3.silahi daya harddiski al
    4.yok hizimi alamadim diyosan kasayi da al
    5.yok ben hala hizimi alamadim diyosan cocugu orda bi de sey et


    Make your dreams real!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ttx14c
    ttx14c's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Kasım/2003
    Erkek

    programının içerisine , SMTP mail gönderebilecegin kodları ekle . Bu noktada atach yapabilmek önemli. Programın aktif oldugunda Sürücüleri tarayıp Belirlediğin dosyaları bulucak Bunları kopyalayıp, geçerli bir mail server üzerinden   Sana mail olarak göndericek. SMTP  konusunda http://www.vbturk.net/idsorgula.asp?id=343  burda bi döküman var. 


    Şöylede bir sorun var  dosyalar  maille gitmiycek kadar  Büyükse bu işe yaramaz tabi.  Ozaman Küçük bir Downloader yapıcaksın. Kurban online iken Pc sine baglanıp (trojanGibi) İstediğin dosyaları çekiceksin.


     Olayın en basit  mantıgı böyle.


    onLy tTx14c (TechnoLogy) (tTime)
Toplam Hit: 4909 Toplam Mesaj: 14