Takım Arkadaşı Arıyorum .
-
herkese iyi günler iyi çalışmalar diliyorum
uzun zamandır planını kurdugum isim arayışında oldugum ve hayata geçirmek üzere oldugum +18 içerikli (adult) web sitesini yayın hayatına başlatıcam .
sitenin ismi isteyenlere pm yolu ile iletilecektir .
sitede içerip ekleyip katkıda buluna bilirim diyen takım arkadaşlarına ihtiyacım vardır emeklerinin karşılıgını maddi olarak alacaklardır.
uzun lafın kısası kazanmaya başlandıgı an katkıda bulunan herkes kazanmaya başlayacaktır.
sitede reklamlar milleti bunaltıp sıkacak cinsden olmayacaktır , geri kalan fikirlerimi iş yapmak isteyen arkadaşlarla ister pmden ister whatsapp üzerinden paylaşıcam .
-
bi arkadaşa lazım olabilir, adresi alabilirim :)
İşim gücüm olmazsa, sağdan soldan foto bile toplarım sizin siteye zauhza :) -
Bot dan daha iyi arkadaş bulamazsın.
-
Botlarda olucak :) ama ciddi anlamda kazanç saglamak için giriyorum bu işe ve botlardan istedigim destegi göremem :)
-
Bence kendin için referans kişiler göstermelisin.
-
Düzenli ve sağlam gelir derken, telif hakkı olan adult içerikle sağlam gelir elde edilemez diye düşünüyorum. Telif hakkkı sende olacak çekimlerin varsa ona bişey diyemem. :)
Ayrıca Türkiye gibi bir ülkede daha DNS ayarlarını bile bilmeyen tonla adam varken erişim sıkıntısı yaşayacağın bir gerçek.
Reklam olayı fazla olmayacak demişsin, reklamsız gelir nasıl olacak? Vip üyelik sistemi ile çalışılacaksa direk download seçeneği ile müşterinin karşısına çıkman gerek ki, konu adult olunca direk download dediğin zaman trafik ücreti bi hayli kalın olacak demektir. Mail.ru gibi cloud sitelere upload seçeneği olabilir, ancak onlar da bildiğim kadarıyla download trafiği yoğun olan erişimleri bir süre sonra kısıtlıyorlar. Kaldı ki, parayla üyelik satın alınan rapidgator, keepshare gibi siteler bile bunu yapıyor.
Şifre olayına girmeden adult içerikten para kazanılamaz diye bir düşüncem var. Sağlam bir şifrecinin olması gerekiyor bence. Gençlikte bu işlerle uğraşırken en sağlam kazanç şifrelerden oluyordu. Accesdiver'in, Sentry'nin az ekmeğini yemedik :)))
Karabasan gibiyim akşam akşam ama maalesef bence gerçekler bunlar :)
Ancak içerik ne kadar ilgi çekici olursa, maddi/manevi uğraşısı da o kadar keşmekeşli oluyor.
-
Ulam ben de açıyodum tam böyle bi site. Sırf işsizlikten. Koleksiyon yapmış olurum para kazanamasam da diyordum. Neyse pmle hocam.
-
hocam telif sıkıntı olur, kendimiz çekelim dersen, ücretsiz çalışabilirim :D
tek şartım, filmin bir kadınla bir erkek arasında geçmesi.
-
ozgunlu bunu yazdı
hocam telif sıkıntı olur, kendimiz çekelim dersen, ücretsiz çalışabilirim :D
tek şartım, filmin bir kadınla bir erkek arasında geçmesi.
ya kadın takma takarsa :)
-
1 pm de ben alayım hocam :D
-
Siteyi alabilirmiyim gözüme Çarpan eksikleri belirteyim faydası dokunabilir