folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Takim Elbise Alirken Nelere Dikkat Etmeli..? Nereden Alinmali..?

Takim Elbise Alirken Nelere Dikkat Etmeli..? Nereden Alinmali..?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Benim önereceğim 5 marka var,

1-D'S Damat,Damat,Tween (Tasarımları tekstil sektörünün en iyi tasarımları arasındadır)

2-Vakko,Doubleyou W  (fiyatları 500 ylt ve üstüdür ama tek kelimeyle kusursuzdur)

3-Geoanni Gentle (Kalıpları çok iyi,diğer markalardan farkı ise cizgilerinin klasik spor ağırlıklı olmasıdır)

4-Fabrika (altınyıldız firmasının hazır giyim markasıdır.Fiyatları uygun,kumaşı,duruşu ve kesimleri oldukça başarılıdır.)

5-Fc Plus (Tamamen Türk malı ve üretimidir.Cizgileri uçuk,farklı,görülmemistir. www.fcplus.com buradan bakabilirsin)

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Takim elbise,gömlek,kravat,ayakkabi...Toplam 320 liraya aldim..Piserro..Fena degil..Rengi ve durusu oldukca güzel..

Onlardan önce Damat ve Sarar'a ugradim.. Damat 890 lira dedi.. %50 hediye ceki verirriz dedi,yan 445 lira..Ona da ancak gömlek kravat filan verirlerdi sanirim..Sarar da 320 liradan basliyor..

1 tane aldik bakalim..Umarim bir süre idare eder..Tesekkur ederim görüsleriniz icin..

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyber-works
    cyber-works's avatar
    Erkek
    Altınyıldız ve Damat's ın takım elbiseleri güzel hocam valla rahatlık falan

ferman sende dert çekmek bizde senden ayığız bu sarhoş halimizle sen insan kanı içersin biz üzüm kanı söyle, kötülük bunun neresinde?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hocam Sarardan Bitane Aldım 220 Ytl .. Gayet Güzel ..Sarardan Başka Önerebileceğim Bitane Daha Var Altın Yıldız.. Senın Fiyatına Göre Takımlar var :) Sarara da bir Uğra
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek
    Sarar'ı kesinlikle tavsiye etmem. Çok dandik duruyor.Damat yada Network iyi sayılabilir. Ama kesinlikle Sarar alma dostum. Muhakkak bir arıza çıkar.  

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    espir
    espir's avatar
    Erkek
    Ben öncelikle pantolonun boyuna dikkat ederim. Çünkü boyum uzun yok yok bacaklar çok uzun. :) mecburi hazır alamıyoruz diktireceğiz. Terzi cemal amca 8 drop alayım lütfen :)

BİZ DOĞARKEN YETİM DOĞMUŞUZ,, BABAMIZ OLSA NE YAZAR..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    sana tavisyem git diktir. neden mi? birincisi kumaşın birinci kalite olur. ikincisi üstüne oturmadı derdi olmaz şurası çekti burası güzel olmadı derdin olmaz. üçüncüsü içteki astar hazır giyimde yapıştırılır iyi bir terzide elle dikilir. sonuç mu daha kaliteli şık ve üstüne tam uyan bir takım elbisen olur. hazır ile terzi dikimini eline al anlarsın arada resmen bir kilo oynuyo:D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    damat ta Türk ürünüdür fabrikası Giresunda da vardır sahibi de hemşerimdir :D 

anlamayana Davul Zurna Saz ...
Toplam Hit: 7453 Toplam Mesaj: 29