Takim Elbise Alirken Nelere Dikkat Etmeli..? Nereden Alinmali..?
-
Benim önereceğim 5 marka var,
1-D'S Damat,Damat,Tween (Tasarımları tekstil sektörünün en iyi tasarımları arasındadır)
2-Vakko,Doubleyou W (fiyatları 500 ylt ve üstüdür ama tek kelimeyle kusursuzdur)
3-Geoanni Gentle (Kalıpları çok iyi,diğer markalardan farkı ise cizgilerinin klasik spor ağırlıklı olmasıdır)
4-Fabrika (altınyıldız firmasının hazır giyim markasıdır.Fiyatları uygun,kumaşı,duruşu ve kesimleri oldukça başarılıdır.)
5-Fc Plus (Tamamen Türk malı ve üretimidir.Cizgileri uçuk,farklı,görülmemistir. www.fcplus.com buradan bakabilirsin)
-
Takim elbise,gömlek,kravat,ayakkabi...Toplam 320 liraya aldim..Piserro..Fena degil..Rengi ve durusu oldukca güzel..
Onlardan önce Damat ve Sarar'a ugradim.. Damat 890 lira dedi.. %50 hediye ceki verirriz dedi,yan 445 lira..Ona da ancak gömlek kravat filan verirlerdi sanirim..Sarar da 320 liradan basliyor..
1 tane aldik bakalim..Umarim bir süre idare eder..Tesekkur ederim görüsleriniz icin..
-
Altınyıldız ve Damat's ın takım elbiseleri güzel hocam valla rahatlık falan
-
Hocam Sarardan Bitane Aldım 220 Ytl .. Gayet Güzel ..Sarardan Başka Önerebileceğim Bitane Daha Var Altın Yıldız.. Senın Fiyatına Göre Takımlar var :) Sarara da bir Uğra
-
Sarar'ı kesinlikle tavsiye etmem. Çok dandik duruyor.Damat yada Network iyi sayılabilir. Ama kesinlikle Sarar alma dostum. Muhakkak bir arıza çıkar.
-
Ben öncelikle pantolonun boyuna dikkat ederim. Çünkü boyum uzun yok yok bacaklar çok uzun. :) mecburi hazır alamıyoruz diktireceğiz. Terzi cemal amca 8 drop alayım lütfen :)
-
sana tavisyem git diktir. neden mi? birincisi kumaşın birinci kalite olur. ikincisi üstüne oturmadı derdi olmaz şurası çekti burası güzel olmadı derdin olmaz. üçüncüsü içteki astar hazır giyimde yapıştırılır iyi bir terzide elle dikilir. sonuç mu daha kaliteli şık ve üstüne tam uyan bir takım elbisen olur. hazır ile terzi dikimini eline al anlarsın arada resmen bir kilo oynuyo:D
-
damat ta Türk ürünüdür fabrikası Giresunda da vardır sahibi de hemşerimdir :D