Takim İsimleri Kullanilitsa Telif Hakkina Girer Mi ?
-
hipokondriyak bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Millet selam.
Bir projede takimlarin isimlerini , mac analiz vs gibi seylerde kullansak sikinti olur mu ?
Atiyorum manchester barcelona macini analizini yaparken bu takimlarin takimlarin isimlerinin kullanimi icin izin almak getekir mi ?
gırer
Ne yapmak gerekir bilgin vat mi ?
-
Ticari bir kaygın olacak mi ?
-
Bu takımların adlarıyla ürün alıp satmayacaksın dolayısıyla girmez.. Haber siteleri telif ödemiyor mesela yahut biz attığımız her twitte telif öderdik :)
-
bir sitede bu haftaki atıyorum bjk - akhisar maçı için analiz yapacaksın ve bunun telifini mi soruyorsun ?
cevabın evet ise problem yaşamazsın. cevabın hayır ise düzgün bi dille yaz dinliyoruz.
-
hocam işine yarar mı bilmiyorum ama şöyle kullanımlar serbest diye biliyorum
arçelik çamaşır makinası uyumlu güç kablosu
vestel klima uyumlu kumanda gibi....
-
Kreyzi bunu yazdı
bir sitede bu haftaki atıyorum bjk - akhisar maçı için analiz yapacaksın ve bunun telifini mi soruyorsun ?
cevabın evet ise problem yaşamazsın. cevabın hayır ise düzgün bi dille yaz dinliyoruz.
Evet hocam. Haftanin tum maclari olucak.
BJK - AKHISAR ve alitnda yorum, gorus, analiz, kim yener diye tahmin falan olucak. Taraftar gorusleri falan yer alicak. O sekilde.
Takim ismiyle bisey satmayacagim ama iste kullanmis oluyorum. Ayrica "Spor Toto Super Lig" fln da kullanacagim bilemedim ondan bi sorayim dedim.
-
Girmez. Kulüpler üzerinden para kazanmaya girerse girer.
-
JerusaLem bunu yazdı
Girmez. Kulüpler üzerinden para kazanmaya girerse girer.
Hocam siteye reklam, baska turlu hediyeler fln dusunuyorum. Hani kulup isimleriyle birsey satmayacagim.
iddia siteside olmayacak.
-
Sıkıntı olmaz. Bknz: spor siteleri.
Kulüp isimleri ve logoları ile ürün satışına geçer, dolandırıcılık yaparsan sıkıntı. Ha, kulüpler o kadar sıkı taramıyor ve uğraşmıyor. ama uğraştımı da uğuraşır.