Takımca Tecavüz
-
len deliğe girişde ofsayt var nasıl hakemsin amk :D
-
0m3r bunu yazdı:
-----------------------------
takım ruhu işte :)
Adamım yorumun harika yaa mizah anlayışına bayıldım :D -
HolyDemon bunu yazdı:
Ne güzel işte daha ne istiyo hayatı kurtuldu kadının gelen gömdü giden gömdü o kadını paraya boğarlar yakında :)
-----------------------------paraya değilde neye boğulduğu ortada :)
-
ya avrupa ülkelerınde tecavüzmü kaldi tazmınat acmak ıcın karinin teki dava açmiştir kesın
-
1963 bunu yazdı:
ya avrupa ülkelerınde tecavüzmü kaldi tazmınat acmak ıcın karinin teki dava açmiştir kesın
-----------------------------he avrupa dakilerin çükü yok.Onlar robot azamazlar.
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------1963 bunu yazdı:
-----------------------------he avrupa dakilerin çükü yok.Onlar robot azamazlar.
-----------------------------nasıl bir bakıs acın var anlayamadımda onlarda cinsellık tabusu yok ayip yok tecavuz edılcek duurm yok yanı haa o vermedımı gıt başkasndan iste 2 sinden 1i verir
-
şeRRefsizliktr bu ya..
-
tecavüz kaçınılmazsa,bırak bağırmayıda zevk almaya bak .... :D
-
1963 bunu yazdı:
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------1963 bunu yazdı:
-----------------------------nasıl bir bakıs acın var anlayamadımda onlarda cinsellık tabusu yok ayip yok tecavuz edılcek duurm yok yanı haa o vermedımı gıt başkasndan iste 2 sinden 1i verir
-----------------------------belki tecavüz fantazileri vardı takımcak ...
o da olabilir.
-
arkadaşlar cnbc-e de footballers wifes diye bi film var seyrediyormusunuz bilmiyorum ama vallahi üç hafta önceki bölümle aynı senaryo filmdede büyük bi ingiliz klubü ispanyaya maça gidiyor maçtan sonra otelde kutlama yapıyolar kızlarla beraber yalnız kızın biri sabah ayılınca polisi arıyodu bana tecavüz ettiler diye. işin beni şaşırtan kısmı ordada takımdan biri bu partiye katılmamıştı ronaldonun katılmadığı gibi...
enteresan acaba hatun kişi filmden kopya çekmiş olmasın