Takıntılarınız
-
bende bilgisayar sandalyemin yerinden oynatılmasına sinir olurum ben bi şekil ayarlarım o öylece kalır bu yüzden annemle az kavga etmedim :))
-
WarninG_ErroR bunu yazdı:
-----------------------------Arabayla yolda giderken kaldırım taşlarını saymaya çalışırım.
Kare şeklindeki taşların çizgilerine basmamaya dikkat ederim.
Saçlarımla aşırı şekilde oynarım.
Pc başında sitelerde sürekli F5 yaparım. vs vs
-----------------------------arabayla kaldırım taslarını saymak dısında hepsı bende de var :D
hersey duz olsun ısterım kalemler telefonum ayakkabılarım herseyyy..:D
-
ya bu takıntılar bende çok var saçla oynamadan yatamam bazen sacı kesiyom bu yaşta annemin yanında yatıyom :D bide yolda kaldırımlarda şyle karelere basa basa yürüyom
-
periyodik sesler ( saat tik takları, su damlaması gibi...) deli olduğum, uykularımın kactıgı seylerdır...
-
sol elim sakalımdan ayrılmazzzz... sürekli okşarım severim onu:P
-
mndlna bunu yazdı:
-----------------------------
periyodik sesler ( saat tik takları, su damlaması gibi...) deli olduğum, uykularımın kactıgı seylerdır...
-----------------------------
ben arttık odada saat kullanmıyorum bunun yüzünden..tahammül etmek çoookk zor :S -
Evin meerdiverlerini 2'şer 3'çer çıkarım, ışık olan yerde kesinlikle uyuyamam illa zifiri karanlık olacak, araç plakalarından kelime bulmak, ve damlayan musluklar
-
elime birşey bulaşmışsa (yağ, şeker gibi yapışkan ve kaygan şeyler) mouse tutmam ve klavyeye dokunmam dokunanı öldürürüm :) sonra temizlemesi cok zor a.k
-
saat tik taklarından nefret ederim, evdeki bütün saatler gazabıma uğradı bu yüzden.ayrıca duvarda eğri duran çerçeveler, resimler beni rahatsız eder :|
-
evanescence bunu yazdı:
-----------------------------simetri takıntım var benimde mesela illa kitaplar büyükden küçüğe doğru durcak yoksa rahat edemem.yada nesnelerde öle.bişi yamuk yumuk durursa huylanırım illa düz ve düzgün durcak takarım öle.bide kaldırım taşları çizgilerine basamam yavaş yürürüm o yüzden:( saçlarımla oynarım .
-----------------------------saçlarla oynamak kısmı hariç gerisi bende de var :| bi de plakaları ingilizce okuma, isimlerin harflerini ingilizce olarak sayma takıntım var :F bi de yaptığım işi yarım bırakmayı sevmem sonuna kadar direnirim :D