folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Takip Edilmesi Gereken "Mistik/Esrarengiz/İlginç Bilgiler Veren" Siteler

Takip Edilmesi Gereken "Mistik/Esrarengiz/İlginç Bilgiler Veren" Siteler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PiyanisT
    PiyanisT's avatar
    Erkek

güzel siteler varmış misteriosdomundo.org bu sitede de çok iyi şeyler var

Dünyada akla değer veren yok madem Aklı az olanın parası çok madem Getir şu şarabı, alın aklımızı Belki böyle beğenir bizi el alem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

http://tuhaflar.com/

Bu da bir müridin sitesiydi ama artık paylaşım yapmıyor sanırım.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Biri onaltiyildiz.com u paylaşmış. Oktan şizofreninin sitesi bu. Şişmek bebek kılıklı çakma Ladin fotoları paylaşıp, Ladin'in cesedi diye millete kakalamaya çalışıyordu. Daha bir yığın saçmalık.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    slanger bunu yazdı

takip edilmesi gerekmeyen bütün siteler paylaşılmış. kendi sitemi de dahil edeyim bu durumda http://ruyaminyorumu.com/

aahahahaha olm sizden gelenler kısmında 5 gün önce yayınlanmış postta hayırlı ramazanlar demek nedir lan :D taşak mı geçiyon sen napıyon iyimisin :D

sahur başlığı abi sonuçta ben şimdiden söylüyorum seneye ulaşsın onlara :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Arkadaslar oncelikle Turkce harfleri telefonumdan girdigimden dolayi yazamiyorum. Hemen konuya goreyim 18 yasindayim 2009 da bu siteyle tanistigimda cadiliga sardim. Bir kac buyum tuttu fakat daha sonra karsiliklari xok agir oldu beni cevremdeki insanlari rahat birakmadilar. Arkadaslarim yedigim ictigim ayri gotmeyen insanlar beni sirtimdan vurdu ve tamamen dusman oldular bana.. ustelik birinde durugoru var gordukleri gercek oluyor.. digeri gayet iyi varlik cagirip buyu yapabiliyor.. bunlar kiskanc ve olgun olmayan insanlar.. erkek arkadasimla 10 ay once tanistik ilk 4 ay cok guzeldi daha sonra birden birbirimize katlanamadik ortada hoc sebep yokken her allahin gunu kavga ettik birbirimize vurmaya bile basladik son gunlerde ve dun gece o beni terketti hic birsey yokken. Onu cok iyi taniyorum ben agladim diye oturup bebek gibi aglayan cok yumusak ve gercekten olgun biri. 23 yasinda kendisi. Ben buyu olabileceginden supheleniyorum. Birbirimizi cekememeye basladik ama bu siralarda inadina iliskimizi guclendirip ailelerimizi bile tanistirdik soz paramizi biriktirdik.. 6 ay bu sekilde gecti ama dun en ufak bir seyde bana bir dunya laf sayip beni terk etti. Bir kac ay once bende ayni duygulari yasiyordum taaki farkina varincaya kadar. Daha sonra bu anlam veremedigim pis duyguyu kirdim. Ama o basaramadi.. sanki bir guc bizi itiyordu. Ama bana dokundugunda ikimizdede o his olmuyordu. Ben yendim bunu ama o yapamadi. Eger bir buyu varsa bozmak istiyorum. Buyu olup olmadigini nasil anlayabilirim? Gercekten bunlari yazmasi soylemesi okumasi kolay fakat yasamasi cok can yakiyor. Simdiden tesekkur ediyorum. Ve lutfen rica ediyorum kimse gelipte psikolojik borbirinizden sıkılmışsınız vb. Seyler soylemesin. Cunku hissedebiliyorum.

verdiğiniz sitelerden birinde okudum. cadılar gerçekten varmış :D 

PathfindeR00 tarafından 09/Eyl/15 14:02 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bro
    bro's avatar
    Erkek

theoccult.bz

Mistik şeylerin yer aldığı torrent sitesidir. Üye alımları uzun süredir kapalı.

Toplam Hit: 7706 Toplam Mesaj: 47
site ilginç bilgi ilginç site tuhaf siteler