Takip Ettiğiniz Siteler?
-
spyhackerz
imhatimi
crackerteam
-
bi aralar www.kizlarsoruyor.com a cok takılırdım.Sİtede bir çok kategori var.Aldatma,ayrılık diye bir kategori vardı.Sitede ne kadar boşlukta kalmış,dertli,sinirli,intikam ateşi yakan kızlar varsa oradaydı.Bende onlara biraz gaz biraz teselli verir tanışırdım :D Kızları ağına düşüren Nuri alço misali gibiydim :)) . .Bir çoğu ile facebook ve telefondan halen görüşürüm.Ama siteyi artık bıraktım işler güçler derken ilgilenmiyorum.Yeni tasarımı cok kötü olmuş eski tasarımı cok daha kullanışlıydı.İlgilenmek isteyenler için site halen aktif intikam ateşi ,teselliye ihtiyacı olan kişilerle dolu :))
-
mkyb bunu yazdı
https://teknoseyir.com/ üyelik açın sosyal kısmının kullanıcı yaş grafiği yüksek. Troll ve reklamcı barındırmıyorlar. Donanımhaber'in Facebook'lu halini düşünün.
youtube üzerinden takip ediyordum sadece bu özelliği bilmiyordum
-
Delegado_Zero bunu yazdı
serdar abiyi seviyorum. bu siteylede facebook üzerinde serdar birşey paylaştıkça görüp ilgilme göre tıklıyordum fakat açılış sayfası yapılabilir bencede
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
bi aralar www.kizlarsoruyor.com a cok takılırdım.Sİtede bir çok kategori var.Aldatma,ayrılık diye bir kategori vardı.Sitede ne kadar boşlukta kalmış,dertli,sinirli,intikam ateşi yakan kızlar varsa oradaydı.Bende onlara biraz gaz biraz teselli verir tanışırdım :D Kızları ağına düşüren Nuri alço misali gibiydim :)) . .Bir çoğu ile facebook ve telefondan halen görüşürüm.Ama siteyi artık bıraktım işler güçler derken ilgilenmiyorum.Yeni tasarımı cok kötü olmuş eski tasarımı cok daha kullanışlıydı.İlgilenmek isteyenler için site halen aktif intikam ateşi ,teselliye ihtiyacı olan kişilerle dolu :))
ben bir çok kez yaptığım aramalarda o siteye düşüyorum.
sonra daldan dala sekiyorum şaşırıyorum erkrklerin yorum yapmasına:)
-
patates bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
ben bir çok kez yaptığım aramalarda o siteye düşüyorum.
sonra daldan dala sekiyorum şaşırıyorum erkrklerin yorum yapmasına:)
Yaa site biraz garip hacı abi.Erkekte çok kızceğizl de :)) ..Sitenin % 80 90 ı ergen içlerinde olgunları nadirde olsa var.Olgun mantıklı cevaplar verdiğin an zaten içini dökecek birisi arıyorlar oda coğu ergen oldugu için seni ön plana çıkartıyor :)) Beni dinle arada takıl derimmm o_O
-
yok moruk bana göre değil.
yani orası bana göre değil. yoksa arada tinder kullanırım. O da yetiyor
-
twitter youtube ekşi alkışlarlayaşıyorum(internette harcadığım zamanın çoğu burada trollük ile geçiyor)
-
Lazmania61 bunu yazdı
twitter youtube ekşi alkışlarlayaşıyorum(internette harcadığım zamanın çoğu burada trollük ile geçiyor)
alkışlarlayaşıyorumu hiç ssevmiyordum. şimdi sen söyleyince tekrar baktım. Şuna çok güldüm
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/335393/sosyal-medya-fenomenlerinin-gozaltina-alinmasi
:D
-
patates bunu yazdıLazmania61 bunu yazdı
alkışlarlayaşıyorumu hiç ssevmiyordum. şimdi sen söyleyince tekrar baktım. Şuna çok güldüm
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/335393/sosyal-medya-fenomenlerinin-gozaltina-alinmasi
:D
videolardan çok yorumlar komedi oluyor:D