folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Takip Ettiğiniz Siteler?

Takip Ettiğiniz Siteler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

spyhackerz

imhatimi

crackerteam

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

bi aralar www.kizlarsoruyor.com a cok takılırdım.Sİtede bir çok kategori var.Aldatma,ayrılık diye bir kategori vardı.Sitede ne kadar boşlukta kalmış,dertli,sinirli,intikam ateşi yakan kızlar varsa oradaydı.Bende onlara biraz gaz biraz teselli verir tanışırdım :D Kızları ağına düşüren Nuri alço misali gibiydim :)) . .Bir çoğu ile facebook  ve telefondan halen görüşürüm.Ama siteyi artık bıraktım işler güçler derken ilgilenmiyorum.Yeni tasarımı cok kötü  olmuş eski tasarımı cok daha kullanışlıydı.İlgilenmek isteyenler için site halen aktif intikam ateşi ,teselliye ihtiyacı olan kişilerle dolu :))

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

https://teknoseyir.com/ üyelik açın sosyal kısmının kullanıcı yaş grafiği yüksek. Troll ve reklamcı barındırmıyorlar. Donanımhaber'in Facebook'lu halini düşünün.

youtube üzerinden takip ediyordum sadece bu özelliği bilmiyordum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

serdar abiyi seviyorum. bu siteylede facebook üzerinde serdar birşey paylaştıkça görüp ilgilme göre tıklıyordum fakat açılış sayfası yapılabilir bencede

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

bi aralar www.kizlarsoruyor.com a cok takılırdım.Sİtede bir çok kategori var.Aldatma,ayrılık diye bir kategori vardı.Sitede ne kadar boşlukta kalmış,dertli,sinirli,intikam ateşi yakan kızlar varsa oradaydı.Bende onlara biraz gaz biraz teselli verir tanışırdım :D Kızları ağına düşüren Nuri alço misali gibiydim :)) . .Bir çoğu ile facebook  ve telefondan halen görüşürüm.Ama siteyi artık bıraktım işler güçler derken ilgilenmiyorum.Yeni tasarımı cok kötü  olmuş eski tasarımı cok daha kullanışlıydı.İlgilenmek isteyenler için site halen aktif intikam ateşi ,teselliye ihtiyacı olan kişilerle dolu :))

ben bir çok kez yaptığım aramalarda o siteye düşüyorum.

sonra daldan dala sekiyorum şaşırıyorum erkrklerin yorum yapmasına:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

ben bir çok kez yaptığım aramalarda o siteye düşüyorum.

sonra daldan dala sekiyorum şaşırıyorum erkrklerin yorum yapmasına:)

Yaa site biraz garip hacı abi.Erkekte çok kızceğizl de :))  ..Sitenin % 80 90 ı ergen içlerinde olgunları nadirde olsa var.Olgun mantıklı cevaplar verdiğin an zaten içini dökecek birisi arıyorlar oda coğu ergen oldugu için seni ön plana çıkartıyor :)) Beni dinle arada takıl derimmm o_O

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

yok moruk bana göre değil. 

yani orası bana göre değil. yoksa arada tinder kullanırım. O da yetiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

twitter youtube ekşi alkışlarlayaşıyorum(internette harcadığım zamanın çoğu burada trollük ile geçiyor)

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı

twitter youtube ekşi alkışlarlayaşıyorum(internette harcadığım zamanın çoğu burada trollük ile geçiyor)

alkışlarlayaşıyorumu hiç ssevmiyordum. şimdi sen söyleyince tekrar baktım. Şuna çok güldüm

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/335393/sosyal-medya-fenomenlerinin-gozaltina-alinmasi

:D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı
    Lazmania61 bunu yazdı

alkışlarlayaşıyorumu hiç ssevmiyordum. şimdi sen söyleyince tekrar baktım. Şuna çok güldüm

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/335393/sosyal-medya-fenomenlerinin-gozaltina-alinmasi

:D

videolardan çok yorumlar komedi oluyor:D

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
Toplam Hit: 9441 Toplam Mesaj: 64
site tavsiyesi