Takla Atmaya Çalışırken Neye Uğradığını Şaşırdı....
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
cin olabilitesi var
ayakları ters falan :P
heeh benımde aklıma geldı ama benden once davranmıssın:D -
bi kere gerçekten öyle bişey olsa, o adam bırakın ahh mahh demeyi, acısından kendini kaybeder ses telleri parçalanana akdar bağırırdı.. çok belli yalan olduğu, belki de elemanın doğuştan bacağı terstir :D o şekilde hile yapmışlardır :D
-
arka plandaki müzik hoşuma gitti ne olduğunu bilen veya paylaşa bilecek varmı?
-
hiç sahte mahte demeyin, avazı çıktı kadar bağırmasına gerek yok. kendine hakim olabilirse hiç sesini bile çıkarmaya bilir.. ama ağlamamak ele değil.. bunalrı nerdenmi biliyorum? geçen yıl ÖSS sınavına ayağı dizine kadar tam alçıda giren benim çünkü.. ayağım o gerizekalı gibi tamamen arkaya dönmesede 90 derece dönmüştü. ayrıca orada ayak kırılmıyor, bilek kemiğinden çıkıyor... bunun akıbetini bilemiyorum ama ben 1 ay alçıda kaldım.. baş parmağım hariç diğer 4 parmak, topuk ve bilek kemiğim çıktı.. hala bileğimin derisi siyah, ozaman toplanan kanın rengi hala gitmedi.. bu adama salak diyorum ama ozaman ebn ne oluyorum? yine bu takla atmaya çalışırken ayağı çıktı peki ya ben? kaldırımdan inerkn !! acaba hangisi daha byük salaklıkj.. kaldırımdan inerken ayağım bi burkuldu.... tanım allah kimseye o acıytı yaşatmasın, sanki tüm sinrlerimi bi ipe balayıp beni köprüden aşağı salladılar...
-
benim amuda kalkma mevzuum geldi aklıma şimdi
şöleyken | şöle __ olmuşluğum vardı itiraf ediyorum kasem de baya acımıştı :|
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------benim amuda kalkma mevzuum geldi aklıma şimdi
şöleyken | şöle __ olmuşluğum vardı itiraf ediyorum kasem de baya acımıştı :|
eauhea :D grey :D resimli anlatımda süper olmu$ :D -
hellfever01 bunu yazdı:
hiç sahte mahte demeyin, avazı çıktı kadar bağırmasına gerek yok. kendine hakim olabilirse hiç sesini bile çıkarmaya bilir.. ama ağlamamak ele değil.. bunalrı nerdenmi biliyorum? geçen yıl ÖSS sınavına ayağı dizine kadar tam alçıda giren benim çünkü.. ayağım o gerizekalı gibi tamamen arkaya dönmesede 90 derece dönmüştü. ayrıca orada ayak kırılmıyor, bilek kemiğinden çıkıyor... bunun akıbetini bilemiyorum ama ben 1 ay alçıda kaldım.. baş parmağım hariç diğer 4 parmak, topuk ve bilek kemiğim çıktı.. hala bileğimin derisi siyah, ozaman toplanan kanın rengi hala gitmedi.. bu adama salak diyorum ama ozaman ebn ne oluyorum? yine bu takla atmaya çalışırken ayağı çıktı peki ya ben? kaldırımdan inerkn !! acaba hangisi daha byük salaklıkj.. kaldırımdan inerken ayağım bi burkuldu.... tanım allah kimseye o acıytı yaşatmasın, sanki tüm sinrlerimi bi ipe balayıp beni köprüden aşağı salladılar...
Ya abi düşünsene sen ve 2 arkadaşın takılıyorsunuz öyle tamammı hoş bi ortam çimen , börtü böcek vs.
Mal bi arkadaşın diyoki "Abi ben 2-3 bi$iler yapcam onları kameraya çeksene" tabi sende isteksiz bir biçimde alıyorsun kamerayı eline ,
neyse arkada$ının mallıkları dizboyu devam ediyor orda öteki salak arkada$ının tepesinden uçuyor ve düştüğünde normal olan ayağı ters olmuş oluyor .
Sen o anda durup hala kamerayla çekermisin bide "zoom" yapa yapa ? -
hacı tamm söylediğin doğru olabilir.. kameramanın bu durumda çekmeye devam etme ve etmeme olasılığı %50 ikiside olabilir.... devam ederse "şok olmuş bir vaziyette, lan çocuğun ayağına bakın noldu" gibisinden çekebilir.. ha yok etmezse "oha lan nolduuu, " deyip kamerayı yere atabilir... kısacası doğru olabiletesi var ama sahtede olabilir.. :) neyse işte naladın sen :D:D
-
:D Çok komik..Büyük olasılıkla fake adamın ayağı kırılıyor biriside tutup kameraya gösteriyor :D Olur mu öyle şey yahu..
-
Metanet bunu yazdı:
Ya abi düşünsene sen ve 2 arkadaşın takılıyorsunuz öyle tamammı hoş bi ortam çimen , börtü böcek vs.
Mal bi arkadaşın diyoki "Abi ben 2-3 bi$iler yapcam onları kameraya çeksene" tabi sende isteksiz bir biçimde alıyorsun kamerayı eline ,
neyse arkada$ının mallıkları dizboyu devam ediyor orda öteki salak arkada$ının tepesinden uçuyor ve düştüğünde normal olan ayağı ters olmuş oluyor .
Sen o anda durup hala kamerayla çekermisin bide "zoom" yapa yapa ?
-----------------------------Çekersin tabi kaçırılmaması gereken bir an :\ En azından ben çekerim.