Taksi Çıkması Araç Alıp Rent A Car İşi Yapmak Mantıklı Mı ?
-
Arkadaşlar aklımda böyle birşey var, taksi çıkması hyundai era fiat albea ford focus statüsünde temiz araçlardan alıp rent a car firmasında çalıştırmayı düşünüyorum. Böyle bir iş mantıklı mıdır? Gelir getirir mi ? Algısı vergisi akarı kokarı nedir ? Nelere dikkat etmek lazım? Bilgili olan arkadaşlar cevaplayabilirlerse sevinirim.
-
Rent A Carların çoğu gördüğüm kadarıyla 1 2 3 senelik araçları kiralıyorlar yani çoğu zaman yeni araçlar oluyor, onlarla rekabet edebilirmisin bilemiyorum hocam.
-
ArduouS bunu yazdı
Rent A Carların çoğu gördüğüm kadarıyla 1 2 3 senelik araçları kiralıyorlar yani çoğu zaman yeni araçlar oluyor, onlarla rekabet edebilirmisin bilemiyorum hocam.
Yok hocam amacım rekabet etmek değil zaten, aracı alıp rent a car a vermek :) Uşak'tayım zaten ve burada fiyatlar biraz pahalı. albea yı filan günlük 75 ten kiralıyorlar.
-
taksiden çıkma araba ile koyun bile güdülmez.
-
bence mantıklı sonuç olarak ebesinin örekesini görmüş bi araç ver ranta cara gitsin
ranta car kaskosunu unutma
-
-
DJ_Alper bunu yazdı
bence mantıklı sonuç olarak ebesinin örekesini görmüş bi araç ver ranta cara gitsin
ranta car kaskosunu unutma
hocam o kaskonun masrafı nedir ne değildir bilgilendirebilir misin beni ? Birde istanbulda ticariden çıkanlara kasko yapmadıklarını duydum ama doğru mu değil mi bilmiyorum.
Valla hocam önce onu soracam tabiki :)
-
-
Mantıklı ucuz olsun yeterli,
-
-