Taksiler Neden Kırmızı ?
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------exploit bunu yazdı:
-----------------------------
sahte taksi onlar :D gerçek deiL yani kaçak
yok yaw kaçak değil normal taksi durağı var ordakilerde kırmızı"geçit taksi durağı" bi dünya gördüm. hemen enselerler kaçak olsa. başka bi halt var
aboww geçit taksimi nerde oturuyon sen?
bizim eski mahallenin başında geçit taksi:D -
ilçe taksileri galiba
-
fantezi meselesi
-
yeşil olsa neden yeşil diye sorcanı bildikleri için kırmızı yapmışlardır.D:
-
hat taksileri deniyor onlara, genellikle 06 HAT , 15 HAT die başlarlar fakar eğer , istanbul daki gibi cok fazla karışacak hat varsa M T C şeklindede koyulabiliyor...
genellikle merkez harici uzak ilcelerin, sadece ilçe içinde calışması için kullanılan, bazılarında taksimetre olmayıp yerine abi nerden nereye gidersen 5 milyon tarzı bir sistemi olan taksi ceşidi...
mesela ankarada kızılcahamam ve haymananın kendi taksi sebekeleri HAT kullanıyorlar, merkeze yolcu götürebilirler merkezden yolcu alamazlar...
işte böle
-
En son ödediğim 110 liralık taksi parasından sonra adamdan ne öğrensem kardır dedim ve ne var ne yok öğrendim.
Örneğin şu an İstanbul'da sarı renkli taksi plakası 620 milyar civarıymış.
Şaka gibi değilmi.
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------En son ödediğim 110 liralık taksi parasından sonra adamdan ne öğrensem kardır dedim ve ne var ne yok öğrendim.
Örneğin şu an İstanbul'da sarı renkli taksi plakası 620 milyar civarıymış.
Şaka gibi değilmi.
-----------------------------mekana bakarak doğaldır diyeceğim daha önce takipçilik yapmıştım oradan biliyorum az uz bişi. M T S gibi özel plakalar tükendiyse ve artık verilmiyorsa değerinin çok fazla üzerinde satılıyor. özellikle büyük illerde bir hatta filan sahipseniz köşeliksiniz :S
-
Taqsi işinemy girseq 4mk : ) fake make... *-)
-
burda da bir şehir içi hattı ihalesinde hat ücreti 300-400 milyardan açılıyor. kalkıyor babam da kalkıyor :) ama ilk açıldıklarında 100 milyardan açıyorlardı ihaleyi. belediye de piç :|