Taktak Sözlük
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
DaSpOnGe bunu yazdı:
SeRDaR bunu yazdı:
inci benzeri bir sözlükse veya o amacı güdüyorsa bakmaya değmez
-----------------------------ah bide yazılanı okusan
yazılanı okudum arkaşın hala o jargıonda yazarların yazı yazdığını gördüm demesi üzerine bunu yazdım
-----------------------------dediğim gibi farklı yerlerden gelenler jargonda sorun yaratabiliyo ki zaten gören mod kendi değiştiriyo kelimeyi uyarı yapıyo özelden,daha yeni sözlük farklarımız olucaktır elbette mesela küfür konusunda kesin yargılarımız var herkes hoşgörüyle yaklaşıcak birbirine mesela geçen gün din konusu vardı biri inanıyo biri inanmıyo birbirlerine ana bacı gidiyolar bu hoş bişey değil tabikide zaten forumdonanımdan ordan burdan gelen bayan ve erkekler küfürden yakındılar bizde bu kısıtlamaya gittik küfür olurda komik bişey olur " senin ben .......im gülmekten yarıldım p.ç " yazılır normaldir hani ama dediğim gibi anabacı yok yere laf bulamayınca yazılması hoş değil neyse işte inciyle benzerlik bulucaktır tabikide herkes ama aynı kulvarda gitmekten yana değiliz :)
-
Yazılanları baştan sona okudum ve sadece sözlükte 2 3 tane küfür görüp hemen inciye benzetilmesine üzüldüm. ilk yazılan yazıda adam uzunca anlatmış durumu. daha bir aylık bir sözlük illaki eksiklikleri olucaktır. ama dışardan bakıp hemen inci damgası vurmak nekadar adaletli sevgili yazarlar? rica ederim eleştiri yapın ama sağlam nedenlere dayanarak olsunki bizde kendimizi düzeltelim. inciye benzeten yazarlardan ricam sadece 2 dklarını ayırıp üye olsunlar dışardan bakıpta içerde göremdiğiniz çok ayrıntı mevcut.
-
dün benim benzer konum silindi ayık ol :d
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------hangi konun paşam?
-
bu sozluk ne ara acildi ki bu kadar doldu/tuttu falan. inciden adamlar falan dolmu$ naptin sen hocam? :D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
bu sozluk ne ara acildi ki bu kadar doldu/tuttu falan. inciden adamlar falan dolmu$ naptin sen hocam? :D
-----------------------------yavaş yavaş inciden sıkılıp adam akıllı sohbet etmek isteyenleri çağrıyoruz. incide sol tarafta başlık takip edemiyorsun okadar hızlı. burda eli kolu sağlam anlık 300 400 yazar olsun zaten üye alımlarını kapıcaz. bizi biz yapanda herşeyin serbest olması. ama tadında insan gibi ve düzeyli. küfürse tadında cinsellikse tadında hayata dair şeylerlerse tadında. insan gibi insan olup paylaşıcak şeyi olan dostları bekliyoruz. amaç üye doldurmak değil amaç güzel vakit geçirip burdan ayrılırken birdahaki gelişi iple çekmek olmasının derdindeyiz hocam.
-
HovardaZeus bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------yavaş yavaş inciden sıkılıp adam akıllı sohbet etmek isteyenleri çağrıyoruz. incide sol tarafta başlık takip edemiyorsun okadar hızlı. burda eli kolu sağlam anlık 300 400 yazar olsun zaten üye alımlarını kapıcaz. bizi biz yapanda herşeyin serbest olması. ama tadında insan gibi ve düzeyli. küfürse tadında cinsellikse tadında hayata dair şeylerlerse tadında. insan gibi insan olup paylaşıcak şeyi olan dostları bekliyoruz. amaç üye doldurmak değil amaç güzel vakit geçirip burdan ayrılırken birdahaki gelişi iple çekmek olmasının derdindeyiz hocam.
-----------------------------yan yok eğleniyoruz. -
HovardaZeus bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------ben de dün sözlük açtık diye konu açmıştımda admin arkadaşımız hayırlı olsun diyerek silmiş konuyu. neyse benim başıma gelen dasponge un başına gelmesin
-
ultrAsker bunu yazdı:
HovardaZeus bunu yazdı:
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------ben de dün sözlük açtık diye konu açmıştımda admin arkadaşımız hayırlı olsun diyerek silmiş konuyu. neyse benim başıma gelen dasponge un başına gelmesin
-----------------------------yok konuyu açmadan önce reneye pm attım sözlüğü tanıtabilir miyim diye onay verdi oda ki yazının altına yazdım reneden onay aldım diye :)
-
Eğer burdan aramıza katılan değerli yazarlarımız varsa burda görüşlerini belirtirlerse memnun olurum en azından varsa bir hatamız düzeltiriz.