Tam 325 GB Rapid Hesap !
-
işte bir tahribat klasiği... tahribat bu demek , karsılıksız sırf işi gorulsun die uğraşılması için ,iyi,kotu,kız,erkek,dost,düşman,dinli dinsiz, demeden tbt catısı altında bulunması bile düşünmeden yardım edilmesi için yeterlı bir sebep...
-
Hacı bu acountların sahıbı şimdi saydırıyolar haberın olsun :)))
Benımkıde hacklendı rapide 20 mesaj attım bi bok olduğu yok bende çalan kişiye saydırıyorum kendımden bılıyorum yanı :))
uyarıyım dedım :W
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Hacı bu acountların sahıbı şimdi saydırıyolar haberın olsun :)))
Benımkıde hacklendı rapide 20 mesaj attım bi bok olduğu yok bende çalan kişiye saydırıyorum kendımden bılıyorum yanı :))
uyarıyım dedım :W
-----------------------------Kötü söz sahibine aittir Hacı
Zaten şu net aLeminde kim kime saydırmıo ki :) Bu arada hesapLar aLt sayfaLarda kaLıo görünsünLer ;
accountid=yaniryanir
password=yokartikaccountid=tbtkiyak1
password=tbtkiyak1
accountid=tbtkiyak2
password=tbtkiyak2
accountid=6361503
password=RAhaucw9wt -
uşaklar rapide doydu anasını satim:D
-
hacı 3 4 gibi ver bunları gece :)) daha güzel oluyor .
-
Devam edeLim ...
accountid=3675221
password=21032001 -
accountid=7911423
password=uCs4H48X -
bunlar yenir mi? :S
şaka bi yana nerden buluosun bunları :D nette beleş rapid hesap bulmak... ıkındırır acık
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ıkındırmaz hoca nette baya bi sitede account yayınlıyolar
-
tLG bunu yazdı:
-----------------------------bunlar yenir mi? :S
şaka bi yana nerden buluosun bunları :D nette beleş rapid hesap bulmak... ıkındırır acık
-----------------------------Hacı ben kendim hackLiorm bunLarı zaten nette buLunanLar 5-10 gb anca oda buLursan hadi buLdun diyeLim 1 saate kaLmaz,yani benim rapidLer aLıntı değiL birebir emek karşıLığı :D
Azmı Link sakLıyoruz bu kadar hesap için kimi anLıyor oLayı yanLış id yanLış pass yazıyor bide onLarı ayıkLıyoruz okadar hesap içinden uzun zahmetLi iş yani kısacası üzümünü ye bağını sorma :)