folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TAM BİR SİLAH MERAKLISIYIM AMA 2.DÜNYA SAVAŞINDAKİ SİLAHLARIN YERLERİ BAŞKA

TAM BİR SİLAH MERAKLISIYIM AMA 2.DÜNYA SAVAŞINDAKİ SİLAHLARIN YERLERİ BAŞKA

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek
    kıza hangi silahı desen favorim diyo:)en iyi silah içindeki cesaret ısıgıdır!ben bunu bilir bunu solerim gerisi yalan layyyyyyyyyynnnnn

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    gudjhonsen bunu yazdı:

SEVDİĞİM 3 SNİPER

silahdan ne kadar anladığın belli oluyor 3. resme bakınca.......... ömrün boyunca metalin soğukluğunu hisedebildinmi sen tabi dildolar hariç

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dj_fux
    dj_fux's avatar
    Erkek
    bu 3.cüsü sniper deil paintball silahı lan :D onla kus bile oldumezsin ..insan vurursun oda ölü numarası yapar :D cok pis paint ball oynarım bu arada kimse beni vuramazdı 1 km den indirirdim herifi ....

___dj_fux___
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    TheVENOM bunu yazdı:

bu 3.cüsü sniper deil paintball silahı lan :D onla kus bile oldumezsin ..insan vurursun oda ölü numarası yapar :D cok pis paint ball oynarım bu arada kimse beni vuramazdı 1 km den indirirdim herifi ....

İstanbulda isen yapalım bişeyler ben hiç oynamadım ama çok merak ediyorum tahribatta başka arkadaşlarda gelir belki...

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

TheVENOM bunu yazdı:

İstanbulda isen yapalım bişeyler ben hiç oynamadım ama çok merak ediyorum tahribatta başka arkadaşlarda gelir belki...

eheh taksimde lütfikırdarın orda gördüm ama gitmedim bende hertürlü kapışırım (bu arada kız sniper demiş oha:) )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

anaaa şu  paint ball  dediğiniz  silah  şu  BOYA atan silahti  demi  laa. o  muydu.

eğer  oysa  hakketten buyuk  bir  gaf  yapmıs  oldu  resimleri koyan şahsiyet ueheheheh :))))

ben fazla  anlamam  ama boya  atan silahları  görmüştüm  bende  fark etmedim

ANCAK  TAHRİBATTA KİLERİ KEK Mİ  SANDIN bak  hemen anladılar boya  silahı  oldugunu :) amanınnn

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

ir2 bunu yazdı:

fmk bunu yazdı:

TheVENOM bunu yazdı:

eheh taksimde lütfikırdarın orda gördüm ama gitmedim bende hertürlü kapışırım (bu arada kız sniper demiş oha:) )

Harbıden dostum yapalım bır orgazısyon kapısalım anasını satayım su ıstanbul bulusmasının bır parcası yapa bılırmıyız bu savas oyununu ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    sniper e bah pehh ... .)

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    gudjhonsen bunu yazdı:

KATILIYORUM ARKADAŞIM UZİDE MANYAK BİŞİ

ALTTA RESİMLERİ VAR

Bit pazarında kaçtan gidiyo bunlar? :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    ben farklı bişi dicem bu konun yeri anarşi deilmi bide bu silahlar sanki onceden sergilenmişti teröristmi olcanız falan deniordu sanki neyse acık bulma havasıyla deilde bişi dicem bide hatun galiba sadece ilgili gorunup karizma yapim demiş ama daha paintball la sniperı bile ayıramıor..

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 6475 Toplam Mesaj: 32