TAM BİR SİLAH MERAKLISIYIM AMA 2.DÜNYA SAVAŞINDAKİ SİLAHLARIN YERLERİ BAŞKA
-
kıza hangi silahı desen favorim diyo:)en iyi silah içindeki cesaret ısıgıdır!ben bunu bilir bunu solerim gerisi yalan layyyyyyyyyynnnnn
-
gudjhonsen bunu yazdı:
SEVDİĞİM 3 SNİPER
silahdan ne kadar anladığın belli oluyor 3. resme bakınca.......... ömrün boyunca metalin soğukluğunu hisedebildinmi sen tabi dildolar hariç -
bu 3.cüsü sniper deil paintball silahı lan :D onla kus bile oldumezsin ..insan vurursun oda ölü numarası yapar :D cok pis paint ball oynarım bu arada kimse beni vuramazdı 1 km den indirirdim herifi ....
-
TheVENOM bunu yazdı:
bu 3.cüsü sniper deil paintball silahı lan :D onla kus bile oldumezsin ..insan vurursun oda ölü numarası yapar :D cok pis paint ball oynarım bu arada kimse beni vuramazdı 1 km den indirirdim herifi ....
İstanbulda isen yapalım bişeyler ben hiç oynamadım ama çok merak ediyorum tahribatta başka arkadaşlarda gelir belki... -
fmk bunu yazdı:
TheVENOM bunu yazdı:
İstanbulda isen yapalım bişeyler ben hiç oynamadım ama çok merak ediyorum tahribatta başka arkadaşlarda gelir belki...
eheh taksimde lütfikırdarın orda gördüm ama gitmedim bende hertürlü kapışırım (bu arada kız sniper demiş oha:) ) -
anaaa şu paint ball dediğiniz silah şu BOYA atan silahti demi laa. o muydu.
eğer oysa hakketten buyuk bir gaf yapmıs oldu resimleri koyan şahsiyet ueheheheh :))))
ben fazla anlamam ama boya atan silahları görmüştüm bende fark etmedim
ANCAK TAHRİBATTA KİLERİ KEK Mİ SANDIN bak hemen anladılar boya silahı oldugunu :) amanınnn
-
ir2 bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
TheVENOM bunu yazdı:
İstanbulda isen yapalım bişeyler ben hiç oynamadım ama çok merak ediyorum tahribatta başka arkadaşlarda gelir belki...
eheh taksimde lütfikırdarın orda gördüm ama gitmedim bende hertürlü kapışırım (bu arada kız sniper demiş oha:) )
Harbıden dostum yapalım bır orgazısyon kapısalım anasını satayım su ıstanbul bulusmasının bır parcası yapa bılırmıyız bu savas oyununu ?
-
sniper e bah pehh ... .)
-
gudjhonsen bunu yazdı:
KATILIYORUM ARKADAŞIM UZİDE MANYAK BİŞİ
ALTTA RESİMLERİ VAR
Bit pazarında kaçtan gidiyo bunlar? :D -
ben farklı bişi dicem bu konun yeri anarşi deilmi bide bu silahlar sanki onceden sergilenmişti teröristmi olcanız falan deniordu sanki neyse acık bulma havasıyla deilde bişi dicem bide hatun galiba sadece ilgili gorunup karizma yapim demiş ama daha paintball la sniperı bile ayıramıor..