Tam Bir Yıl...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi

HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu eski aşkı unutamama tripleri bana tam bir saçmalık geliyor..Birde kendilerini yeni bir ilişkiye kapamıyolarmı tam hasta oluyorum..Güya eskiaşkından daha mükemmel biri yok,ondan daha iyi birisi yok vs... Yav dünyanın yarısı dişi yarısı erkek dersek içinde bulunulan bu durumun ne kadar büyük bir saçmalık olduğu apaçık ortada :) Siz böyle unutamadım,kalbimden silemedim tripleri atarken sizi mutlu edecek birinin karşınıza çıktığını ve bu tripleriniz yüzünden onu fark edemediğiniz ihtimalini hiçmi aklınıza getirmiyosunuz :) Kimyasal bir olayı bu kadar abartmanın anlamı yok..Ona yüklediğiniz anlamları kafanızdan çıkartın vicudunuzda kimyasalları salgılamayı durdurarak size uysun..Bakın bakalım o zaman kalbinizden silemediğiniz biri kalıyomu :))
    ----------------------------

haklısın evet ondan mükemmeli yok..böyle gelio insana.ama kapatmadım kendımı.sonrasında yenı bi birliktelik denedım.olmadı.karsıma çıkan herkesi onunla kıyasladım.bu büyük yanlış.ama anlatamıyosun ki.ondan baska kımse çıkmıycak mıs gibi gelio karsına.falan filan.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek
    16 nısan puff benımde tam 1 sene olcakk olmayınca olmuyoo unutulmuyoo ne kadr ıstesenede belkıde bırascık daa zaman lazım 8/

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi
    ne kadar daha? :( umarım en kısa zamanda bizde bu dertten kurtulurz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    14 ağustostan beri.. 238 gün olmuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ed_a
    ed_a's avatar
    Dişi

yakintakip bunu yazdı:
    14 ağustostan beri.. 238 gün olmuş
     aynı senn gibi hergün sayardım..her gun ertesi gün için umud ederdim..bukadar çoğalamazdı.gelicekti...

1,2,3,4,5,6,7,8,9,...........365 gün oldu bak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Bu saatten sonra dönsede mühim değil artık hiç bişey eskisi gibi olmaz

Günleri nıye sayıyorum bilmiyorum. herhalde ne kadar dayanabileceğimi deniyorum. tam olarak bende bilmiyorum 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

benim 3 yıl oluyor 12 haziranda...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

benim 3 yıl oluyor 12 haziranda...

Bizim de 3 Haziran'da 3 yıl olacaktı...

www.semanur.org 

Toplam Hit: 2454 Toplam Mesaj: 19