Tam Bir Yıl...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Bu eski aşkı unutamama tripleri bana tam bir saçmalık geliyor..Birde kendilerini yeni bir ilişkiye kapamıyolarmı tam hasta oluyorum..Güya eskiaşkından daha mükemmel biri yok,ondan daha iyi birisi yok vs... Yav dünyanın yarısı dişi yarısı erkek dersek içinde bulunulan bu durumun ne kadar büyük bir saçmalık olduğu apaçık ortada :) Siz böyle unutamadım,kalbimden silemedim tripleri atarken sizi mutlu edecek birinin karşınıza çıktığını ve bu tripleriniz yüzünden onu fark edemediğiniz ihtimalini hiçmi aklınıza getirmiyosunuz :) Kimyasal bir olayı bu kadar abartmanın anlamı yok..Ona yüklediğiniz anlamları kafanızdan çıkartın vicudunuzda kimyasalları salgılamayı durdurarak size uysun..Bakın bakalım o zaman kalbinizden silemediğiniz biri kalıyomu :))
----------------------------haklısın evet ondan mükemmeli yok..böyle gelio insana.ama kapatmadım kendımı.sonrasında yenı bi birliktelik denedım.olmadı.karsıma çıkan herkesi onunla kıyasladım.bu büyük yanlış.ama anlatamıyosun ki.ondan baska kımse çıkmıycak mıs gibi gelio karsına.falan filan.
-
16 nısan puff benımde tam 1 sene olcakk olmayınca olmuyoo unutulmuyoo ne kadr ıstesenede belkıde bırascık daa zaman lazım 8/
-
ne kadar daha? :( umarım en kısa zamanda bizde bu dertten kurtulurz
-
14 ağustostan beri.. 238 gün olmuş
-
yakintakip bunu yazdı:
14 ağustostan beri.. 238 gün olmuş
aynı senn gibi hergün sayardım..her gun ertesi gün için umud ederdim..bukadar çoğalamazdı.gelicekti...1,2,3,4,5,6,7,8,9,...........365 gün oldu bak
-
Bu saatten sonra dönsede mühim değil artık hiç bişey eskisi gibi olmaz
Günleri nıye sayıyorum bilmiyorum. herhalde ne kadar dayanabileceğimi deniyorum. tam olarak bende bilmiyorum
-
benim 3 yıl oluyor 12 haziranda...
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------benim 3 yıl oluyor 12 haziranda...
-----------------------------Bizim de 3 Haziran'da 3 yıl olacaktı...
www.semanur.org