Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Tam Orjinal İphone 5 Şarj Cihazı Arıyorum
Tam Orjinal İphone 5 Şarj Cihazı Arıyorum
-
edit :D
zeybekustasi tarafından 27/Eki/13 20:26 tarihinde düzenlenmiştir -
vegapc bunu yazdı
Bilgisayarın görmesi için illa orjinal olması şasrt değil, bende 2 tane kablosu var birisi çakma oda bilgisayarı görüyor
yok hocam bağlamıyor kullandığımdan biliyorum bendeki s-link olmuyor
-
d&r a bak hocam aksesuarları var en azından zorlu avm dekinde gördüm :) fiyatına bakmadım hiç
-
pupa dan git al hocam. her yerde var..
-
hocam bulunduğun yerde var mı bilmiyorumda ben eskişehirde yaşıyorum şu an için espark avm de pupa diye bi yer açıldı gördüğüm kadarıyla sadece apple ürünleri satıyor. orj. vardır diye düşünüyorum yarın bakarım fiyata filan dm atarım. fiyat uygun gelirse gönderirsin parayı alıp söylediğin adrese kargolarım.
-
DeZzZ bunu yazdı
hocam bulunduğun yerde var mı bilmiyorumda ben eskişehirde yaşıyorum şu an için espark avm de pupa diye bi yer açıldı gördüğüm kadarıyla sadece apple ürünleri satıyor. orj. vardır diye düşünüyorum yarın bakarım fiyata filan dm atarım. fiyat uygun gelirse gönderirsin parayı alıp söylediğin adrese kargolarım.
çok memnun olurum hocam sağol mesajını bekliyorum
edit: şimdi internetten bu pupa'ya baktım. Orjinal data kablosu 80 tl iken pupada 140tl..yok ebesinin *mı.. 8/
DrKeworks tarafından 27/Eki/13 23:33 tarihinde düzenlenmiştir -
electro world teknosa ve mediamarktde görmüştüm biraz pahalı ama istiyorsan bak oralara
-
DrKeworks bunu yazdıDeZzZ bunu yazdı
edit: şimdi internetten bu pupa'ya baktım. Orjinal data kablosu 80 tl iken pupada 140tl..yok ebesinin *mı.. 8/
ben bi bakayım zaten işim vardı hem gitmişken bakmışta olurum yazarım sana karar sana kalmış artık
-
DeZzZ bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıDeZzZ bunu yazdı
ben bi bakayım zaten işim vardı hem gitmişken bakmışta olurum yazarım sana karar sana kalmış artık
Tamam kardesim sagol beklemedeyim. Bu arada teknosayla elektroworld e bakayim arkadasin dedigi gibi. Ama sanirim onlar da belkin marka satiyolar. Neyse arasyirmaya devam :))
-
ios 7 de ne yaptılar bilmiyorum ama (ben daha geçmedim arkadaşların ilettiği) orjinal olmayan bir çok şarj aleti eskiden şarj eden cihazı artık şarj etmez duruma geldi.
İstanbul da zorlu center en alt katında applestore kendi mağazasını açmak üzere newyork ta kubbeli tavanı olan applestore gibi olması için kubbeyi bekliyorlarmış. Acele değilse İstanbuldaysen bekle direk ordan al İstanbulda değilsen istanbul da olup alıp gönderecek arkadaşlar vardır. Hattta açıldığında kesin gitmem gereken bir yer alıp gönderebilirim de.