Tam Orjinal İphone 5 Şarj Cihazı Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

edit :D

zeybekustasi tarafından 27/Eki/13 20:26 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    vegapc bunu yazdı

Bilgisayarın görmesi için illa orjinal olması şasrt değil, bende 2 tane kablosu var birisi çakma oda bilgisayarı görüyor

yok hocam bağlamıyor kullandığımdan biliyorum bendeki s-link olmuyor

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

d&r a bak hocam aksesuarları var en azından zorlu avm dekinde gördüm :) fiyatına bakmadım hiç

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

pupa dan git al hocam. her yerde var..

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeZzZ
    DeZzZ's avatar
    Erkek

hocam bulunduğun yerde var mı bilmiyorumda ben eskişehirde yaşıyorum şu an için espark avm de pupa diye bi yer açıldı gördüğüm kadarıyla sadece apple ürünleri satıyor. orj. vardır diye düşünüyorum yarın bakarım fiyata filan dm atarım. fiyat uygun gelirse gönderirsin parayı alıp söylediğin adrese kargolarım.

düşündüğümüz her şeyin olabilitesi vardır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    DeZzZ bunu yazdı

hocam bulunduğun yerde var mı bilmiyorumda ben eskişehirde yaşıyorum şu an için espark avm de pupa diye bi yer açıldı gördüğüm kadarıyla sadece apple ürünleri satıyor. orj. vardır diye düşünüyorum yarın bakarım fiyata filan dm atarım. fiyat uygun gelirse gönderirsin parayı alıp söylediğin adrese kargolarım.

çok memnun olurum hocam sağol mesajını bekliyorum

edit: şimdi internetten bu pupa'ya baktım. Orjinal data kablosu 80 tl iken pupada 140tl..yok ebesinin *mı.. 8/

DrKeworks tarafından 27/Eki/13 23:33 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heredotcomp
    heredotcomp's avatar
    Erkek

electro world teknosa ve mediamarktde görmüştüm biraz pahalı ama istiyorsan bak oralara 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeZzZ
    DeZzZ's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı
    DeZzZ bunu yazdı

edit: şimdi internetten bu pupa'ya baktım. Orjinal data kablosu 80 tl iken pupada 140tl..yok ebesinin *mı.. 8/

ben bi bakayım zaten işim vardı hem gitmişken bakmışta olurum yazarım sana karar sana kalmış artık

düşündüğümüz her şeyin olabilitesi vardır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    DeZzZ bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    DeZzZ bunu yazdı

ben bi bakayım zaten işim vardı hem gitmişken bakmışta olurum yazarım sana karar sana kalmış artık

Tamam kardesim sagol beklemedeyim. Bu arada teknosayla elektroworld e bakayim arkadasin dedigi gibi. Ama sanirim onlar da belkin marka satiyolar. Neyse arasyirmaya devam :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

ios 7 de ne yaptılar bilmiyorum ama (ben daha geçmedim arkadaşların ilettiği) orjinal olmayan bir çok şarj aleti eskiden şarj eden cihazı artık şarj etmez duruma geldi. 

İstanbul da zorlu center en alt katında applestore kendi mağazasını açmak üzere newyork ta kubbeli tavanı olan applestore gibi olması için kubbeyi bekliyorlarmış. Acele değilse İstanbuldaysen bekle direk ordan al İstanbulda değilsen istanbul da olup alıp gönderecek arkadaşlar vardır. Hattta açıldığında kesin gitmem gereken bir yer alıp gönderebilirim de.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 5460 Toplam Mesaj: 23