folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Tam Sürüm Programlar Ve Resimleri



Tam Sürüm Programlar Ve Resimleri

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek




    AUTODESK 3D Studio Max 9

      3D Studio Max, AUTODESK tarafından geliştirilen bir 3D modelleme programıdır. MS-DOS ortamında çalışan 3D Studio programının devamı olan 3D Studio Max’in son sürümü, 2007 yılının Mart ayında çıkan 3D Studio Max Max 9′dur. Gelişmiş eklenti desteği ve kolay kullanımı ile 3ds Max, 3D modelleme programları arasında en yaygın kullanıma sahip uygulamalardan biridir. Gelişmiş karakter modelleme özellikleri ile oyun geliştiricilerinin gözdesi haline gelmiştir. Film özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi alanlarda da yaygın olarak kullanılmaktadır.


    AUTODESK 3D Studio Max 9 Part-1
    AUTODESK 3D Studio Max 9 Part-2
    AUTODESK 3D Studio Max 9 Part-3
    AUTODESK 3D Studio Max 9 Part-4
    AUTODESK 3D Studio Max 9 Part-5
    AUTODESK 3D Studio Max 9 Part-6


    Crack & Serial

    Kurulum




    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

     

     

    http://rapidshare.com/files/62233231/AAA_Logo_1.20.rar

     

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

     



    http://www.looler.com/file/7812/Sega-Rally-Revo-USA-PSP-Start2-part1-rar.html
    http://www.looler.com/file/7813/Sega-Rally-Revo-USA-PSP-Start2-part2-rar.html
    http://www.looler.com/file/7814/Sega-Rally-Revo-USA-PSP-Start2-part3-rar.html
    http://www.looler.com/file/7815/Sega-Rally-Revo-USA-PSP-Start2-part4-rar.html

     

     

     

     



    Magic Video Studio 8.0.5.24

    Magic Video Studio ile AVI, MPEG, VCD, DVD, SVCD, WMV uzantıları arasında çeviri yapabilirsiniz.

    http://rapidshare.com/files/62078492/Magic_Video_Studio_8.0.5.24.rar

     

     

     


    WinCleaner%20OneClick%20CleanUp

    WinCleaner OneClick CleanUp 10

    WinCleaner OneClick CleanUp; Bu programın amacı Windows işletim sisteminin veya Windows'a kurulan programların ürettiği geçici veya ise yaramaz dosyaları bulup silmektir. Kullanıcı istediği alanları arattırabilir. 7 kategoride dosya tanıma özelliği ve dosyaları silmeden listeleme özelliği bulunmaktadır.

    http://rapidshare.com/files/62065549/WinCleaner_OneClick_CleanUp_10.rar

     

     

     




    Sayısal içerik hazırlamak artık 64 Studio ile çok daha kolay, 64 Studio Debian temelli bir Linux dağıtımı olup. Ses, görüntü, grafik işleme ve yayınlama araçları ile özelleşmiş olarak kullanımınıza geliyor.

    Debian karışımı olarak gelen bu dağıtım, başta AMD64/Intel64 ve diğer 32 bit işlemciler olmak üzere neredeyse dünya üzerindeki tüm bilgisayarlarda çalışabilecek şekilde tasarlanmıştır.

    Debian temelli olamasına rağmen güncel sürüm yerine paketleri hala Debian Sid'den alınarak geliştiriliyor, ve 64 Studio bu özelliğine ek olarak Debian'ın sahip olmadığı bazı çokluortam uygulamaları ile birlikte geliyor.

    Ne zaman bir Debian temelli dağıtım kullanılıcak olsa bana göre önce gerekli belgeleri incelenmelidir, bu yüzden bu güzide dağıtımın da belgelerini incelemek isteyenleriniz olursa Buradan erişebilirsiniz.

    amd64 ve i386 işlemciler için gerekli DVD-R ISO dosyaları aşağıdadır:

    http://images.64studio.com/64studio_2.0_amd64.iso (801MB)
    http://images.64studio.com/64studio_2.0_amd64.iso.md5sum

    http://images.64studio.com/64studio_2.0_i386.iso (773MB)
    http://images.64studio.com/64studio_2.0_i386.iso.md5sum

     

     



    Likno Web Button Maker 2.0.132

    Web sayfalarınız için harika butonlar hazırlamak artık çok kolay. Bol şekil, renk ve efekt özelliklerinin yanısıra butonlara yazı, resim veya sembol de ekleyebiliyorsunuz.
      http://rapidshare.com/files/61834674/Likno_Web_Button_Maker_2.0.132.rar

     

     

     



    PackPal Flash Gallery Maker 2.00

    Muhteşem bir program. Bu program sayesinde birkaç adımda Etkileyici, Flash animasyon Foto galerileri yaratabilirsiniz. Kendi bünyesinde 5 adet tema seçeneği paketin içinde hazır geliyor. Arka plana müzik koyabilme gibi özelliğide bulunuyor.

    http://rapidshare.com/files/61833014/Flash_Galery_Maker.rar

     

     



    Winamp 5.5 Full

    http://rapidshare.com/files/61838196/Winamp_Pro_5.5.rar

     

     



    Avast Professional Edition 4.7.1043

      Avast! sisteminizde tam güvenlik sağlayan bir antivirüs yazılımıdır. Bilgisayarınızı hacker saldırılarından ve virüslerden korur. Gelen saldırıları engeller ve size bildirir. İsteğiniz doğrultusunda sisteminizi virüs taramasından geçirir. Programın kolay kullanılabilir arayüzü, e-posta koruması ve otomatik güncellemesi gibi özellikleri vardır. Virüs, solucan ve truva atları (trojan) ile savaşmak ve sisteminizin güvenliğini sağlamak istiyorsanız Avast! Professional Edition yazılımını kullanabilirsiniz.

    http://rapidshare.com/files/61829934/Avast_Pro_v4.7.1043.rar

     

     

     

     



    Ashampoo Photo Commander 5.40

    Ashampoo Photo Commander bir resim işleme ve düzenleme yazılımıdır. Resim dosyaları üzerinde döndürme, çevirme, grileştirme, yeniden boyutlandırma, kırmızı göz giderme, metin ekleme, dikdörtgensel alan seçme, ok çizme, işaretleme ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yazılım yalnızca resim dosyalarını değil, ses, video, kısaca tüm çokluortam dosyalarını açmakta ve oynatabilmektedir.
      http://rapidshare.com/files/61390133/Ashampoo_Photo_Commander_5.40.rar

     

     

     

    Utile e a volte indispensabile software che permette il backup e la reinstallazione dei driver del vostro sistema operativo.

    Facciamo un esempio pratico, volete reinstallare XP, o addirittura vista (cosa che non consiglio ai poco esperti), ma non avete disponibili i dischetti con i driver delle varie periferiche (che spesso sono obsoleti e causano problemi), la cosa più furba è salvarsi quelli attualmente in uso nel sistema operativo ed usali per la reinstallazione.

     



    Driver Max 3.0

      DriverMax sizleri Windows driverlarınızı kolaylıkla tekrar kurmanıza yardımcı olan bir programra. Artık az bulunan driverları disklerinizde veya internet üzerinde aramanıza gerek kalmıyıcak. CD lerinizi deşip hangisi hangi donanım cihazımın driver CDsiydi diye kafanızı meşgul etmiyiceksiniz. Basitçe bütün driverlarınızı tek bir sıkıştırılmış dosyaya koyabiliceksiniz. Windowsunuzu tekrar yüklediğinizde hepsini tek bir yerde toplamış olucaksınız.

      Ne zaman bütün driverlarınızı tekrar yüklemeyi planladığınızda, DriverMax sizlere tekrar yardımcı olabilir: 5-10 dakika içinde tek bir bilgisayar restartıyla bütün herşeye yeniden sahip olabiliceksiniz. DriverMax aynı zamanda bütün driverlarınız hakkında raporlar görüntüleme özelliğinede sahip. Bu özellik başka makinelerle makineniz arasındaki yüklenmiş driverları test etmeniz esnasında size çok yardımcı olabilir.

      Windowsunuzun yavaş çalışması sorunu genellikle yanlış yüklenmiş olan driverlar yüzünden meydana geliyor. Windows sizin yüklediğiniz bütün eski driverları depoluyor geri yüklemeyi isteminiz durumuna karşılık. Tabe bazen eski versiyonlar yenileriyle çakışmalara uğruyabiliyor. Export Wizard sadece sizin seçtiğiniz driverların copyalarını hazırlayıp gerekli olanları sıkıştırdığınız zip dosyasının içine atıyor.

    http://rapidshare.com/files/60928885/DriverMax_v3.0.rar

     

     

     

     

     

    Kaspersky Anti-Virüs 7.0 Orjinal Türkçe + Key

    http://rapidshare.com/files/60883044/Kaspersky_Anti-virues_7.0_Orjinal_Tuerk_e.rar 

     

     

     

     

     

     



    pdfdergi Ekim 2007 Sayısı

     http://rapidshare.com/files/60858046/pdfdergi_Ekim_2007_Say_s_.rar

     

     

     



    Adobe Type Manager Deluxe 4.1

    Adobe Typemanager adından da anlaşılacağı gibi profesyonel bir yazı yazma ve düzenleme programıdır. PostScript Type 1, OpenType ve TrueType fontları ile çalışmalarınıza eklemeler yapmanızı sağlayıp, çalışmanız bittiğinde hertürlü istenmeyen script’i deaktive eder.

    http://rapidshare.com/files/60852544/Adobe_Type_Manager_Deluxe_4.1.rar

     

     

     

     

     



    Droppix Recorder 2.5.1

    Droppix Recorder ile CD-DVD kopyalamak, muzik arşivlemek, ISO dosyaları hazırlamak çok kolay. 3 tıklamada CD ve DVD yazabilirsiniz. ISO dosyaları ile çalışabilirisiniz.

     http://rapidshare.com/files/60864076/Droppix_Recorder_2.5.1.rar

     

     

     

     

    http://rapidshare.com/files/22252159/PortableLW4.13.2.zip         

    |190MB|

    http://rapidshare.com/files/23841411/s2.part1.rar.html
    http://rapidshare.com/files/23844640/s2.part2.rar.html

    rar şifresi: warez-bb_evil2k        

    Robot Kol Tasarımı çok güzel bir kaynak 137 sayfa yaralı olacağını düşünüyorum inceledim bence çok güzel yazılmış.http://rapidshare.com/files/60646434/Robot_Kol_Tasar__305_m__305__Downsystem.org.rar.html     


    Türkiye ile ilgili herşey bu eğitim cd sinde
      Link için resmin üzerine tıklayınız.        



    Redhouse Sözlük v1.60 . Tavsiyemdir

    Redhouse İngilizce - Türkçe ve Türkçe - İngilizce Sözlük. Şu ana kadar çıkarılmış olanlardan en iyisi. 100.000 in üzerinde sözcük. Sesli kullanım ve tamamen full olup kuruluma ihtiyaç duymamamaktadır. Redhouse Sözlük 1.60 Part-1
    Redhouse Sözlük 1.60 Part-2
    Redhouse Sözlük 1.60 Part-3           

    GetRight Professional 6.3

      Bilindiği gibi Getright, programları internetten çıkıp tekrar girseniz bile kaldıkları yerden çekmeye devam edebilen bir program. Dosyaları birkaç koldan çekebilme özelliğini de yine bu program ile yapabilirsiniz. Getright bu sürümü ile artık Opera, Mozilla gibi Explorer dışındaki tarayıcılara da tam destek veriyor. Yine yeni sürümü ile getright’ın verdiği hatalar oldukça azaltılmış durumda. Özellikle “Download with GetRight” seçeneği artık Getright açık olmasa da düzgün çalışıyor. Form kullanarak innDirme yapılan sitelerin görülmesi de oldukça arttırılmış. (Bazen sourgeforge gibi mirror yani yansı seçeneği sunan sitelerden program in-Dirmek de oldukça zorlu olabiliyordu. Bu sürümde böyle sitelerin kullandıkları mirrorların görülebilmesi oldukça düzeltilmiş).

    6 sürümü ile Getright’a eklenen özelliklere bir gözatacak olursak :

    • Mozilla, Firefox, Opera, Netcaptor ve diğer tüm tarayıcılara tam destek veriliyor.
    • Firefox ile daha yeterli kullanım (FlashGot desteği)
    • “Geçmiş” seçeneği eklentileri
    • Komut satırı hatası düzeltmesi
    • IE sağ tuş menüsü düzeltmesi
    • *.Getright adı tam olarak düzeltiliyor. (Eski sürümlerde bazı durumlarda dosya adını • indirmeden sonra elle düzeltmemiz gerekiyordu.)
    • Norton Internet Security 2005 programı desteği (Bazı FTP sunucuları ile in-Dirmede oluşan sorunlar düzeltilmiş)
    • 2GB üstü dosya desteği düzeltmesi
    • Yenilenmiş koruma sistemi
    • Windows XP ve 2000 üzerindeki farklı kullanıcılar ile yaşanan sorunlar düzeltilmiş
    • Windows XP SP2 ile yaşanabilen IE tıklama denetlemesi düzeltmesi
    • FTP transferleri için eklenen yeni Z Kipi (Desteklenen sunucularda %90′a varan sıkıştırarak dosya alabilme özelliği)
    • GRX verme düzeltmesi
    • Saat simgesi düzeltmesi
    • Bazı birçok hata düzeltmeleri
    • UnZIP adlı DLL dosyasındaki güvenlik açığı giderilmesi
    • Web Tarayıcı ile beraber açılma özelliği düzeltmesi
    • Şifreli sayfaların direkt olarak listeye alınabilmesi
    • Şifreli sayfalara girişteki oluşabilen bazı problemlerin tamamen çözülmesi

    http://rapidshare.com/files/60487811/GetRight_Professional_6.3.rar

     

     

     

     

     

     

     

     

     



    CDMenuPro 6.11.00 Business Edition

      CDMenu Pro kullanımı kolay bir programdır. Bu programla CD ve DVD kayıtlarınıza otomatik açılış (Autorun) ekleyerek kullanımınızı kolaylaştırabilirsiniz. Birçok kalıp bulundurduğu için kendi açılış temanızı oluşturabilirsiniz. CD prezentasyonu, şirket prezentasyonu, HTML açılış, PDF açılış, PowerPoint açılış, slideshow açılış gibi değişik autorun kullanımları vardır. 5.1 versiyonundaki yenilik ise artık resimlerinizi de sürücünün içine girmeden slideshow şeklinde görüntüleyebileceksiniz.

     http://rapidshare.com/files/60491979/CDMenuPro_6.11.00_Business_Edition.rar

     

     

     

     

     

     



    Backspin Billiards

    Sürati, grafikleri ve oynanabilirliği ile gayet iyi bir bilardo oyunu.

    http://rapidshare.com/files/60497171/Backspin_Billiards.rar

     

     

     

     

     

     



    Virtual CD 9.1.0.0

      Cd’ler artık hep bilgisayarınızda takılı gibi. Program sayesinde CD veya DVD’nizi bilgisayarınıza yedekleyebilirsiniz. Yedekledikleriniz Cd Veya DVD’yi sanal sürücü yapabilirsiniz. Birçok İşletim Sistemini destekler ve bu İşletim Sistemlerinde kullanılabilir. Programda kısayol tuşlarının olmasıda artı bir yön. Kısa yol tuşları sayesinde bir veya iki saniye içerisinde istediğiniz menülere ulaşabilirsiniz. Ayrıca program sayesinde oluşturduğunuz Sanal sürücü ye koruma koyabiliyorsunuz. Programın kullanımı çok basittir.

    Version 9′deki yenilikler:

    • Disk şifreleme düzeltildi
    • Cd/Dvd yazıcı
    • 64 bit sürücü sertifikası
    • Saat çubuğundaki ikona yeni fonksiyonlar geldi
    • Araç kutusu geliştirildi
    • Api ve script fonksiyonları dahil edildi.Sanal CD/DVD yaratmak için kullanabileceğiniz bu güzel program ile artık oyunlarınızı filmlerinizi direkt olarak hard-disk’e ihtiyaç duymadan izleyebileceksiniz. Ayrıca network’ten resim gibi bir takım dosyalara da erişebilmenizi sağlayan Virtual CD 9 ile 23 adet sanal sürücü yaratabilme imkanınız da mevcut.

    http://rapidshare.com/files/60508904/Virtual_Cd_9.1.0.0.rar

     

    Kolum yoruldu.

    Not : İnternetin kerameti :D

     

    Devamı gelecek 

     

     

     

      

     

     

     

     

    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 11/Nisan/2007
    Erkek
    GüseL PayLaşım Hocam Devam :))

    Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    hoca çok güzel eline sağlık da konunun içeriğini başlıkla ilişkilendirirsen arama yapan arkadaşlar istedğini bulur.

    !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek



    Macromedia Studio Mx 2004

    Macromedia Studio Mx 2004 Part-1
    Macromedia Studio Mx 2004 Part-2
    Macromedia Studio Mx 2004 Part-3
    Macromedia Studio Mx 2004 Part-4

     

     



    K-Lite Mega Codec Pack 3.45

      Bu çözücü paketi sayesinde tüm görüntü ve ses dosyalarınızı açabilir,donanımlarınızın desteklediği tüm özellikleri de sonuna kadar kullanabilirsiniz. Böylece Divx filmleriniz, DVD, VCD ve SVCD'leriniz ile tüm biçimlerdeki ses dosyalarınız daha güzel, net, hızlı ve sorunsuz bir biçimde oynatılacaktır.

    http://rapidshare.com/files/59730431/KLM_Codec_3.45.exe

     

     

     

     



    LimeWire Pro 4.14.10.1
     

    http://rapidshare.com/files/59730986/Lime_Wire_Pro_4.14.10.1.exe

     

     

     



    Magic Burning Studio 10.4.2

    http://rapidshare.com/files/59732299/Magic_Burning_Studio_10.4.2.rar

     

     

     

     



    Nero 8 Ultra Edition 8.1.1.0 Türkçe

      Medya yazım setinin yeni 8. versiyonu, yazma işlemini kolaylaştıracak. Bu iş için başlangıç noktası olan StartSmart tamamen yeninden düzenlendi. Artık sık kullanılan fonksiyonlar direk olarak StartSmart üzerinden yazılabiliyor. Arayüz bu esnada Nero Express’e benziyor. Tüm programlar, aynı Windows’ta olduğu gibi, açılabilir bir başlangıç menüsünde gösteriliyor. Ayrıca StartSmart’a RSS-Beslemeleri de entegre edilebiliyor.

      Yeni bir veri kurtarma aracı çizilmiş disklerden, iptal edilmiş yazım işlemlerinden veya yanlışlıkla silmeden dolayı okunamayan verileri yeninden geri getirebilecek. Nero çalışanlarının verdiği bilgilere göre bu araç ISO-Buster’a benzer bir şekilde çalışacak.

      Vista’nın kenar çubuğuna entegre edilebilen bir araç sayesinde CD ve DVD’ler bir tık ile kopyalanabilecek. Windows Media Center eklentileri sayesinde uzaktan kumanda ile yazım fonksiyonları kontrol edilebilecek. Gezgin penceresi üzerindeki Rich-View fonksiyonu sayesinde en önemli dosyalar ve üzerine tıklanmış dosyanın bir önizlemesi gösterilecek.

      Slayt gösterileri ve videolar Blu-ray-BD-AV ve HD-DVD formatında oluşturulabiliyor, kopyalanabiliyor ve yazılabiliyor. Ücrete tabi bir Nero aracı ile Blu-ray filmler PC’de oynatılabiliyor. Nero Info Tool size PC’nizin HD oynatma kapasitesine sahip olup olmadığı veya hangi donanımların onu yavaşlattığı hakkında bilgi veriyor.

     crack : http://rapidshare.com/files/59732318/Nero_8.x_Ultra_Edition_KeyGen.rar

    http://ftp22.nero.com/Nero8/Nero-8.1.1.0_trk_trial.exe

     

     



    Borland Delphi 7 Studio Enterprise

      Programlama dili 'nin, temeli Pascal dilidir. Özellikle nesne yönelimli programlama anlayışıyla yapılandırılmış Turbo Pascal dilinin görsel sürümü denilebilir. Nesne, sınıf, kalıtım, fonksiyon aşırıyükleme(overloading) gibi temel nyp tekniklerini ve daha fazlasını içeren ve c++ den aşağı kalmayan güçlü ve esnek bir programlama dilidirBorland tarafından geliştirilmektedir. Win32 ve .NET platformları üzerinde yazılım geliştirmeye olanak sağlar. GNU/Linux platformu üzerinde geliştirme imkanı sağlayan Kylix isimli bir sürümü de bulunmaktadır.

    http://rapidshare.com/files/58445171/Borland_Delphi_7_Studio_Enterprise_-_Downsystem.Org.part1.rar

    http://rapidshare.com/files/58451295/Borland_Delphi_7_Studio_Enterprise_-_Downsystem.Org.part2.rar

     

     

     

     



    LCD Şifreli Kilit Devresi

    http://rapidshare.com/files/58681077/lcdli_sifreli_kilit_devresi.rar.html

     

     

     

     

     

     



    VMware Workstation 6.0.0.45731



    Bilgisayarınızda birden fazla işletim sistemi (Microsoft Windows, Linux, Novell Netware) çalıştırabilmenizi sağlayan bir yazılım. Örneğin bir yandan Windows Xp kullanırken diğer yandan makinanızda yüklü olan Linux'u çalıştırabilir ve kullanabilirsiniz. Böylece birden çok işletim sisteminin sunduğu özelliklerden yararlanabilirsiniz.

    VMware Workstation 6.0.0.45731 Part-1
    VMware Workstation 6.0.0.45731 Part-2
    VMware Workstation 6.0.0.45731 Part-3

     

     

     

     

     

     

    portable  http://prdownloads.sourceforge.net/portableoo/portable_openoffice_2.0.1_en-us.zip?download            



    MindSoft Utilities XP 9.8

    Hızlandırır, tamir eder, optimize eder, korur. Mindsoft Utilities XP tamamen bu amaçlar için dizayn edilmiştir. 18 yüksek performans aracı ile bilgisayarınızdaki baş belası hataları isabetli bir şekilde teşhis edip tedavi eder.http://rapidshare.com/files/58928513/MindSoft_Utilities_Xp_9.8.rar 

     

     

     

     

     

     

     


    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2005
    Erkek
    Çok saol güzel bişeyler var

    Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek
    eyv saol. Bilardoyu indirdim. Gayet güzel.

    ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mayıs/2007
    Erkek
    paylaşım güzel de başlığı neden böyle yaptın anlamadım. hit almak için mi?

    g2k[et]tahribat[dat]com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek

    Hoca çok sağol, güzel paylaşımlar.

    Şimdi senden birde bi rapid accountu istesem, çok şey istemiş olurmuyum =) 


    .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Luci
    Luci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Nisan/2007
    Erkek

    Eline koluna emegine saglık..

     

    Not: İnternetten masaj yapan bi program olsada kolların için onu ben göndersem san =Pp


    a.Q.a
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2005
    Erkek

    Dostlar ilgi çeksin diye başlığı böyle yaptım.

     

    Ayrıca rapid hesabına gelince,  kelin ilacı olsa kendine sürer. Malasef bunları   (ç)aldım.

    Keramet - ül İnternet. 


    Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek
    GÜZELLL

    tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 15227 Toplam Mesaj: 40