Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Almak İsteyen Aklında Sorusu Olan?
-
Hocam konunun biraz disinda olucak ama su geri odemeli hayat sigortalari hakkinda ne dusunuyorsun?
Simdiden tesekkurler.
-
gkhn bunu yazdı
Hocam konunun biraz disinda olucak ama su geri odemeli hayat sigortalari hakkinda ne dusunuyorsun?
Simdiden tesekkurler.
birikimli hayat sigortası güzel para biriktirme yöntemi tavsiyem altın veya döviz üstünden yaptırman eşim 6 yılda iyi getirisi olmuştu euro 1 ile girdi 50 euro koyuyordu 3 ile çıktı :D para 3 e katladı :)
uzun vadede düşüyorsan Bes yaptır illa ölünce geridekiler diyorsan besin içine hayat koyanları oluyor zaten sen ölünce birikimi aile alacak :D fon değişikliği yapabiliyosun yılda 3 defa..
hayat branşı bende yok aslında yılda 1 kişi sorduğu için gerekte yok :D
-
nipponda göz ve diş var bu arada belirteyim :)
-
Freak bunu yazdı
nipponda göz ve diş var bu arada belirteyim :)
Böyle durumlrda şirketimizin verdiği cevabı söyleyim " Bizi sadece rakiplerimiz ile kıyaslayın" Onun içindirki herşey olabilir firma çok
-
erdem358 bunu yazdınereodi bunu yazdı
Bu arada lazer , epilasyon falanda ücretsiz diye biliyorum özel sağlık sigortasında
Hastanede çalışıyorum o dediklerini karşılayanı daha görmedim
Benim bildiğim isim vermiyim, cildiye gibi gösterip adamlar ne dersen beleş diyor.Hatta daha yeni teyit ettim
-
Evet Serkan ile uc yili tamamlamisim ki hayat boyu yenileme garantisi verdiler. Sagolsun Serkan'da her soru sordugumda usanmadan cevap verdi, memleketteki saglik sistemi bu sekilde oldugu surece tamamlayici sigorta gercekten ise yariyor.