folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tanrı Tekrar Kimi Yaşatsın ?

Tanrı Tekrar Kimi Yaşatsın ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakusta
    manyakusta's avatar
    Erkek

dinime laf edene ban man tanımam küfrederim ha diyeceksiniz pm den söle bunları ban yeme yok buradan diyecem herkes duysun. . .

neyse vaz geçtim küfretmiyorum ama bildiğin bilmediğin piyasada ne küfür varsa anana bacına kardeşine ve sana söylüyorum tamammı burayada yazmak isterdim ama bir *** için günahkar olmaya ve tahribattın databaselerini doldurmaya gerek yok

İmza . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Erkek
    Treasure bunu yazdı:
    -----------------------------

Muhammeti yaşatsın tekrardan, anayasa komisyonu üyesi yaparız hem türban meselesinide o çözer...

Bide Kuran-ı Kerimin Extended versiyonunu yazsın, takıldığımız noktaları sorarız...

Sipastik misin lan sen? Dallama o bahsettiğin yüce kişinin sen tırnağının arasındaki pisliği olamazsın. İnsanların değerleriyle alay etmek hoşuna mı gidiyor? Dallama ya. Tahribat bu herifi niye burada barındırıyor anlamış değilim , embesil yaratık.

Allah islâh etsin! 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hiyarlik madalyasi sahibi bir inegi ciddiye alip cevap yazanlari usluplarina dikkat etmeleri konusunda uyariyorum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

zoruma giden o değil hacıda bizim hale aydın olarak görünen kişilerimi Atatürkün resmini para üzerinden kaldırma çabasında ne için ab için hemde ?? bunlar aydın yada kendilerini öyle sanan salaklar :)

kim onlar? isim alalım ...

Toplam Hit: 2092 Toplam Mesaj: 15