Tanrı Tekrar Kimi Yaşatsın ?
-
dinime laf edene ban man tanımam küfrederim ha diyeceksiniz pm den söle bunları ban yeme yok buradan diyecem herkes duysun. . .
neyse vaz geçtim küfretmiyorum ama bildiğin bilmediğin piyasada ne küfür varsa anana bacına kardeşine ve sana söylüyorum tamammı burayada yazmak isterdim ama bir *** için günahkar olmaya ve tahribattın databaselerini doldurmaya gerek yok
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------Muhammeti yaşatsın tekrardan, anayasa komisyonu üyesi yaparız hem türban meselesinide o çözer...
Bide Kuran-ı Kerimin Extended versiyonunu yazsın, takıldığımız noktaları sorarız...
-----------------------------Sipastik misin lan sen? Dallama o bahsettiğin yüce kişinin sen tırnağının arasındaki pisliği olamazsın. İnsanların değerleriyle alay etmek hoşuna mı gidiyor? Dallama ya. Tahribat bu herifi niye burada barındırıyor anlamış değilim , embesil yaratık.
Allah islâh etsin!
-
hiyarlik madalyasi sahibi bir inegi ciddiye alip cevap yazanlari usluplarina dikkat etmeleri konusunda uyariyorum
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------zoruma giden o değil hacıda bizim hale aydın olarak görünen kişilerimi Atatürkün resmini para üzerinden kaldırma çabasında ne için ab için hemde ?? bunlar aydın yada kendilerini öyle sanan salaklar :)
-----------------------------kim onlar? isim alalım ...