folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Tanrının Arabaları

Tanrının Arabaları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Sarper bunu yazdı:
    -----------------------------
    30 sayfa okudum tanrı yok mu amk tövbe tövbe haşa ee o zman bu ipneleri kim yarattı ?
    hacı :D orda diyor ahmet sen anlıyon abuzittin her yazan doğru olacak diye bişey yokki sen mantığına göre filitreleyeceksin okunanları kafan karışmayacaksa zaten bu kitabı okumanın anlamıda yok.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:
    Tanrıların arabalarında bir çok desteksiz nokta var ama Ben size Tanrıların ayak izlerini okumanzı öneririm.
    yazarı kim bu kitabın hacı ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Cehalete dusmeyin hacilar.Tanri yok diyor lan bu kitap , tanri var diyor lan bu kitap , gibi yorumlar cehalletten baska birsey degildir.Savundugunuz ve karsi ciktiginiz dusunceleri iyi bilirseniz iyi tartisma yapabilirsiniz.Tanri inanciniz olsada olmasada tanriyi kanitlamaya calisan veya tanrinin yoklugunu kanitlamaya calisan bir kaynak hakkinda yorum yapacaksaniz bence bastan sona kadar okuyun ondan sonra karsi ciktiginiz veya desteklediginiz noktalari dile getirin.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    kitap ihtimaller üzerine işliyor, açıklanamayan şeyleri, efsaneleri din yerine uzaylılar üzerine kuruyor. Zekice hazırlanmış realyanist kitap....

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    VBDream bunu yazdı:
    Tanrıların arabalarında bir çok desteksiz nokta var ama Ben size Tanrıların ayak izlerini okumanzı öneririm.
    yazarı kim bu kitabın hacı ?
    2 kitabın da yazarı aynı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    allahın kamyonu :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek
    boşverin okumayın beyler böyle şeyler dinden imandan çıkarır.. kim kim eğitirse eğitsin.. :) öbür dünyada görürler uzaylıları ateş odasında
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

helyum_pasha bunu yazdı:
    boşverin okumayın beyler böyle şeyler dinden imandan çıkarır.. kim kim eğitirse eğitsin.. :) öbür dünyada görürler uzaylıları ateş odasında
    Aman noolur oku :S:S Sanamı soracak millet okuyacağı kitabı :S İmandan çıkarırmış, sen kaypak imanlıysan millet ne yapsın..

Her kitabı okuyacan arkadaş,düşüncelerine ters olsa bile..

Her Hakkım Saklıdır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

helyum_pasha bunu yazdı:
    valla hocam ben böyle şeyler okudukça imana geliyorum :D

gitsen bir imama sorsan Allah varmı diye tüü sana günah böyle soru sorulurmu der veya yok çiçekti yok böcekti yok evrendeki işleyişti kafa zikecek yine elde var sıfır, ama en azından kendin okuduğunda compunun dediği gibi varlığınıda yokluğunuda ispatlaması farketmez kendi ruhsal dünyana girdiğinde durumu anlıyorsun bu tür kitapların amacı budur zaten.

okumaktan korkmayın sonuçta bir kitap okuyunca değişecekse Allah düşünceniz zaten hiç yokmuş demektir kendinizi kandırmışınız bugüne kadar demektir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Heee Artık İnanmıyorum ben. Allaha inancım o kadar zayıftıkı. Bu kitabı okur okumaz Allaha inanmaktan vazgeçtim

Ule zaten kitabın onla alakası yok. 

Toplam Hit: 5657 Toplam Mesaj: 24