Tanrının Arabaları
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
30 sayfa okudum tanrı yok mu amk tövbe tövbe haşa ee o zman bu ipneleri kim yarattı ?
hacı :D orda diyor ahmet sen anlıyon abuzittin her yazan doğru olacak diye bişey yokki sen mantığına göre filitreleyeceksin okunanları kafan karışmayacaksa zaten bu kitabı okumanın anlamıda yok. -
VBDream bunu yazdı:
Tanrıların arabalarında bir çok desteksiz nokta var ama Ben size Tanrıların ayak izlerini okumanzı öneririm.
yazarı kim bu kitabın hacı ? -
Cehalete dusmeyin hacilar.Tanri yok diyor lan bu kitap , tanri var diyor lan bu kitap , gibi yorumlar cehalletten baska birsey degildir.Savundugunuz ve karsi ciktiginiz dusunceleri iyi bilirseniz iyi tartisma yapabilirsiniz.Tanri inanciniz olsada olmasada tanriyi kanitlamaya calisan veya tanrinin yoklugunu kanitlamaya calisan bir kaynak hakkinda yorum yapacaksaniz bence bastan sona kadar okuyun ondan sonra karsi ciktiginiz veya desteklediginiz noktalari dile getirin.
-
kitap ihtimaller üzerine işliyor, açıklanamayan şeyleri, efsaneleri din yerine uzaylılar üzerine kuruyor. Zekice hazırlanmış realyanist kitap....
-
BuZuL bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
Tanrıların arabalarında bir çok desteksiz nokta var ama Ben size Tanrıların ayak izlerini okumanzı öneririm.
yazarı kim bu kitabın hacı ?
2 kitabın da yazarı aynı. -
allahın kamyonu :|
-
boşverin okumayın beyler böyle şeyler dinden imandan çıkarır.. kim kim eğitirse eğitsin.. :) öbür dünyada görürler uzaylıları ateş odasında
-
helyum_pasha bunu yazdı:
boşverin okumayın beyler böyle şeyler dinden imandan çıkarır.. kim kim eğitirse eğitsin.. :) öbür dünyada görürler uzaylıları ateş odasında
Aman noolur oku :S:S Sanamı soracak millet okuyacağı kitabı :S İmandan çıkarırmış, sen kaypak imanlıysan millet ne yapsın..Her kitabı okuyacan arkadaş,düşüncelerine ters olsa bile..
-
helyum_pasha bunu yazdı:
valla hocam ben böyle şeyler okudukça imana geliyorum :Dgitsen bir imama sorsan Allah varmı diye tüü sana günah böyle soru sorulurmu der veya yok çiçekti yok böcekti yok evrendeki işleyişti kafa zikecek yine elde var sıfır, ama en azından kendin okuduğunda compunun dediği gibi varlığınıda yokluğunuda ispatlaması farketmez kendi ruhsal dünyana girdiğinde durumu anlıyorsun bu tür kitapların amacı budur zaten.
okumaktan korkmayın sonuçta bir kitap okuyunca değişecekse Allah düşünceniz zaten hiç yokmuş demektir kendinizi kandırmışınız bugüne kadar demektir.
-
Heee Artık İnanmıyorum ben. Allaha inancım o kadar zayıftıkı. Bu kitabı okur okumaz Allaha inanmaktan vazgeçtim
Ule zaten kitabın onla alakası yok.