Tanrı"Nın Gözü « Extra HQ (2500X2314)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:

-----------------------------

iyi benim yaptığım tanrıya karşı bi hicv bırakın biz tanrıyla aramızda halledelim bu meseleyi. sizin onu korumanıza gerek yok. 

bizde onu diyoruz aranızda halledin buraya yazma böyle şeyler. milleti kışkırtma

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu NASA nın hubbleteleskopu çektiği bi fotoğraf

ve buna tanrının gözü die ad vermişler

ve 3000 bin yılda bir ortaya çıktığı rivayetini söylemişler.

abi bunlar neye tapıyor inançları ne , ne amaçla böyle bi isim vermişler.

ve bişey daha söylicem

3 bin yıldır takip etmişlermiki o kadar yılda bir ortaya çıktığı rivayetini vermişler :W

bence tamamıyla saçmalık . 

bunlar tamamıyla yanıltmaca.

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Tanrının kırbacı Atilla olunca çok iyi oluyorda bilimsel bir çalısmanın ürünü olan aratırmanın adı Tanrının gözü olunca mı kötü oluyor.Tanrının gözümü yahut baska bir uvzumu oldugunu bilemiycem ama bilimsel bir arastırmayı Tanrı maddeleştiriliyor yetişin din elden getiriyora kadar düşürüp tartışıldıgını görenler emimin götüyle gülüyordur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayteach
    ayteach's avatar
    Erkek
    tabikide fotografa verilen isim:) buda bi tür galaksimi denir artık neyse işte onun resmi daha once görmüştüm.

Bir Serseriyi Öldürecek Yine Serseri Kurşundur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Lens bu lens :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    ulan yorumlara ne kadar güldüm ya ahaha inana yoktur inş falan diyolar ahahah bu yorumlardan 3-5 kişiyi 'geri' olarak yaftalıyorum izninizle :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    Tanrının kırbacı Atilla olunca çok iyi oluyorda bilimsel bir çalısmanın ürünü olan aratırmanın adı Tanrının gözü olunca mı kötü oluyor.Tanrının gözümü yahut baska bir uvzumu oldugunu bilemiycem ama bilimsel bir arastırmayı Tanrı maddeleştiriliyor yetişin din elden getiriyora kadar düşürüp tartışıldıgını görenler emimin götüyle gülüyordur.

Ayrıca Tanrının sıfatlarıda isim falan yapılır... İnsan isminde kullanılan bolca sfat vs var. Ayrıca tapınılan Fethullah ın adında da Allah ismi geçiyor tövbe haşa :D sırf buna tanrının gözü dediler diye saçmalık kervanı almış bşaını gidiyor

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:

nedense sayfalar önce tartışma yapanlar baal hocamın yazdığından sonra nie bişe yazamıo ?? harbiden benmde aklıma ilk atilla gelmişti hocam benden çok yaşıcaksın :)  

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:

BAAL bunu yazdı:

nedense sayfalar önce tartışma yapanlar baal hocamın yazdığından sonra nie bişe yazamıo ?? harbiden benmde aklıma ilk atilla gelmişti hocam benden çok yaşıcaksın :) 

Tanrının kırbacı Atilla

Allahın aslanı Ömer

Kainatın gülü Muhammed (s.a.v)

vs vs

sayfalar önce tartışanlar bu başlık hakkında tartıştımı ?  HAYIR. benim ve diğer arkadaşlarımın sinirini attıran olay şuursuzun birinin  Tanrı ile saçma sapan dalga geçmesidir. Tanrı senin için başka bişeyi ifade edebilir ama benim için Allahdan başkasını ifade etmiyor.

Tanrının g..tü nedemektir ? Tövbe tövbee

gerçi konuyu açanında ne mal olduğu belli....

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

bir supernova patlaması sonucu oluşmuş bir şekil sadece göze benziyor diye tanrının gözü denmiş bence iyi de betimlenmiş..

gerek yok din elden gidiyormuşcasına yırtınmaya....

esprisini yapana da güldüm hani =)

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 3822 Toplam Mesaj: 25