Tansiyon Aletlerinden Anlayanlar (Braun)
-
bimex den aldım kutuyu açtım pilleri taktım şişiyor geri inmiyor hatta salaklaşıp sürekli şişirmeye çalışıyor korkuyorum patlayacak bu alet bozuk mu çıktı yoksa bir inceliği varda ben mi çözemedim
-
bişeyi yok güle güle kullan.bende 2 yıl önce hepsiburada dan almıştım gayet mükemmel bir alet.çin liye yaptırmış alman ama kalitesi güzel.şişirme işini bileğe takılı değilken yapma yeterli.
-
bende kalite diye braun aldım ama bi boka yaramazmış 10 defa şişiriyor anca ölçüyor.
-
hacı minnacık reset tuşu gibi birşey varsa ona basıver yoksa
pilleri çıkar 3-5 dk bekle tekrar dene
baktın olmuyor pencereden salla
-
koluna takmadan mı çalıştırıyorsun?
-
babamın ameliyatı dolayısı ile 6 ay önce almıştık
taş gibi çıktı alet. bu süre zarfında 3-4 kere yanlış ölçmüştür onun dışında bi kere bile sorun çıkartmadı
-
yok bunda arıza var herhalde sürekli şişirmeye çalışıyor ben hiç bir şey anlamadım
-
usta bak sen cihazı koluna takmadan çalıştırırsan o cihaz nabzı bulmak için sürekli şişirme yapar... kendine zarar verecek kadar şişirmez..
-
cihaz arızalıymış zaten hiç havası inmiyordu çok az inip şişik kalıyordu direk değiştirdi bimeks fakat çok sık değişken değerler veriyor normal mi bu
-
bu otomatik aletlerin sonucu tam güvenilir degil..en iyisi eski yöntem..ondan al kullanması zaten cok kolay..
hem kendin icin hem ailen icin daha saglıklı olur...
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------cihaz arızalıymış zaten hiç havası inmiyordu çok az inip şişik kalıyordu direk değiştirdi bimeks fakat çok sık değişken değerler veriyor normal mi bu
-----------------------------hocam sanada ne cihaz denk gelmiş be..
ben elektronik aletlere güvenmem ben 2 3 kere üst üste ölçtürüyodum babama değer değişik vermiyodu..
elektronik cihazda kolunu kalp hizasına getirip konuşmadan gülmedne hareket etmeden sadece nefes alarak ölçüceksin
yoksa değerler değişken olabilir