Taraf Gazetesinin Sitesi Hacklensin
-
kaygusuz yüreğinin sızladığını anlıyorum ve bu duygularını paylaşıyorum ama soğukkanlılığımızı korumalıyız.Eğer aksini yaparsan sen suçlu duruma düşersin.Mesela hukukta şu vardır.Eğer yasadışı yoldan ses kaydı ile adamın cinayet işlediğini ispatlasan bile bu delil sayılmaz.Çünkü delil elde edilirken hukuk çiğnenmiştir.Yani "esas" tan ziyade "usül" önemlidir.Bir diğer ifadeyle acı ağacın meyvesi yenmez. Şu sıralar hukukun yani yargının içine sızıldı hatta çatırtılar geliyor yargı sallantıda ama ben şuna inanıyorum ki bir gün yüce divan hukuku siyasete alet edenleri yargılamak için çok mesai yapacak.biz etrafımızdakileri bilinçlendirmeye çalışalım, mitinglere gidelim vs vs... bu konuda elimizden geleni yapalım.sağlıcakla.
-
bana öğretsin biri ben haclerim gozüm kara :D
-
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------gel msne 2 dakka sürmez :D s.kersin siteyi 10 dakkada :D töbe töbee...
-
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------'' demirden korkan hurdacılık yapmaz ''' zaten hocam xD (/:
-
MikRoBiT bunu yazdı:
risk53 bunu yazdı:
-----------------------------gel msne 2 dakka sürmez :D s.kersin siteyi 10 dakkada :D töbe töbee..
-----------------------------Risk53, sen bu azimle gidersen onların MSN sini bile çalarsın...
:D
hakkaten töbe töbe yaaa...
-
HAXION bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
bu alçaklara dur diyecek birisi yokmu...
-----------------------------Gerek konu başlığı, gerekse mesajındaki cümleler seni suçlu duruma düşürüyor.
Konu başlığı nedeniyle suç veya suçluyu övmek ile suça teşvik suçlaması ile hakkında soruşturma açılır.
Mesajın nedeniyle hakaret suçunden hakkında soruşturma açılır.
Adminlerin dikkatine arz olunur..
-----------------------------Ben bu adamdan şüpheleniyorum.
Site kapanmadan önce de bu tarz uyarılarda bulunuyordu.
Ha yalan mı söylüyor? Hayır, yasalarda ne yazıyorsa tam olarak ifade ediyor. ( Ceza ihtimali düşük,çok düşük olsa bile illana hatırlatıyor )
Hangi konularda böyle uyarı yapma gereği duyduğuna dikkat çekiyorum.
Ama hakikaten çok profesyonel. Ya çok iyi niyetli ya da çok iyi oynuyor.
-
Bu kadar cok istiyorsaniz siteye denyo ile abanalim :)
-
TheColtfire bunu yazdı:
Bu kadar cok istiyorsaniz siteye denyo ile abanalim :)
-----------------------------Uleyn ne denyoymuş her konuda var :D abanın amk :D
-
durun lan nereye gidiyonuz =)
-