Taraf.Com.Tr Warez Tema Kullanması
-
Meraktan soruyorum; tema $58 parasını verip almış kullanıyor olamazlar mı nerden anlıyoruz warez olduğunu?
büdüt: sormadım varsayın ThemeArchive.ws yazısını görmemişim.
pesimistzombie tarafından 27/Oca/15 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
hırsızlık doğasında var bazılarının.
gavur malı demek yerine ortada emek var desek ? tamam hiçbirimiz yüzde yüz lisanslı ürün kullanmıyoruz ama böyle firmaların alması lazım diye düşünüyorum.
-
ulan ateist dediğimiz Japonların bile rakip firmanı mal sattığı müşterilerine gitmeyi ve ürün satmayı etik bulmadığı bir dünya da Müslüman olan halkımızın gavur malı caizdir anlayışını var ya....
Neyse sustum sakinim... Azıcık KARMA inancına bari sahip olsanız be... Emek var orda emek geceler günler var... Tamam buradaki bir çoğumuz belki birçok ürünü lisanssız kullanıyor ama çoğumuzun da kurumsal olmadığını unutmamak gerekir. Kurumsal eşek kadar firma olmuşsun Türkiye geneline ulusal yayın yapıyorsun yandaş olduğun için paranın içinden geçiyorsun, reklamverenler resmen sırada bekliyor, iki bismillah bi inşallah ile istediğin rakamı reklamverenden alıyorsun, sike sike ZORLA gazeteyi yandaş esnafa, yandaş halka ittiriyorsun sonra gelip 58$ tema lisans ücretini ödemiyor, beleşe kaçıyorsun....
-
mkyb bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
Sahifa'nın sahipleri Türk değil Türkiyede değil. Ne yapabilirler mesela ?
Soruyu ciddiyetle tekrar ediyorum :D Cidden merak ettim tema sahipleri bunu görse ne yapabilir ?
-
tarafi ne zaman cemaat aldi la
-
XmV bunu yazdı
tarafi ne zaman cemaat aldi la
Taraf zaten onlarındı :)