folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tarayıcı Bilgisinde Ad-Block Nasıl Gizlerim ?

Tarayıcı Bilgisinde Ad-Block Nasıl Gizlerim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dizimag ve Ekşi Sözlük kıllık yapıyor ad-block açıkken.Ad-block kullandığımı nasıl gizleyip normal olarak girebilirim bu sitelere ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

mesela adblock yerine privoxy kullanarak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

mesela adblock yerine privoxy kullanarak

bu program nasıl kullanıyor ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

ekşiye hiç giremiyorum adblock kapatmadan ama.

dizimag açılıyor gayet güzel ? üsttede şey yazıyor adblock çok güzel gelsene :D

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

Ekşiye antik.eksisozluk.com'dan girebilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

O olayı bende çok araştırdım bir ara ama çözüm yolu bulamadım bir türlü,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

abi onu zannederim dizimag değil adblock yapıyor, yeni versionda bakarsan ablock kendisi reklam almaya başlıyor :) ve dizimag sıçıyor resmen, izlediğim, izlemediğim videoları filan göremiyorum.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

cevap:
    Anti-AdBlock Killer | Reek

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

ekşi sözlükte işlemedi ama dizimag'te çalışıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

dizimag'da nasıl bi problemle karşılaşıyon hacı. bende de üstte uyarı veriyor beyaz listeye al diye.

ayarlarını kurcaladım beyaz liste kara liste yok adblockta. ama sorunsuz dizi filan izliyorum.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

dizimag'da nasıl bi problemle karşılaşıyon hacı. bende de üstte uyarı veriyor beyaz listeye al diye.

ayarlarını kurcaladım beyaz liste kara liste yok adblockta. ama sorunsuz dizi filan izliyorum.

önceden yapmıyoduda kısa bir süredir yapıyor. izlediğin bölümler normalde yeşil olarak gözükmesi lazım ama göstermiyor 

Bittik biz bittik
Toplam Hit: 2045 Toplam Mesaj: 16