Tarayıcı Bookmark Ve Çerezleri Yedekleme
-
firefox kullanıyorum her format sırasında unutuyorum yedeklemeyi aradığım şey bookmark'ı ve kayıtlı olduğum sitelerim k.adı ve şifrelerini nasıl yedeklerim yada bi site varmı bununla ilgili online bi siteye yedekleme gibi
-
Firefox Sync ile halledebilirsin.
-
Xmarks. Yerimler ve geçmişini cihazlar arası eşleştirir. Aynı zamanda xmarks profili yaratırsan sitesine yedekler, bir daha herhangi bir bilgisayara chrome, firefox, safari yüklediğinde xmarks eklentisini yükleyip profilini girdiğinde otomatik eşleştirir
https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/xmarks-sync/
-
edit: yukarıdaki mesajı tam okumamıştım xmarks ın chrome eklentisini buldum
SettingZ tarafından 11/Nis/13 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Tnrsk bunu yazdı
firefox kullanıyorum her format sırasında unutuyorum yedeklemeyi aradığım şey bookmark'ı ve kayıtlı olduğum sitelerim k.adı ve şifrelerini nasıl yedeklerim yada bi site varmı bununla ilgili online bi siteye yedekleme gibi
%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Mozilla
hocam xp kullanıyosan bunu çalıştıra yapıştır. ordakı klasoru kopyala bı yere. format attıkdan sonra gerı aynı yere yapıştır. tememdır :)
-
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/febe/
yer imlerin,çerezlerin,eklentilerin,kullanıcı sciriptlerin,şifrelerin,kullanıcı formların dahil olmak üzere her bişeyi yedeklersin bununla
sonrada formattan sonra firefoxu kur ve yine bu eklentiyi kur ordanda yedeği nereye atmışsan bu programla çağır
tataaa herşey eskisi gibi
-
eyvallah çok güzel şeyler çıkmış dosya olarak yedeklemekten çok mesela firefoxu kapatırken online bi hesaba yedegini alsa ugrastirmasa on numara olur
-
Tnrsk bunu yazdıeyvallah çok güzel şeyler çıkmış dosya olarak yedeklemekten çok mesela firefoxu kapatırken online bi hesaba yedegini alsa ugrastirmasa on numara olur
online yedekleme senkronizasyon diyorsun onunla yer imlerini yedeklersen ama benim verdiğim eklenti
herşeyi yedekler format sonrasında eklentiyi kurarsan ve yedeğini çağırırsan nerede login olduğun her yerde oturumun devamn edecek
-
firefox kullanırken mozbackup kullanırdım.
-
opera için opera link işini görür. çerezler demişsin. çerezleri yedeklemek biraz garip olmaz mı? ben şifreler için lastpass kullanıyorum. gayet kullanışlı.