folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tarayıcı Bookmark Ve Çerezleri Yedekleme

Tarayıcı Bookmark Ve Çerezleri Yedekleme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

firefox kullanıyorum her format sırasında unutuyorum yedeklemeyi aradığım şey bookmark'ı ve kayıtlı olduğum sitelerim k.adı ve şifrelerini nasıl yedeklerim yada bi site varmı bununla ilgili online bi siteye yedekleme gibi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Firefox Sync ile halledebilirsin.

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Xmarks. Yerimler ve geçmişini cihazlar arası eşleştirir. Aynı zamanda xmarks profili yaratırsan sitesine yedekler, bir daha herhangi bir bilgisayara chrome, firefox, safari yüklediğinde xmarks eklentisini yükleyip profilini girdiğinde otomatik eşleştirir

https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/xmarks-sync/

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SettingZ
    SettingZ's avatar
    Homo

edit: yukarıdaki mesajı tam okumamıştım xmarks ın chrome eklentisini buldum 

SettingZ tarafından 11/Nis/13 00:26 tarihinde düzenlenmiştir

Fortçu Gandalf..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

firefox kullanıyorum her format sırasında unutuyorum yedeklemeyi aradığım şey bookmark'ı ve kayıtlı olduğum sitelerim k.adı ve şifrelerini nasıl yedeklerim yada bi site varmı bununla ilgili online bi siteye yedekleme gibi

%USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Mozilla

hocam xp kullanıyosan bunu çalıştıra yapıştır. ordakı klasoru kopyala bı yere. format attıkdan sonra gerı aynı yere yapıştır. tememdır  :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/febe/

yer imlerin,çerezlerin,eklentilerin,kullanıcı sciriptlerin,şifrelerin,kullanıcı formların dahil olmak üzere her bişeyi yedeklersin bununla

sonrada formattan sonra firefoxu kur ve yine bu eklentiyi kur ordanda yedeği nereye atmışsan bu programla çağır

tataaa herşey eskisi gibi

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    eyvallah çok güzel şeyler çıkmış dosya olarak yedeklemekten çok mesela firefoxu kapatırken online bi hesaba yedegini alsa ugrastirmasa on numara olur

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    eyvallah çok güzel şeyler çıkmış dosya olarak yedeklemekten çok mesela firefoxu kapatırken online bi hesaba yedegini alsa ugrastirmasa on numara olur

online yedekleme senkronizasyon diyorsun onunla yer imlerini yedeklersen ama benim verdiğim eklenti

herşeyi yedekler format sonrasında eklentiyi kurarsan ve yedeğini çağırırsan nerede login olduğun her yerde oturumun devamn edecek

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

firefox kullanırken mozbackup kullanırdım.

Naber la?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

opera için opera link işini görür. çerezler demişsin. çerezleri yedeklemek biraz garip olmaz mı? ben şifreler için lastpass kullanıyorum. gayet kullanışlı.

Toplam Hit: 1900 Toplam Mesaj: 13