Tarayıcılar Tahribe Uğradı..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Windows xp cd sini tak. Bootdan aç. Repair de ms-dos kipine geçmesini bekle. Chkdsk /p /r komutunu yaz enterla, bitince exit komutuyla cikis yap. Sorun hallolacaktir.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam sen bide ikarusla tarat ikarus.at programı indir bide demo lisans indir bu programda bişey bulmazsa ozaman virüs yoktur ama muhtemelen bişey bulacaktır o ayrı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

torpedo_XL gizlilikte öyle bir seçenek yok gelişmiş'te var onu daha önce denedim 3-4 kere sıfırladım olmadı..

hayaletkurt o ayarlarıda gözden geçirdim daha önce..

fivestar  wifi yok + net kapalı değil başka tarayıcılardan girebiliyorum nete :|

manyaki dediğini yarın deniyeceğim inş cd şuan arkadaşta..

bambam66  virüs zaten söz konusu değil sanırsam 3-4 tane prog.. tarattım çünkü sadece IE de var bu dediğin av'yi araştırdım ekseriyet olur olmadık şeyleri virüs olarak görüyormuş ondan indirmedim ama ısrarcıysan düzelir diyorsan indireyim..?

bu arada bilgiler için sağolun.

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Xir bunu yazdı:
    -----------------------------

torpedo_XL gizlilikte öyle bir seçenek yok gelişmiş'te var onu daha önce denedim 3-4 kere sıfırladım olmadı..

hayaletkurt o ayarlarıda gözden geçirdim daha önce..

fivestar  wifi yok + net kapalı değil başka tarayıcılardan girebiliyorum nete :|

manyaki dediğini yarın deniyeceğim inş cd şuan arkadaşta..

bambam66  virüs zaten söz konusu değil sanırsam 3-4 tane prog.. tarattım çünkü sadece IE de var bu dediğin av'yi araştırdım ekseriyet olur olmadık şeyleri virüs olarak görüyormuş ondan indirmedim ama ısrarcıysan düzelir diyorsan indireyim..?

bu arada bilgiler için sağolun.

-----------------------------

rica ederim

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Sorun'u çözdüm  bayağıdır kullandığım eset smart security 4 o engelliyormuş silmiştim bir ara düzelmedi sonra tekrar yükledim düzelmediği için meğer sildikten sonra biraz zaman geçmesi lazım mış direk bağlanamıyor çünkü, gece hamachiden oyun oynarken mecbur güvenlik duvarını kapattım bayağı bır oynadık oyundan çıktım IE ye tıkladım açıldı inanılmaz sevindim tabi :| IE bir yana dünya bir yana gibi :D sonra gözüm av ye gitti bir baktım güvenlki duvarı kapalı dedim acaba ondanmı açıldı güvenlik duvarını açtım baktım IE 'ye açılmıyor yine, sonra kapadım güvenlik duvarını tekrar tıkladım bu seferde açılmadı yine aradan biraz zaman geçti tıkladım açıldı eseti komple sildim.. şuan ie'den giriyorum Eseti tekrar yükleyip IE yi engellememesi için ne yapmam lazım ? yani eskiden engellemiyordu .. bayağı uzun oldu ama :)

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
Toplam Hit: 4203 Toplam Mesaj: 16