Tarayıcılar Tahribe Uğradı..
-
Windows xp cd sini tak. Bootdan aç. Repair de ms-dos kipine geçmesini bekle. Chkdsk /p /r komutunu yaz enterla, bitince exit komutuyla cikis yap. Sorun hallolacaktir.
-
hocam sen bide ikarusla tarat ikarus.at programı indir bide demo lisans indir bu programda bişey bulmazsa ozaman virüs yoktur ama muhtemelen bişey bulacaktır o ayrı
-
torpedo_XL gizlilikte öyle bir seçenek yok gelişmiş'te var onu daha önce denedim 3-4 kere sıfırladım olmadı..
hayaletkurt o ayarlarıda gözden geçirdim daha önce..
fivestar wifi yok + net kapalı değil başka tarayıcılardan girebiliyorum nete :|
manyaki dediğini yarın deniyeceğim inş cd şuan arkadaşta..
bambam66 virüs zaten söz konusu değil sanırsam 3-4 tane prog.. tarattım çünkü sadece IE de var bu dediğin av'yi araştırdım ekseriyet olur olmadık şeyleri virüs olarak görüyormuş ondan indirmedim ama ısrarcıysan düzelir diyorsan indireyim..?
bu arada bilgiler için sağolun. -
Xir bunu yazdı:
-----------------------------
torpedo_XL gizlilikte öyle bir seçenek yok gelişmiş'te var onu daha önce denedim 3-4 kere sıfırladım olmadı..
hayaletkurt o ayarlarıda gözden geçirdim daha önce..
fivestar wifi yok + net kapalı değil başka tarayıcılardan girebiliyorum nete :|
manyaki dediğini yarın deniyeceğim inş cd şuan arkadaşta..
bambam66 virüs zaten söz konusu değil sanırsam 3-4 tane prog.. tarattım çünkü sadece IE de var bu dediğin av'yi araştırdım ekseriyet olur olmadık şeyleri virüs olarak görüyormuş ondan indirmedim ama ısrarcıysan düzelir diyorsan indireyim..?
bu arada bilgiler için sağolun.
-----------------------------rica ederim
-
Sorun'u çözdüm bayağıdır kullandığım eset smart security 4 o engelliyormuş silmiştim bir ara düzelmedi sonra tekrar yükledim düzelmediği için meğer sildikten sonra biraz zaman geçmesi lazım mış direk bağlanamıyor çünkü, gece hamachiden oyun oynarken mecbur güvenlik duvarını kapattım bayağı bır oynadık oyundan çıktım IE ye tıkladım açıldı inanılmaz sevindim tabi :| IE bir yana dünya bir yana gibi :D sonra gözüm av ye gitti bir baktım güvenlki duvarı kapalı dedim acaba ondanmı açıldı güvenlik duvarını açtım baktım IE 'ye açılmıyor yine, sonra kapadım güvenlik duvarını tekrar tıkladım bu seferde açılmadı yine aradan biraz zaman geçti tıkladım açıldı eseti komple sildim.. şuan ie'den giriyorum Eseti tekrar yükleyip IE yi engellememesi için ne yapmam lazım ? yani eskiden engellemiyordu .. bayağı uzun oldu ama :)