Tarayıcılarım Çok Yavaş Ve Donuyor
-
zalimadam bunu yazdı
sistem derecelendirmesi güncelleme ,donanım değişikliği filan fıstık gibi şeylere göre değişiklik gösterebilir. o önemli değilde:
benim pc de 5 ayda 3 tane 3 tb hdd duman olduğu için krizlere girip birtane eski kasadan 80 gb ide hdd buldum win 7 x64 ü çaktım.
hayatımda bukadar rahat olmamıştım. yaklaşık 6 aydır tık yok.
sizler böyle donanımlarla böyle sorunları nasıl yaşıyorsunuz buradan tahmin etmek zor.
ama eminim sürücü porblemidir.
tarayıcı dışında sorun yaşıyormusun peki ?
hocam bu laptop 5inci yılına girecek artık iyice yavaşlamaya başlamıştı SSD çaktım bitane ama şimdide işlemcide sorun görünüyor canım sıkıldı. Çok fazla zorlamıyorum aleti genel itibari ile yaşamıyorum diyebilirim.
-
hocam benim de çok yavaş ve takılıyo ama onboard takılıyom ondan sanırım benimki :)
sen bi driverlara iyi bak. sistem win8 mi bir de ? aldığında orj win8 ise böyle yapmaz sonradan win8e yükselttiysen driverlar çok sorun çıkartıyor
-
joe_black bunu yazdı
hocam benim de çok yavaş ve takılıyo ama onboard takılıyom ondan sanırım benimki :)
sen bi driverlara iyi bak. sistem win8 mi bir de ? aldığında orj win8 ise böyle yapmaz sonradan win8e yükselttiysen driverlar çok sorun çıkartıyor
win7 hocam, onboard takılıp takılmadığımı bilmiyorum nasıl kontrol edebilir ve düzeltebilirim ?