folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Tarayıcılarım Çok Yavaş Ve Donuyor

Tarayıcılarım Çok Yavaş Ve Donuyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

sistem derecelendirmesi güncelleme ,donanım değişikliği filan fıstık gibi şeylere göre değişiklik gösterebilir. o önemli değilde:

benim pc de 5 ayda 3 tane 3 tb hdd duman olduğu için krizlere girip birtane eski kasadan 80 gb ide hdd buldum win 7 x64 ü çaktım.

hayatımda bukadar rahat olmamıştım. yaklaşık 6 aydır tık yok. 

sizler böyle donanımlarla böyle sorunları nasıl yaşıyorsunuz buradan tahmin etmek zor.

ama eminim sürücü porblemidir.

tarayıcı dışında sorun yaşıyormusun peki ?

hocam bu laptop 5inci yılına girecek artık iyice yavaşlamaya başlamıştı SSD çaktım bitane ama şimdide işlemcide sorun görünüyor canım sıkıldı. Çok fazla zorlamıyorum aleti genel itibari ile yaşamıyorum diyebilirim.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam benim de çok yavaş ve takılıyo ama onboard takılıyom ondan sanırım benimki :)

sen bi driverlara iyi bak. sistem win8 mi bir de ? aldığında orj win8 ise böyle yapmaz sonradan win8e yükselttiysen driverlar çok sorun çıkartıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hocam benim de çok yavaş ve takılıyo ama onboard takılıyom ondan sanırım benimki :)

sen bi driverlara iyi bak. sistem win8 mi bir de ? aldığında orj win8 ise böyle yapmaz sonradan win8e yükselttiysen driverlar çok sorun çıkartıyor

win7 hocam, onboard takılıp takılmadığımı bilmiyorum nasıl kontrol edebilir ve düzeltebilirim ?

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
Toplam Hit: 1556 Toplam Mesaj: 14