Tarife Önerisi - Çözdüm
-
arkadaşlar bana önerdiği tarifelere tek tek baktım. bana göre tarifeyi buldum; s.e.ç. 500 1gb paketi her yöne 500 dk her yöne 1000 sms 1gb internet: 19 tl ohh be (: böyle bi tarife var herkesin bilgisi olsun (;
-
mkyb bunu yazdı
Operatörden faturalı hat kullanıpta istediği fiyatı alamayanlara önerim başka operatöre hat taşıma işlemi yaptırın ama anne kızlık soyadını bilerek yanlış verin. BTK bilgiler uyuşmadığı için numara taşımayı onaylamayacaktır.
Sonrasında sizin istediğiniz fiyatı vermeyen operatör sizi arayıp neden numara taşımak istediğinizi soracak ve size verebileceği en uygun fiyatı sunacaktır.
Bunu tam olarak nasıl yapacağım?
-
aylmz bunu yazdımkyb bunu yazdı
Operatörden faturalı hat kullanıpta istediği fiyatı alamayanlara önerim başka operatöre hat taşıma işlemi yaptırın ama anne kızlık soyadını bilerek yanlış verin. BTK bilgiler uyuşmadığı için numara taşımayı onaylamayacaktır.
Sonrasında sizin istediğiniz fiyatı vermeyen operatör sizi arayıp neden numara taşımak istediğinizi soracak ve size verebileceği en uygun fiyatı sunacaktır.
Bunu tam olarak nasıl yapacağım?
online işlemlere gir tarife ve taahhüt menüsünde yeni tarifeleri seçebiliyon. ama dikkat et kullandığın tarifenin taahhütü varsa extra paranı alırlar.