folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Tarih Bölümünde Okuyan/Mezun Olan Mürid(Ler)

Tarih Bölümünde Okuyan/Mezun Olan Mürid(Ler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek

Az çok bende internetten araştırma yaptım ama, bu bölümde okuyan yada mezun olanlardan bilgi almak istiyorum.

Tarih bölümü mezunları için iş olanakları nasıldır ? Yani bu bölümü okuduktan sonra işsiz kalma gibi bi problem olur mu ilerde ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

Hocam tarih bölümü okumadım ama çok da iş garantisi olan bir bölüm olduğunu düşünmüyorum ben.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

hocam bi sürü tarih mezunu var. şu an okuyan bi o kadar öğrenci var. kpss atamaları çok kötü diye biliyorum. 

eğer kpss çok çalışırım 90 alırım diyorsan git. veya kendini geliştirip 1 dersanede hoca olabilirsin.

yada yine çok kasarak üni'de kalmayı hedefleyebilirsin. 

çocuk gelişimine bak hocam 2 yıllık. erkeklere açılmış ise oraya git şu an rahat iş bulabilirsin. sanırım okul öncesine puanın tutmuyor tutarsa onu da tavsiye ederim. alımları epey sürecek ve özel sektörde de imkanları geniş.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

hocam bi sürü tarih mezunu var. şu an okuyan bi o kadar öğrenci var. kpss atamaları çok kötü diye biliyorum. 

eğer kpss çok çalışırım 90 alırım diyorsan git. veya kendini geliştirip 1 dersanede hoca olabilirsin.

çocuk gelişimine bak hocam 2 yıllık. erkeklere açılmış ise oraya git şu an rahat iş bulabilirsin. sanırım okul öncesine puanın tutmuyor tutarsa onu da tavsiye ederim. alımları epey sürecek ve özel sektörde de imkanları geniş.

Hocam ben kısmetse eğer tarih bölümünde yükselmek, uzmanlaşmak istiyorum. Lise ve dershane öğretmenliği düşünmüyorum zaten atanmaları bi o kadar zor. Genelde üni.de kalmak tercihim diye düşünüyorum. Yada yabancı dilimi iyi geliştirip avrupada master yapabilirim belki onun yanında rehber de olabilirim. Amacım iyi bi yere girip hakkını vere vere alnımın akıyla para kazanmak. Şuda bi gerçek, Türkiyede tarihçilere pek önem verilmiyor maalesef. Bakalım ne yapacaz..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    BLacKLorD34 bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

Hocam ben kısmetse eğer tarih bölümünde yükselmek, uzmanlaşmak istiyorum. Lise ve dershane öğretmenliği düşünmüyorum zaten atanmaları bi o kadar zor. Genelde üni.de kalmak tercihim diye düşünüyorum. Yada yabancı dilimi iyi geliştirip avrupada master yapabilirim belki onun yanında rehber de olabilirim. Amacım iyi bi yere girip hakkını vere vere alnımın akıyla para kazanmak. Şuda bi gerçek, Türkiyede tarihçilere pek önem verilmiyor maalesef. Bakalım ne yapacaz..

o zaman farklı oluyor hocam zaten. sistemin farkındasın zaten. üni'de kalmak için epey bi tırmalaman lazım. sınavları epey zorluyor insanı.

ayrıca şu da bi gerçek ki okul hayatın boyunca hep birilerinin peşinden gitmen gerekiyor.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

büyük ihtimal dershane öğretmeni olurlar

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

hangi unv dusunuyorsun

eger kendini gelistirmekse olay marmara fef in tarih kadrosu mukemmel

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

kuzenim 2002 mezunu bankacılık yapıyor şu anda...

l enfer c est les autres Sartre ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Okuyan gıdecek ılk 2 sene karı kız pesınde son ıkı sene ders pesınde mezun oluncada vah vah bu kdar yanı guzel 2 sene gecırırsın hepsı bu 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

ilgin varsa,gerçekten istiyorsan,istediğin yere ulaşırsın..Ama puan orayı tutuyor diye gideceğim diyorsan,biraz daha düşün..çünkü okul bitince diplomalı işsizler grubuna katılabilirsin

Poet tarafından 08/Tem/13 19:24 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek

Arkadaşlar açıkçası ben ygs ve lysye bu sene çalışmadım. Puanımda haliyle düşük vakıf üniversitesi tercih edeceğim. Lisede de 1 sene kaybım var vakit kaybetmeden bu sene iyi bir üniversiteye girmek istiyorum.

Vakıf üniversitelerinin içinde özellikle tarih bölümünde iyi eğitim veren bi üniversite tavsiye edebilir misiniz rica etsem?

Toplam Hit: 2263 Toplam Mesaj: 13