Tarih Boyunca Uygulanan İdam Çeşitleri
-
forumumuzun tozlu sayfalarından bulduğum bir kazıklı idam videosu konuyla alakası olabiceğini müridlerimizin vay a.q kazık nasıl adama sokulur adam ne tepki verir diye düşünmesinler diye bu nostaljik videonun linkini tekrardan veriyorum yaş sınırı yoktur.
-
gharghamel bunu yazdı:
-----------------------------düşünsen cok ceşitli idam yöntemi bulunabilir, misal adamı baglarsın tek tek ayak parmaklarını kesersin zorla herife yedirisin ayaklar bitince el parmaklarına gecersin .sonra kulak burun goz vb ölene kadar devam edersin. hatta adama iyilik olsun diye parmakları falan pişirirsin baharat falan atarsın oyle yedirirsin , ama ne gerek war bunlara vur giyotine gitsin amk.
----------------------------- öööööööö Mide spazmı geçirecem bune biçim hikaye (: -
bu ne lan videoya çekmisler midem kalkti birde çocuklar seyrediyo :S:S
-
Baya Sağlam Taktikler :D
-
Athzai_Khaine arkadaşıma teşekkürler.Bir yıl geçti üstünden hala duruyor işkence resimleri.
-
http://marshallus.free.fr/videos.php?video=93.wmv
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kosovali bunu yazdı:
-----------------------------
hoca bide şölebi işkence vardı mahkumu alıyolar sessiz bir odaya götürüyolar oturtuyolar sadalyeye kımıldayamayacak şekilde baglıyolar ondan sonra kafasına aliminyum tencere koyuyular sabitliyolar sonrada yukarda tek tek su damlıyo günlerce sessiz odanın içinde dın dın dın dın dın diye adam kafayı yiyiyo tabi bunu yapanlarda japonlar diye duymuştum
-----------------------------onu osmanlı yapıyormuş tarih hocam demişti :(
-----------------------------Yok hoca Çin işi o
-
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------Kazığa oturma: Bilek kalınlığında bir kazık, mahkumun kuyruk sokumundan başlayarak ensesine kadar sokulurdu. Kazığın omurilik ve iç organlara zarar vermemesine özen gösterilirdi. Ardından kazık mahkumla birlikte dikilir ve mahkumun ölmesi günler sürerdi.
sanırsam buda osmanlıda vardı
-----------------------------Yok abi Osmanlı'da falan bizimkiler direk kafa keser ya da boğardı... Bu daha çok Slavlar'da...
-
ben bi kafa kesme aliyim en insaflısı o .d
-
dunyahali bunu yazdı:
-----------------------------
ben bi kafa kesme aliyim en insaflısı o .d
-----------------------------yaaaa nerden okudum seni üfff oruçlu oruçlu bana hatirlattin o videoyuuu...
canli canli, bir kaç gün kendime gelemistim.