Tarih Boyunca Uygulanmış İdam Şekilleri
-
Yarıdan sonrasını okuyamadım.iğrenç ve insanların ne kadar acımasız olabileceğini ve zamanında olduğunun bir kanıtı
-
bir ara da forumda genc osmanin dassaklarindan slklLarak olduruldugu iddaa edilmisti:D
-
capkin bunu yazdı:
-----------------------------
bir ara da forumda genc osmanin dassaklarindan slklLarak olduruldugu iddaa edilmisti:D
-----------------------------bende öyle biliyorum.
şöyle biliyorum aslında :
boğmaya çalışıyorlar(kan dökülmeden öldürülmek istenmiş)
2 kişi mi ne atılıyor genç osman'a
bu ikisini de halledince
yumurtalıklarından sıkarak etkisiz hale getiriyorlar(deneyin bakalım kendinizde noluyor:D)
sonra boğuyorlar.
Böyle biliyorum.
ayrıca komik bir yan göremedim?
-
Burada yazılmamıs ama benim bir tane bildiğim güzel bir infaz şekli var demir boğa.Kurban,tabanında küçük iğnelerin bulundugu demirden yapılmıs boganın içine çıplak şekilde yerleştirilir.Alttan alta ateş verilir.Bir süre sonra ateş dayanılmaz boyutlara ulasınca kurban içinde zıplama başlar fakat bu sefer iğneler canını yakar.Böyle bir süre sonra kurban yanarak ölür.Çıglıkları ve bagrışları boganın burunlarına yerleştirlen düdükler nedeni ile etfrafa neşe saçan melodiler gibi gelirmiş kulaga.
-
içim açıldı:S
-
okurken bile canım acıdı... :S
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Ağaca vurdurarak idam $ekli niye yok :| http://www.metacafe.com/watch/1263048//
-----------------------------Video has been removed from Metacafe
-
Bende Metal Fırtına kitabında okumuştum;
Bir varilin için kolları ve kafası dışarıda kalacak şekilde yerleştiriyordu, ve ardından yemek vermeye başlıyor, mahkum dışkısını kendi bulunduğu varilin içine yapıyor ve kendi pisliği ile kendi vücudunu çürüterek ölüyor.
-
IRON MAIDENNNNNNN !
kesinlikle hastasıyım :)
bu arada
o Genc Osman olayını ben söledim hatta tecavuz deedilmiş Genc Osmana ama kaldıramayanlar vardı :D
-
capkin bunu yazdı:
bir ara da forumda genc osmanin dassaklarindan slklLarak olduruldugu iddaa edilmisti:D-------------------------------------------------------
abi o gerçek galiba,bu mülkün sultanlari diye bir kitapta da yazıyor