Tarihi Eser Köstekli Saat
-
-
değerini bilmem ama şekli güzelmiş :)
-
Bi de bilgisi olan biri çıksa :) vardı sanki antikadan anlayan birileri burda ya bekliyip görcez
-
Bilgim yok ama bir ilan var. Senin değilse ilan şu http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-antika-aksesuar-hislon-marka-antika-kostekli-cep-saati-dede-yadigari-116874241/detay/
Efendi tarafından 26/Eki/13 13:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Hislon firmasının kurulalı kaç yıl olduki saati tarihi eser olsun,
-
Oncellikle merhaba dostum. Kostekli saatler meraklilarina iyi fiyatlara satilabilir. Saatin kasasinda gumus kullanilmissa vr yelkovan saniyelik altinsa bunlar saatin antika degerine deger katar ve saatin onemini kanitlar. Oncellikle bu gibi durumlar var mi varsa ogren. Saatin cami ve ya ic parcalardan degisen olup olmadigida onemli bi husus. Ayrica saatini kurup kulagna dayadiginda saatli bomba gibi yani clik clok clik clok gibi temiz saniye hareketleride kostekli saatlerde onemli bi noktadir. Gelelim fiyatina az once arkadadin sahibinden ilanindaki fiyat acik konusmak gerekirse abarti. Ama elindeki saat gibi manevi degerini veya koleksiyon baslangici olabilicegni dusunursek parayada ihtiyacin yoksa en az ilandaki fiyata koy. Net bi fiyat gormeden soylemek zor yillarca saatcilik yapan birini bulursan fiyati daha iyi ogrenebilirsin soyliyeceklerim bu kadar hislon kostekli saatlerle ilgili pek bilgiye sahip degilim genel konustum daha fafkli kostekli saatin varsa yardimci olabilirim.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Hislon firmasının kurulalı kaç yıl olduki saati tarihi eser olsun,
85 yıl olmuş
Efendi bunu yazdı
Bilgim yok ama bir ilan var. Senin değilse ilan şu http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-antika-aksesuar-hislon-marka-antika-kostekli-cep-saati-d
yok benim değil kardeşim rubis 15 17 falan kodları var benimki rubis 16 farkeder sanırısam. internette bi bilgi yok
Mythbusters cvp için teşekkürler gösterdiğin yoldan bi gidim belki bişeyler çıkar. Bu ayrıntıları bilmiyordum tekrardan sağol.
-
Kondisyonu kötü ve sıradan bir marka. 50-100 liradan fazla etmez. 16 dediğin içindeki taş sayısı. Bütün mekanik saatlerde aşınmayı engellemek için kullanılır. Saatçiye götür, güzelce bakım yaptır, yadigar olarak kullan veya sakla. Maddi değeri yok.
karabudun tarafından 26/Eki/13 15:33 tarihinde düzenlenmiştir -
satmaktansa elde tutmak daha değerli bence
-
Prometheus bunu yazdı
satmaktansa elde tutmak daha değerli bence
-
bende de Zenith Grand Prix Paris 1900 modeli var Allah satmayı düşündürmesin üstelik manevi değeri var