Tarihin En İhtişamlı Ordusu - OSMANLI
-

Tarihin En İhtişamlı Ordusu - OSMANLI (VİDEO)
حَدَّثَنَا عَبْدُ اللَّهِ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي شَيْبَةَ وَسَمِعْتُهُ أَنَا مِنْ عَبْدِ اللَّهِ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ أَبِي شَيْبَةَ قَالَ ثَنَا زَيْدُ بْنُ الْحُبَابِ قَالَ حَدَّثَنِي الْوَلِيدُ بْنُ الْمُغِيرَةِ الْمَعَافِرِيُّ قَالَ حَدَّثَنِي عَبْدُ اللَّهِ بْنُ بِشْرٍ الْخَثْعَمِيُّ عَنْ أَبِيهِ أَنَّهُ سَمِعَ النَّبِيَّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ يَقُولُ لَتُفْتَحَنَّ الْقُسْطَنْطِينِيَّةُ فَلَنِعْمَ الْأَمِيرُ أَمِيرُهَا وَلَنِعْمَ الْجَيْشُ ذَلِكَ الْجَيْشُ
قَالَ فَدَعَانِي مَسْلَمَةُ بْنُ عَبْدِ الْمَلِكِ فَسَأَلَنِي فَحَدَّثْتُهُ فَغَزَا الْقُسْطَنْطِينِيَّةَ
Peygamber Efendimiz (a.s.) söyle buyurmustur:
“Istanbul mutlaka fethedilecektir. Onu fetheden komutan ne güzel komutan, onu fetheden ordu ne güzel ordudur.”
Savasdayken dahi adaleti elden bırakmayan Rasulullahın (s.a.v) izinden ayrılmayan bu mükemmel osmanlı ordusu hakkındaki videodur ..
http://uploaded.to/file/09dfyn/Tarihin_En_Ihtisamli_Ordusu_OSMANLI_ORDUSU.part1.r ar
http://uploaded.to/file/45wbea/Tarihin_En_Ihtisamli_Ordusu_OSMANLI_ORDUSU.part2.r ar
-
Hocam paylaşımlar süper.Senin gibi insanlar lazım bu siteye.Boş konuşan insan bu siteye uğramasın bence.
-
Beğendiysen Sevindim Hocam :) Tarih-Atatürk-Bilim gibi belgeselleri Şimdi derleyip Sunuyorum Kaçırmamaya özen gösteriyorum...
-
çekiyorum enes mucx :D
-
emeğine saygı hocam.Ne devletti beee.
-
Bende Bugün Akıncılarla ilgili bi yazı okumuştum. Akıncı birliklerine bir kere daha hayran oldum. Osmanlının Komandoları. :W
Şimdi bunu da indireyim bakalım neler diyor :W
-
ellerine sağlık enes
Sas+Sat+BordoBereli karışımı bir güc Akıncı
-
eline saglık kardes
tamda sıkıntıdan pcde muzikleri karıstırıyodum mehter albumunu gordum
playliste koymus dinliyodum hepsini senin konuyu gordum
-
hocam sen siteye girdiğimden beri ençok paylaşımda bulunan insansın kitap program vb. bukadar arşivi nerden buluyon
-
evet akıncılar çok meşhurdur avrupada.avrupalıların korkulu rüyasıdır.güç fizik olarak da normal insandan daha farklı yetiştirilirlermiş.her akıncı bir rambo.hatta daha da ileri.polat alemdar :)
-

rar dosyasını klaresöre çıkartamıyorum.. nasıl çıkartabilirim arkadşalar.
Toplam Hit: 2468 Toplam Mesaj: 13