Tarihseverler Bir Sorum Var
-
Merhaba arkadaşlar bi yerde şunu okudum;
" Emevi soyundan gelen Muaviye'nin halife olması ile birlikte İslam tarihinde Emeviler dönemi başlamıştır.Muaviye öncelikle İslam Devleti'nin merkezini Küfe'den Şam'a taşımıştır."
Sorum ise neden merkezi Küfe'den Şam'a taşımıştır?
-
Neden başkent Ankara oldu gibi sormuşsun :D keyfi alâ ları öyle istemiş :DD
-
Evet hocam başkentin Ankara seçilmesinin de nedenleri keyf-i ala olarak seçilmedi herhalde.
-
Onu bunu bilmemde hoca.İslam dini deformasyona uğramaya başladı bu dönemle birlikte.Bütün pislik,yalan,dolan ne ararsan bu dönemle birlikte islam dinine dahil edilip sanki bu dine aitmiş gibi gösterildi.Hala da öyle gidiyor ne yazık ki.
karabuyucu tarafından 19/Ara/12 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
karabuyucu bunu yazdı
Onu bunu bilmemde hoca.İslam dini deformasyona uğramaya başladı bu dönemle birlikte.Bütün pislik,yalan,dolan ne ararsan bu dönemle birlikte islam dinine dahil edilip sanki bu dine aitmiş gibi gösterildi.Hala da öyle gidiyor ne yazık ki.
-
Tamam hocam görüşüne saygı duyuyorum da şimdi tartışma çıkmasın sorunun cevabını arıyorum.

-
LethaLImpacT bunu yazdı
Tamam hocam görüşüne saygı duyuyorum da şimdi tartışma çıkmasın sorunun cevabını arıyorum.

Yok hocam tartışma çıksın diye yapmadım. :D Anlık geldi öyle :D
-
LethaLImpacT bunu yazdı

yuh oğlum sitede bu tarz smile lar kullanma sanki çömezsin
NOT: çömezliğime bakmayın ASIMINNESLI'yim ben :D
-
asimmurat bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı

asım uza

-
LethaLImpacT bunu yazdıasimmurat bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı

asım uza

edit bana diyene bak ÇÖMEZZ
-
dinidir herhalde. coğrafi de olabilir.