folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tarihteki En İlginç Ölüm Sebepleri

Tarihteki En İlginç Ölüm Sebepleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    en son ölüm yunan mitolojisindeki narcissa'ya nın ölümü :S

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Kız nası iştahlı bakıyo rasputininkine yaaa

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    svs
    svs's avatar
    Erkek

Pc-ErrOr bunu yazdı:
    -----------------------------
    şu can kurtarıcıların yaptığı olayı sevdim :P kutlamaya bakarmısın :D belki bilerek öldürmüşlerdir :P öyle bi kutlama görmedim ben hiç wala :D
    ----------------------------

harbiden bilerek yapmışlardır :):)  adamalr bi dahaki sene işsiz kalmaktansa bi kurban vermeyi tercih etmişlerdir  :D:D:D

Hep kardeş olacak değiliz ya, yaşasın halkların sevgililiği...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek
    Hem Adamları Hem Konuyu Hortlattınız :S

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

yaw ilginç olmasina ilginç de bizim türkiyede daha şaşirtici ölümler var. açlikdan ölme v.s v.s gibi

bakin geçen hafta binevler'e giden bir yol var kahramanmaraşa gelenler bilirler, düz bir yol Adamin teki alkollü bi şekilde oradan arabayi kaptiriyor 100 200 hızı bilinmiyor tabi, 2 çocuk 1 kadın karşidan karşiya geçmeye çalişirken onlari altina aliyor. çocugun kafasi 100 metre kadar gidiyor annenin ayagı diger çocukda bişi yok ama oda ölüyor

ilginç demi allah rahmet eylesin

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Hmm güzelmiş Adolf Hitlerinde  tuaf ölümü vardı siyanür içip ağzına sıkmıştı...:)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

Valla okuyun ca tuhaf oluyo insan ne ölümler var   sen çişini tut ,eyfel kulesinden atla, 1.5 m sakal bırak 

entuhafı  100  cankurtaranın  arasın da birinin boğularak ölmesi

I know me you know you.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------

yaw ilginç olmasina ilginç de bizim türkiyede daha şaşirtici ölümler var. açlikdan ölme v.s v.s gibi

bakin geçen hafta binevler'e giden bir yol var kahramanmaraşa gelenler bilirler, düz bir yol Adamin teki alkollü bi şekilde oradan arabayi kaptiriyor 100 200 hızı bilinmiyor tabi, 2 çocuk 1 kadın karşidan karşiya geçmeye çalişirken onlari altina aliyor. çocugun kafasi 100 metre kadar gidiyor annenin ayagı diger çocukda bişi yok ama oda ölüyor

ilginç demi allah rahmet eylesin

allah rahmet eylesin.... maraşın neresindesin bu arada bende maraşta okuyorum

Orman Mühendisi //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Orion
    Orion's avatar
    Erkek
    bnde bunun gibi bi kaç hikaye duymuştum mesela ünlü bir gemi kaptanı tam 40 kez deniz kazası geçiriyor ama adama bişi olmuyor sora herif bir gün ewde su içerken su nefes borusuna kaçıp boğulmasına neden oluo ve geberiyo:d

İ.E
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

1869-1916 yılları arasında yaşayan Rus Grigori Rasputin ölüm konusunda oldukça deneyim kazanmıştı. İlk olarak 10 kişiyi öldürebilecek kadar zehir verilen Rasputin, daha sonra sırtından vurulmuş, ancak tekrar kendine geldiği gelince 3 el daha ateş edilmişti. Rasputin'in hala yaşadığını gören katilleri, bu kez sopalarla onu dövmüş, daha sonra da donmuş bir nehire atmışlardı. Bu noktadan sonra Rasputin'in öldüğü tahmin ediliyor.

Adamın tipe bakın ben tırstım bu adam ölmemişdir hala :) 

(:
Toplam Hit: 6127 Toplam Mesaj: 29