Tarihteki En İlginç Ölüm Sebepleri
-
en son ölüm yunan mitolojisindeki narcissa'ya nın ölümü :S
-
Kız nası iştahlı bakıyo rasputininkine yaaa
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
şu can kurtarıcıların yaptığı olayı sevdim :P kutlamaya bakarmısın :D belki bilerek öldürmüşlerdir :P öyle bi kutlama görmedim ben hiç wala :D
----------------------------harbiden bilerek yapmışlardır :):) adamalr bi dahaki sene işsiz kalmaktansa bi kurban vermeyi tercih etmişlerdir :D:D:D
-
Hem Adamları Hem Konuyu Hortlattınız :S
-
yaw ilginç olmasina ilginç de bizim türkiyede daha şaşirtici ölümler var. açlikdan ölme v.s v.s gibi
bakin geçen hafta binevler'e giden bir yol var kahramanmaraşa gelenler bilirler, düz bir yol Adamin teki alkollü bi şekilde oradan arabayi kaptiriyor 100 200 hızı bilinmiyor tabi, 2 çocuk 1 kadın karşidan karşiya geçmeye çalişirken onlari altina aliyor. çocugun kafasi 100 metre kadar gidiyor annenin ayagı diger çocukda bişi yok ama oda ölüyor
ilginç demi allah rahmet eylesin
-
Hmm güzelmiş Adolf Hitlerinde tuaf ölümü vardı siyanür içip ağzına sıkmıştı...:)
-
Valla okuyun ca tuhaf oluyo insan ne ölümler var sen çişini tut ,eyfel kulesinden atla, 1.5 m sakal bırak
entuhafı 100 cankurtaranın arasın da birinin boğularak ölmesi
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------yaw ilginç olmasina ilginç de bizim türkiyede daha şaşirtici ölümler var. açlikdan ölme v.s v.s gibi
bakin geçen hafta binevler'e giden bir yol var kahramanmaraşa gelenler bilirler, düz bir yol Adamin teki alkollü bi şekilde oradan arabayi kaptiriyor 100 200 hızı bilinmiyor tabi, 2 çocuk 1 kadın karşidan karşiya geçmeye çalişirken onlari altina aliyor. çocugun kafasi 100 metre kadar gidiyor annenin ayagı diger çocukda bişi yok ama oda ölüyor
ilginç demi allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin.... maraşın neresindesin bu arada bende maraşta okuyorum
-
bnde bunun gibi bi kaç hikaye duymuştum mesela ünlü bir gemi kaptanı tam 40 kez deniz kazası geçiriyor ama adama bişi olmuyor sora herif bir gün ewde su içerken su nefes borusuna kaçıp boğulmasına neden oluo ve geberiyo:d
-
1869-1916 yılları arasında yaşayan Rus Grigori Rasputin ölüm konusunda oldukça deneyim kazanmıştı. İlk olarak 10 kişiyi öldürebilecek kadar zehir verilen Rasputin, daha sonra sırtından vurulmuş, ancak tekrar kendine geldiği gelince 3 el daha ateş edilmişti. Rasputin'in hala yaşadığını gören katilleri, bu kez sopalarla onu dövmüş, daha sonra da donmuş bir nehire atmışlardı. Bu noktadan sonra Rasputin'in öldüğü tahmin ediliyor.
Adamın tipe bakın ben tırstım bu adam ölmemişdir hala :)