Tariqat Beyaz Show"Da Buuşsun Diyenler Buraya :)
-
euheuehehe:D super olur :):):)
-
Hemen organize edelim, eğer ciddi ciddi gidilecek olursa belki yardım edebilirim... ( belki dedim )
-
TARİKAT OKAN DA BULUŞSUN sesimiz duyulur dava bile düşer medyaya yansıyınca
-
hocam bence Oktay Usta ya katılalım ora daha matrak :)
-
Stüdyolar zaten bizim burda askerden önce gitmeye kalktık bir arkadaşın tanıdığının tanıdığının herekesinin organizasyon şirketi var ( ama gidemedik )
-
Daha önce düşünüldü fakat gelen nüfusu sadece erkekler oluşturduğu için program tarafından kabul edilmedi.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Daha önce düşünüldü fakat gelen nüfusu sadece erkekler oluşturduğu için program tarafından kabul edilmedi.
-----------------------------hocam oraya gidince zaten bir sürü kız grubu oluyor onlarla konuşulur anlaşılır birlikte girilir, hani köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali ( uydu mu ki söz )
-
Bi akrabam kanal d muhabiri giriş kartı fln var,o sokarım ben sizi dedi ama bayan müritlerde olursa işimiz daha garanti olr gibime geliyor..
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam oraya gidince zaten bir sürü kız grubu oluyor onlarla konuşulur anlaşılır birlikte girilir, hani köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali ( uydu mu ki söz )
-----------------------------Dediğin şekilde olmuyor, belli bir kontejan olduğu için liste istiyorlar.
-
vlla çok güzel olur :D