folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tarlada Koskoca " HAYIR " Yazıyor!

Tarlada Koskoca " HAYIR " Yazıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

MuhammeT bunu yazdı:

çifçiler iki dönemdir kan ağlıyor.

bugün herkes bir baksın köylerinde akrabalarının durumlarına. 10 yıl öncesine ve sonrasına.

benim tanıdığım tüö çiftçiler 10 yıl öncesinde bolluk içeirisindelerdi. şuan baktığımda ise ne inekleri kalmış işletmelerinde nede ambarları dolu.

hatırlarım önceden mazotu bidon bidon alırdı çiftçim elinde para oldğunda ekim zamanı kullanmak için.

şuan bakıyorum çiftçi petrole hesap açtırmış ekin kalkımına kadar deftere yazdırıyor.

çifrçi şaşırmış durumda. ekin kalkınca gübre parasımı vericek petrolcüye mazot parasımı yada bankaya borçlarını mı ödeyecek.  kendi yiyeceği ekmeği saymıyoruz daha...

Allah yardımcıları olsun. Bu ülke bir Tarım Ülkesidir. Dışarıdan bir bardak su bile almasak yüzyıllarca kendi kendimize bakabilicek durumdayken şuan kendimize bakamayacak duruma ve dışarıya bağlanmaya son süratle devam etmeye başladık.

Tarım bakanı hayvancılıkta büyük ilerleme yaptık dedi 1 ay öncesinde mecliste. Biri de dedi ki SANA SORMAZLARMI BUGÜN ETİ NEDEN DIŞARIDAN GETİRİYORSUN DİYE..   

bu millet artık sorsun hesabını..

BAKIN ADAMLAR NASIL HESAP SORMA PEŞİNDE....     BİZ DE İCARAAT YOK LAF VAR. REFERANDUM YAKLAŞIYOR. BAKALIM BİZİM DE HESAP SORMAYA CESARETİMİZ NEKADAR

BAKIN ADAMLAR NASIL HESAP SORMA PEŞİNDE....     BİZ DE İCARAAT YOK LAF VAR. REFERANDUM YAKLAŞIYOR. BAKALIM BİZİM DE HESAP SORMAYA CESARETİMİZ NEKADAR

Sen referandumda akpye değil, anayasa değişikliğine oy vereceksin. Hatırlatayım dedim.

Hayır hocam akpnin anayasasına oy vereceğiz.

Halkın anayasası filan değil bu.Kuvvetler ayrılığı ilkesini yıkmak istiyorlar ve kendilerini güvence altına alacaklar bu sayede.

Bu nedenle benim oyum "HAYIR" dan yana

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

Sen referandumda akpye değil, anayasa değişikliğine oy vereceksin. Hatırlatayım dedim.

Halkın anayasası filan değil bu.Kuvvetler ayrılığı ilkesini yıkmak istiyorlar ve kendilerini güvence altına alacaklar bu sayede.

Akpnin hazırladığı anayasaya oy vereceğiz.

Bu özgürlükleri getirmesi ve daha çok kişinin bir mevkide belirleyici görev üstlenmesi sebebi ile daha demokratik ve daha çok kişinin katılacağı bu yüzden daha demokratik bir anayasa olacaktır.

Kuvvetler ayrılığı ilkesini yıkan hiç bir madde yoktur, dolayısıyla kendilerini güvence altına alamayacaklardır.

Bir göz at yargıtay danıştay ve hsyk nın seçim sistemine. HSYK; yargıtay ve danıştay üyelerini seçiyor, Yargıtay genel kurulu ve danıştay genel kurulundan gelen adaylardan da hsyk seçiliyor. Yani kendi içinde kapalı, devir daim yapıp duruyorlar. Bu 80 den beri değil, 60 tan beri böyle. Ve de şu an hsyk üyelerinde biri sünni, diğerleri alevi. Bu bizi ilgilendirir mi? Hayır. Bizi ne ilgilendirir? Bizi onların alevicilik yapması ilgilendirir. İşte bu yüzden hsyk kendi içine kapanık marksist düşünceli insanlardan oluşup hiçbir yeniliğe açık değildir ve de bir müdahale olmazsa bu böyle devam edecektir. Avrupa ülkelerine baktığınız zaman durum çok farklı. Adamlarda öğretim üyesinden avukata, ekonomistinden her alana kadar üyeler var. Hakimler ego merkezli düşünürler. Bu kendilerinin itirafıdır. İşte bu yüzden dolayı aralarına farklı fikirlerinin karışmaması bu ülkeyi geriye götürür. Yeni sistemde ne olacak? Yeni sistemde 13500 tane hakim ve savcı oy kullanacak. Önceden hiç bir hakim ve savcıyı takmayan dokunulmaz üyeler artık onları umursamak zorunda kalacaklar. Bakın: Oy verenler şu bu değil. Kendi alanlarında uzman hakim ve savcılar.

Bir de enteresan olan nokta şu: Milliyetçi kesim dediğimiz halkın içinden gelen, halk ile bütünleşik kesim bile, bu yöntemle dolayısıyla söz alma hakkına sahip olacakken, bu kesimin hayır oyu kullanacak olması. Sorun varsa pm at. En ince ayrıntısına kadar inerim.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Nitrous bunu yazdı:

Akpnin hazırladığı anayasaya oy vereceğiz.

Bu özgürlükleri getirmesi ve daha çok kişinin bir mevkide belirleyici görev üstlenmesi sebebi ile daha demokratik ve daha çok kişinin katılacağı bu yüzden daha demokratik bir anayasa olacaktır.

Kuvvetler ayrılığı ilkesini yıkan hiç bir madde yoktur, dolayısıyla kendilerini güvence altına alamayacaklardır.

Bir göz at yargıtay danıştay ve hsyk nın seçim sistemine. HSYK; yargıtay ve danıştay üyelerini seçiyor, Yargıtay genel kurulu ve danıştay genel kurulundan gelen adaylardan da hsyk seçiliyor. Yani kendi içinde kapalı, devir daim yapıp duruyorlar. Bu 80 den beri değil, 60 tan beri böyle. Ve de şu an hsyk üyelerinde biri sünni, diğerleri alevi. Bu bizi ilgilendirir mi? Hayır. Bizi ne ilgilendirir? Bizi onların alevicilik yapması ilgilendirir. İşte bu yüzden hsyk kendi içine kapanık marksist düşünceli insanlardan oluşup hiçbir yeniliğe açık değildir ve de bir müdahale olmazsa bu böyle devam edecektir. Avrupa ülkelerine baktığınız zaman durum çok farklı. Adamlarda öğretim üyesinden avukata, ekonomistinden her alana kadar üyeler var. Hakimler ego merkezli düşünürler. Bu kendilerinin itirafıdır. İşte bu yüzden dolayı aralarına farklı fikirlerinin karışmaması bu ülkeyi geriye götürür. Yeni sistemde ne olacak? Yeni sistemde 13500 tane hakim ve savcı oy kullanacak. Önceden hiç bir hakim ve savcıyı takmayan dokunulmaz üyeler artık onları umursamak zorunda kalacaklar. Bakın: Oy verenler şu bu değil. Kendi alanlarında uzman hakim ve savcılar.

Bir de enteresan olan nokta şu: Milliyetçi kesim dediğimiz halkın içinden gelen, halk ile bütünleşik kesim bile, bu yöntemle dolayısıyla söz alma hakkına sahip olacakken, bu kesimin hayır oyu kullanacak olması. Sorun varsa pm at. En ince ayrıntısına kadar inerim.

Hocam ben mezhep boyutunda bakmıyorum olaya.Hukuk'un üstünlüğünü benimsemiş insanların orada olduğuna inanıyorum.Bu kanımın sebebi şudur sonuçta seninde bahsettiğin gibi bir yapılanmanın olduğunu eskiden beri duyar biliriz.Ancak böyle bir yapıya sahip hsyk danıştay anayasa mahkemesi gibi kurumlarda akp yanlısı hukuk adamlarıda var.Bunlar nasıl sızmış o 4 yanı kapalı politbürovari yere. En basitinden Haşim Kılıç eşini tanıyorum bizzat muhafazakar bir kişi.

ve bir anlam kargaşası var galiba yada gecenin etkisi üzerimde. hocam biri alevi biri sünni demişsin bende bunu onaylıyorum. ama diyorsun ki alevicilik yapılıyor ve marksist düşünce hakim. Buna sünnü üyeler nasıl sessiz kalıyor hiç söz ve karar hakları yok mu? 

Hocam kuvvetler ayrılığı ilkesine direkmen tehlike oluşturan bir kanun bu. Meclis ve cumhurbaşkanı anayasa mahkemesinin 3 te birini seçecek. 

Bu ne demek hocam? tamamen yargının siyasallaşmasıdır işte. Benim oy verdiğim parti dahi iktidara gelse cumhurbaşkanıda benim siyasi görüşümden olsa böyle birşeye evet demem.Her yere siyaset karıştı yargıyı bırakın bari.Bu oy sistemi ne ya sınav yapsalar daha iyi vallaha. kpss gibi bir sınava girsinler en yüksek puanı alanlar girsin en azından bilgili olan gider yandaş yada belli bir grubun seçtiği olan değil.

Herkez ister ülke yönetiminde söz sahibi olmak ama hukuk gibi konularda işi ehil olanlar yapmalı sevdiğim adam yapsın benim akrabam hısmım arkadaşım geçsin oraya olmaz hocam.

Bende şuna şaşıyorum

Neden tüm maddeler paket halinde?

neden tek tek oylanmadı.

Pardon oylandı

hatta bir kısmı mecliste kabul edilmedi.

ama ne oldu?

tayyip padişah dedi ya ya hep ya hiç 

malesef kabul edilmeyen maddelere rağmen paket olduğu gibi geçti.

Hap gibi yutturacağım demişti zaten.

Bu ne demek biliyormusunuz

1000 gram koyun etinin içine 100 gram domuz eti koymuşlar hadi bunu yiyin diyolar biz haram diyoruz aa bak koyun etine haram diyorlar bunlar şöyle bunlar böyle diyorlar.koyun etiyle domuz etini ayrı koymuyorlar masaya.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Hiç bir sebep araştırmaksızın , sırf akpnin şerefsizliği ve Milliyetçi kesim üzerindeki düşünceleri yüzünden körü körüne hayır diyeceğim..

Siktirsin gitsin atını okyanus ötesindeki abileriyle sürsün bu ne arkadaş sıkıldık artık.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

Hiç bir sebep araştırmaksızın , sırf akpnin şerefsizliği ve Milliyetçi kesim üzerindeki düşünceleri yüzünden körü körüne hayır diyeceğim..

Siktirsin gitsin atını okyanus ötesindeki abileriyle sürsün bu ne arkadaş sıkıldık artık.

hacı dünya uzaya gidio biz daa 80 lerin anayasasıyla yönetiliyoruz ayıp yani

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

anayasayla uzayın ne alakası var?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

http://img33.imageshack.us/img33/1672/152016737150720102.jpghttp://img443.imageshack.us/img443/9996/152016737150720103.jpg

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

hocam burada saçmaladın :) anayasalar zaten köklüdür..değişikliğe gidilsede çok az maddeler değişir..Zaten kendi anayasmızıda topyekün bize ait değildi sanırsam..malum iskandinaw yarımadasındaki ülkeden aldık..

yorgun senarist .]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

İman gücünle mi çıkacan uzaya hacı. Esselevatuvettayibat hoba mars akar.

Millet üzerinde oyun oynamayı bıraksın da bölücük yeminlerini bir köşeye atsın da birlik beraberlik içerisinde muasır medeniyetler seviyesine çıkabilelim.

Ekleme :

Bir de o darbe dönemlerini kime satıyorlar ?

Eski ülkücü diye çıkartmışlar 2-3 tane hükümet yalakası.. kesin alperen adı verilen çakma ülkücü dincilerdir onlarda..

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

haha çok iyi. helal olsun:)

Toplam Hit: 6384 Toplam Mesaj: 36