Tarot 960 Full Set (Hava Çekimi İşine Girmek İsteyenlere)
-
ÇeHava çekimi işine girmek isteyenlere en ideal sistemdir.
cihaz sıfırdır ve tüm testleri yapılmıştır detaylı bilgi: 0 544 440 77 00
FİYAT: 15.000 TL
demo çekimler: http://www.youtube.com/watch?v=Xgalsfg9_bA
http://www.flyturk.com.tr/25-tarot-960-full-set.html

CİHAZ DETAY BİLGİLERİ:
Tarot 960 frame
T-motor mn4014 330 kv antigravity motorlar
karbon 15" pervaneler
otomotik iniş takimi
iosd
Sony Nex5n
Sony Nex5 Gimbal - 32 bit alexmos kart
naza v2
6s gens tattu 10.000 mah lipo
profesyonel çok amaçlı 4.lu şarj cihazi
futaba t8fg 14 kanal kumanda
5.8 fpv skyzone ekran dvr özellikli kendinden alicili
-
fiyat iyi la
bir tek alexmos gimbal yerine biraz daha prof bişey olabilirdi.
benim walkerayı satıp üzerine 14.000 tl eklersem satın alabilirim :)
-
gimbal çok özenle toplanmıştır zenmuse kalitesindedir
-
Cok merakim var sunlara ama cok pahali be haci abi... Param olsa alir kendimi gelistirir ise atilirdim batsam da yanmam parasina zevki kar kalirdi o kadar merakim var ama param yok simdilik kalsin :)
Bide bisey sorayim
Cekim yaparken goruntuyu kablosuz aktarip ayni anda izliyo musun? Bide bu isi en iyi yapmak icin illa iki kisi mi kontrol etmesi lazim biri kopteri biri kamerayi?
Son olarak da logonuzu cok begendim isleriniz guzel. Bursa da isiniz olursa izlemek icin cagirin benide lutfen. Soz bi tur versene diye israr etmicem :)
Liquid tarafından 30/Ara/14 13:03 tarihinde düzenlenmiştir -
likid merhaba istersen ben cevap vereyim
kullandıgımız kumandalar 2.4 ghz oldugu için genelde 5.8 ghz görüntü alıcı ve verisi kullanırız
kullanılan ekipman kalitesine göre 10 km ye kadar görüntü aktarımı yapabiliriz üzerinde kafa patlatırsan çok daha yüksek mesafelere cıkmak mumkun
istanbula gelirsen bir tur verebilirim :)
soruna gelince eğer gözlük ile uculuyorsa ve ticari çekim yapılıyorsa 2. bir kişi çok iyi olur
ama yerde monitörlü istasyon var ise çokta gerek olmayabilir pilotaja göre
DestinatioN tarafından 30/Ara/14 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Hava cekimi dedigin is nasil bir is
-
MuhammeT bunu yazdı
yerden yükse olan çekim olabilir :O
-
MuhammeT bunu yazdı
Youtube linki var yukarıda. Oldukça eğlenceli, aynı zamanda para da kazanılabilinir bu işten. Fakat girişimci bir kişi olmadığımı düşündüğümden uzak durduğum iş. Yerden yerden çekerim ben fotoğraflarımı, crop sensor bir dslr fotoğraf makinası yeter de artar :)
MATH tarafından 30/Ara/14 14:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Liquid bunu yazdı
Cok merakim var sunlara ama cok pahali be haci abi... Param olsa alir kendimi gelistirir ise atilirdim batsam da yanmam parasina zevki kar kalirdi o kadar merakim var ama param yok simdilik kalsin :)
Bide bisey sorayim
Cekim yaparken goruntuyu kablosuz aktarip ayni anda izliyo musun? Bide bu isi en iyi yapmak icin illa iki kisi mi kontrol etmesi lazim biri kopteri biri kamerayi?
Son olarak da logonuzu cok begendim isleriniz guzel. Bursa da isiniz olursa izlemek icin cagirin benide lutfen. Soz bi tur versene diye israr etmicem :)
Düşüncelerin için teşekür ederim helikopterlerimizde kablosuz görüntü aktarımları mevcut fpv dediğimiz yoksa kaliteli çekimler elde edemeyiz projelere göre değişmekte pilot ve kamerama olarak
-
Hocam merakimdan soruyorum bu isi ne amacla yapiyosunuz yani is sektorunde neye yariyo mesela
Bu resimleri kim ne yapiyo veya satiyomusunuz ne ayaksiniz ulen :) saka bi yana Ilginc bi is biraz bilgi vereblrmsn .
-
Ben de merakımdan bir soru sorayım. Bununla çekim yapmak yasal mı? Yani ne bileyim, şehir içinde çekim yaparken haneler falan kadraja girdiğinde problem olmaz mı?