Tarz ?
-
MelancholiTr bunu yazdı:
-----------------------------böyle komplekslerin olduğu sürece hiç bi kızın sana bakmasını bekleme..
kasıntı olma kendin ol
başkalarının senin hakkında ne düşündüğünü umursama..sen kendin için ne düşünüyorsun buna karar ver
eyer gerçekten kendinin tipsiz oldunu düşünürsen kızlar seni tipsiz bulur..
ama unutma kızlar kendine güvenli,yaptığndan emin,cıvık olmayan kişileri severler..
sen bu gidişle daha çok yanlız kalırsın..
-----------------------------
tmm :d artık boel o komplekslerımdende kurtulacm en kısa surede -
he bide ota boka gülme şöle
''ben:Dwarya:D:Dçok:Dkompleks:Dliyim:D:D:D ''
-
ok
-
Konu Silene Bilir !!
-
konu sililinr silinmezo beli değilde :D az dağa madalyam kalktı havası yaparsın 10 tane alcan :P
-
:ok sustum:D
-
puhahahh:D:D koptum a.q
-
cbekcibasi bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
konu silinse bile madalya baki kalır:D
-----------------------------sanane a.q
-----------------------------banane amk.
bu arada yinede söylemeden edemedim, giyinme tarzı değil hareketlerin daha önemli. kızları sikleme hiç umursama. o zaman daha çok kız peşinde koşuyor. ama sen ona yanaşmaya çalışırsan o, havalanıyolar. ama nedir terslemeyide abartma bu seferde kız nefret edebilir senden. kız bişey söylediğinde hiç umursama kısa ve öz bi cevap ver hafifde tersle ama kıza direk ana avrat sövme yani. ona yanaşmaya çalışma. o sana yaklaşmaya çalışır, o çalıştıkça sen uzaklaş ama direk siktir git deme, samimi olma - çıkmaya başladıktan sonra istediğin kadar samimi olcan nasıl olsa - ... kız senle çıkmak içn deliriyo resmen, kaçan kovalanır hesabı. Tarafımdan denendi onaylandı. Ama yapamayacağını düşünüyosan hiç uğraşma relax ol, kendin ol, rahat ol vs vs vs. o halini seven birisi de çıkar illaki
-
İpne olmak için bir tarza sahip olmanız gerekmiyor, ipne her yerde ipnedir zaten =)
-
Madalya niye kalktı yaw?:|
Başkasına mı werildi?